Erenecz yazdı:çok saçma olacak ama,ulysee nardin 263-66 kullanıyorum şu anda,rolex sub.çok güzel ama kendi saatimdende ayrılmak istemiyorum,işi gücü bıraktım bu iki saati inceliyorum şimdi,vazmıgeçeyim sub dan yoksa alayımmı yurtdşından karar veremedim,iki saat fazla olur,düşüncelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler,ulysse güzel bi saat ama ben bundan bi 15-20 yıl sonra hala değeri olabilecek(maddi anlamda değil)özel bi saat istiyorum bu yüzden submarıner çok hoşuma gidiyor...
Bende de benzer bir kararsızlık vardı bende şu an 263-90 modelini kullanıyorum Ulysse Nardin'in. Durup düşündüğüm zaman Ulysse acaba ne kadar değerli olur diye (benim düşüncem hem maddi hem marka değeri olaraktı.) Ulysse Nardin çok iyi bir marka olmasına rağmen Rolex'in değer koruma ve değerine değer katma konusunda daha başarılı bir marka olduğu aşikar. Şu an bile 1975 model Pepsi bezel GMT ler çok rahat alıcı bulabilmekte ve o tip saatler sürekli kendine değer katıyor diye düşünüyorum. Tercih tabiki sizin ama değerini koruyacak konusunda Ulysse nardin diyince belki diyorum ama Rolex dendiğinde değer korumaması gibi bir ihtimal pek gelmiyor aklıma.