TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj Shinigami » 05 Eki 2015, 11:08

En 繹nemlisi, saati bakas覺 i癟in deil kendiniz i癟in al覺p kulland覺覺n覺z覺 unutmamak laz覺m, ne takt覺覺n覺z neye bindiiniz 癟ok 繹nemli deil, hem kendiniz neyin ne olduunu biliyorsunuz hemde nas覺l mutlu oluyorsan覺z onu tak覺yorsunuz.

Dier t羹rl羹 l羹ks arabaya binip sahte saat takmak veya metroya binip saatimi sahte zannederler diye d羹羹n羹rseniz bu kendinize verdiiniz deerin ne kadar d羹羹k olduunu g繹sterir. Benim d羹羹ncelerim tabi bunlar herkes kat覺lmayabilir.
En son Shinigami taraf覺ndan 05 Eki 2015, 11:38 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Shinigami

Kay覺t: 02 Haz 2012, 12:10

Mesaj Tgm » 05 Eki 2015, 11:35

Ben de genel g繹r羹e kat覺l覺yorum. Yani saati (hobilerimizi) gelirden soyutlamal覺y覺z.

Ama bir de 繹yle bir ey var. Cebinde paras覺 olmayan ya da ancak ge癟inebilen birisi ne kadar saatleri sevse de, merak etse de ya da bilgi sahibi olsa da saat alamaz. En asgari bir saat i癟in 100 TL istense, o insan i癟in o 100 TL nin b羹y羹k 繹nemi vard覺r. Toparlarsam; hobi gelirden ve fiyattan ba覺ms覺z覺d覺r. Ama bireyi hobi olarak yapmak i癟in, daha dorusu hobi sahibi olmak i癟in ilk 繹nce belli bir gelir seviyesine sahip olmak gerekir bence.

Felsefe neden eski Yunan'da geliti? 羹nk羹 belli bir refah vard覺. Herkesin karn覺 toktu :D
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj MertYe » 05 Eki 2015, 12:06

Bu arada bindiim araba Renault Koleos arabay覺 bug羹n satmaya kalksam saatimin liste fiyat覺yla neredeyse ayn覺 seviyelerde bir fiyata satabilirim. Okulun shuttle servisleri olduu i癟in metrob羹s, marmaray gibi toplu ta覺may覺 癟ok s覺k kullanm覺yorum ama arada biniyorum yine. UN'in heryerde 癟akmas覺 olduu i癟in s覺r覺tm覺yor belkide :D
En son MertYe taraf覺ndan 06 Eki 2015, 09:33 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj arasbasegmez » 05 Eki 2015, 12:13

benim cevab覺m ''rahat癟a ve 癟akmam覺 gibi can s覺k覺c覺 ithamlara maruz kalmadan saat takmak i癟in ne yapmak gerekir?'' bu soru i癟indi. genellemeyi soruya g繹re yapt覺m ben ve milletimizin neler d羹羹nd羹羹n羹 sizde biliyorsunuz. forum 羹yelerinin b繹yle d羹羹nmesi normal tabi ama soru forum i癟i 羹yelerinin deil d覺ar覺daki insanlar覺n ithamlar覺na y繹nelik.
Kullan覺c覺 avatar覺
arasbasegmez

Kay覺t: 21 Eyl 2015, 22:16

Mesaj Baran » 05 Eki 2015, 12:49

Elalem ne d羹羹n羹rse d羹羹ns羹n sallama sen bak keyfine
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj MertYe » 05 Eki 2015, 15:05

Baran yazd覺:Elalem ne d羹羹n羹rse d羹羹ns羹n sallama sen bak keyfine

Bu yoruma :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Cct » 05 Eki 2015, 15:51

Bende toplu ta覺mada l羹ks saat olay覺na hayran olanlardan覺m :D

Ne var toplu ta覺ma kullanmakta? Hala fakirlik g繹stergesi olarak g繹r羹l羹yor. G羹n i癟erisindeki ula覺mlar覺mda arabay覺 b覺rak覺p Tramvay, Otob羹s, Metro kullan覺yorum hep. imdiye kadar hi癟 saatlerime dikdik bakanda g繹rmedim. Kim bilecek zaten Rolex'mi, Panerai'm覺..

Otob羹ste tak覺lmaz diyenler Paris Metro'sunu g繹rs羹n derim, Baselworld gibi m羹barek. Ne Lange'ler, Daytona'lar Master Ultra Thin'ler takm覺 bilekler tutuyor direkleri :D
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj platinum » 05 Eki 2015, 16:33

nemli olan o saatin size yak覺mas覺d覺r.

Bay羹lgen'in anlatt覺覺 tipte bir adamsan覺z d羹nyan覺n en pahal覺 saatini tak覺yorda olsan覺z komik olursunuz sadece.

https://www.youtube.com/watch?v=T2Wx81gWr1A

Kolunuzda ki saatin i癟iliini, o saatin 羹retimi i癟in harcanan emein ve m羹hendislik bilgisinin fark覺ndaysan覺z o saat size yak覺覺r.

Ayn覺 ey m羹cevher ve dier deerli eyalar i癟inde ge癟erli.

Bak覺yorsun p覺rlantadan anlamaz, alt覺ndan anlamaz, 羹zerinde ki i癟iliin deerinden anlamaz ama s覺rf hava olsun diye 癟ok pahal覺 m羹cevher kullanan bayanlarda antipatik gelir.

Tam tersi yine p覺rlantadan, alt覺ndan, i癟ilikten anlamaz ama bunlardan gayet iyi anlayan, ne ta覺d覺覺n覺 ve deerini bilen bir bayan覺n 羹zerinde g羹zel bir m羹cevher g繹rd羹 m羹, onu g繹rmemilikle su癟layan bayanda bana 癟ok antipatik gelir.

Toparlarsak, anlamayan insanlar覺n sahip olduklar覺 da antipatik gelir, sahip olamad覺klar覺 i癟in bakalar覺n覺n 羹zerinde yapt覺覺 eletirilerde antipatik gelir.

Anlayan, deerini bilen insanlara ise sahip olduklar覺 yak覺覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

Ya: 42
Kay覺t: 04 Haz 2015, 09:15

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners