TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj Hsnmrycl » 11 Ara 2012, 02:18

watchstore, fabrika maliyetini hi癟 d羹羹nmedim. dorusu 繹nemsemiyorum da... s繹z konusu olan bir kol saati. i癟inde n羹kleer reakt繹r ta覺m覺yor. dolay覺s覺yla elbette ki fabrika maliyetleri sand覺覺m覺zdan d羹羹k olacakt覺r. 羹r羹n her ne kadar 癟ok kaliteli de olsa paray覺 fabrika maliyetine deil esasen o mal覺n yaratt覺覺 alg覺ya 繹dediimiz i癟in bence siz de d羹羹nmeyin maliyeti. rolex ald覺覺n覺zda bunu sizden baka takdir edecek insanlarla beraber ya覺yor, 癟al覺覺yor ya da s覺k s覺k g繹r羹羹yorsan覺z rolexinizi al覺n ve tatmin olman覺n mutluluunu yaay覺n. ancak s覺rf kendinizin saat ilgisi var ve kolunuzdaki saat etraf覺n覺zdakilerin umrunda bile deilse bence steinhart al覺n ve rolexlere ilgi duymaya devam edin. zira rolex alsan覺z bile yaamak istediiniz tatmini elde edemeyeceiniz kanaatindeyim.

ben saatin sadece bireysel tatmin i癟in al覺nmayaca覺n覺 d羹羹nenlerdenim.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj Frax » 11 Ara 2012, 02:22

watchstore yazd覺:
Frax yazd覺:100 yildir var olan bir marka istedigi parayi talep edip karsiliginda bunu da veren insanlar varsa sadece prestij icin dememiz haksizlik olur. Otomobil ile benzetmeler bence yerinde, Rolex Mercedes'tir, beklentiniz neyse size onu verir.

Daha once hangi saatleri kullandiniz?

Daha 繹nce maurice lacroix kulland覺m . Frax rolex mercedes tamam da steinhart hangi araba bu durumda :)

Hic tecrube etmedim ama sanirim Toyota ornegi yerinde bir ornek :)

Daha once ML kullandiysaniz yine bir ML tercih edebilirsiniz. Tag Heuer de olur. Ama en onemlisi kullanici incelemelerini okuyun :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 02:28

Frax cok deger kaybediyor ML steinhart cok ucuz ve rolex ayar覺nda deniyordu . imdi oldu ama toyota dediniz demekki bir steinhart rolex deil bunu ar覺yordum . Oyle bir imaj varki watchuseek di san覺r覺m dial ismini deitir rolex steinhart ayn覺 sadece rolex ceii basar覺l覺 gibi
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj AboveTheRim » 11 Ara 2012, 02:33

Selamlar watchstore,

Rolex Steinhart aras覺ndaki fark basit癟e kalite. elik/malzeme ileme kalitesi, mekanizma kalitesi, kadran ileme, detay i癟ilii kalitesi .......

Steinhart m覺 Rolex mi alay覺m derseniz bana inan覺n uan can覺 g繹n羹lden Steinhart al覺n hem i癟inizede sinmi diyorum. Paras覺n覺 fazlas覺yla hakediyor eminim. Steinhart alan Ocean one (veya istediiniz seriyi) alan arkadalara mesaj at覺n arama motorunu kullanarak. eliin kalitesini, kadran覺n detaylar覺n覺 , zaman tutmas覺n覺 sorun. Nezaketle cevap verecek yard覺mc覺 olacaklard覺r. Steinhart'覺n sizi yolda b覺rakaca覺n覺 sanm覺yorum.

Lakin d羹r羹st olmak gerekirse (parasal bir konu biryerde tek zerre yanl覺 alg覺 olmas覺n) Steinhart TSF SE 'den dolay覺 forumdaki tan覺n覺rl覺覺 bu d羹zeylerde (gene bilinirdi ama bukadar konuulmazd覺 varsay覺yorum). Okuduk癟a inan覺n sadece Steinhart'a da bal覺 kalman覺z gerekmeyecektir.

Rolex'te hi癟 kukusuz insan覺 yolda b覺rakmaz. Fiyat / kalite alg覺s覺 sizin bi癟tiiniz fiyata g繹re deiiyor. Size cevap yazanlar覺nda fiyat alg覺s覺 hep farkl覺 farkl覺. G羹n gelir Rolex'in getirecei extralar覺n pahas覺 artar g繹z羹n羹zde, o kaliteyi, o tarihi ve imaj fark覺n覺 istersiniz fiyat覺n覺 g繹z羹n羹z g繹rmez. Kimsenin kimseye 1-2bin liraya saat al覺nmaz git 10bir lira ver dediide yok :thumbup: Allah uzun 繹m羹r versin onunda g羹n羹 gelir.
Mutluluk baar覺ya, baar覺 ise zaman覺 deerlendirmeye bal覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
AboveTheRim

Ya: 36
Kay覺t: 08 Kas 2011, 05:06

Mesaj asymptote » 11 Ara 2012, 02:35

watchstore yazd覺:dial ismini deitir rolex steinhart ayn覺 sadece rolex ceii basar覺l覺 gibi

Rolex'in sadece makinesi iki tane Steinhart sat覺n al覺r.. ;) :geek: Watchuseek'te yazanlar覺n hepsi uzman deil, genel olarak az覺 olan konuuyor, klavyesi olan yaz覺yor :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Ert » 11 Ara 2012, 02:45

imdi konumim diyorum olmuyor konuuyorum k覺z覺yorlar bana :) Ak覺l var mant覺k var d羹nya 羹zerinde hangi obje hangi olgu vard覺r ki deeri sebepsiz olsun. Ben kendi sekt繹r羹mden 繹rnek vericem luks bir konut vard覺r salamd覺r , manzaras覺 g羹zeldir , talep edeni 癟oktur , zamanla prim yapar yada deerini korur i癟inde otursan覺z seneler ge癟se bile , genitir , b羹y羹kt羹r vs. Birde bir konut daha vard覺r semti eh itedir kutu gibi dairedir , salamd覺r ama dier vas覺flar yoktur. 襤nat maliyeti devasa farketmez hatta kaba inaatta deimez bile ama detaylarda gizli ayr覺nt覺lar, ince ii bir dierinin 癟okca fazlad覺r. 襤kiside evdir ama en nihayetinde uyursun oturursun yersin i癟ersin. Fiyata geldimi de lux deki rakam dier daireden 20 tane al覺r. 襤te Rolex o luks dairedir Steinhart ta kutu gibi evdir. rnek oldumu ? Yahu bunca insan gidip steinhart neden alm覺yor da okadar para verip Rolex al覺yor sadece kadrandaki isimse olay. Yapmay覺n g繹z羹n羹z羹 seveyim sadece prestije para 繹d羹yorlar olur mu Frax 覺n dedii gibi. Rolex in bir tarihi var , tecr羹besi var , donan覺m覺 var , 羹retim kalitesi var , submariner sa olay iconic bir saat , servis kalitesi var , markan覺n g羹c羹 var ,detaylar覺 var . Steinhart kimmi Rolex in kar覺s覺ndada bu mukayeseye giriyoruz onuda anlamad覺m. Bize ne maliyetinden benim Rolex imin maliyeti Steinharttan daha d羹羹k olsun satt覺覺mda ben alm覺yormuyum al覺ca覺m rakam覺 kimse bana diyor mu Rolex in maliyeti bu diye. Ben ona bakar覺m konu verdiin paray覺 haketme haketmeme ise ........................
AHM
Kullan覺c覺 avatar覺
Ert

Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55

Mesaj properica » 11 Ara 2012, 02:50

watchstore, rolex dier rolexlerle tak覺lmak ister.. akamlar覺 mekanlara akmak ister.. mercedese binmek ister.. boazda elenmek ister.. yaz覺n bodrumda tak覺lmak k覺覺n uludada kayaa gitmek ister.. onun bu ihtiya癟lar覺n覺 kar覺layabilecek misin? :D
::so much to do, so little time::
Kullan覺c覺 avatar覺
properica

Kay覺t: 09 Kas 2012, 18:04

Mesaj AboveTheRim » 11 Ara 2012, 02:53

properica yazd覺:watchstore, rolex dier rolexlerle tak覺lmak ister.. akamlar覺 mekanlara akmak ister.. mercedese binmek ister.. boazda elenmek ister.. yaz覺n bodrumda tak覺lmak k覺覺n uludada kayaa gitmek ister.. onun bu ihtiya癟lar覺n覺 kar覺layabilecek misin? :D

properica bence 覺k olmad覺 bu. Kusura bakma belki k繹t羹 niyet yok ama kesinlikle kat覺lm覺yorum
Mutluluk baar覺ya, baar覺 ise zaman覺 deerlendirmeye bal覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
AboveTheRim

Ya: 36
Kay覺t: 08 Kas 2011, 05:06

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 201 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners