mlm yazd覺:khef yazd覺:mlm yazd覺:Luglar hari癟 Kerem abinin saatinin ayn覺s覺 m繹kkem olur

Luglar'a kat覺l覺yorum ve daha k羹癟羹k rakamlar ile rakamlar覺 kesmeyen small second ya da sub date eklemeleri olabilir diye d羹羹n羹yorum.

Bu arada luglar覺 beenmediimden deil CB i癟in yapmas覺 kolay olmayabilir diye dedim, Kerem abi okursa f覺r癟as覺n覺 yemeyelim

Moonphase e de olduk癟a s覺cak bak覺yorum.
Kerem abi okur, okur ama f覺r癟a yerine sana atsa atsa g羹l羹mseyen emoji atar Cengiz'im[emoji1]
Bu proje bir 癟ok ilki bar覺nd覺r覺yor. Talihlilere hediye 襤svi癟re gezisi, hediye bayan saati ( herkese), tek modele bal覺 kalmayan bol alternatifli modeller ve yeni 繹deme modeliyle 癟ok taksit imkan覺 var.
TSF ye d羹en modellere kafa yorup sonunda 3 -5 modele karar verip firmaya da start覺 vermek.
Ben 繹yle d羹羹n羹r羹m. Konsept saf bir dress olduu i癟in 1 beyaz 1 siyah kadran renk olarak yeterli. Kollar CB ile se癟ilebilir. Saniye romen rakamda k羹癟羹k saniye, baton ve numaral覺 indislerde merkezi olursa daha yak覺覺r. B繹ylece zaten 4 - 5 ana tasar覺m 癟覺kar.
Bu ana hatlar 羹zerinde tarih ve moonphase denenebilir. Sinan' 覺n bahsettii logo k羹癟羹ltme vs gibi kadran ileri de indis ve kol deiikleriyle beraber kadrana yaz覺lacak tsf limited edition la beraber tasarlanabilir.
Sonu癟ta bu kadar zevkli merakl覺 insan覺n bulunduu b繹yle zengin bir forum ve CB nin zaten var olan g羹zel tasar覺mlar覺 Bond'un ald覺覺 癟ok 繹zel imkanlarla bir araya gelince projenin m羹kemmel olmamas覺 i癟in bir sebep yok.
SM-G920F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi