MertYe yazd覺:Asl覺nda bu konuya ilk mesaj覺m覺 atma sebebim tamamen "imdi o benimle dalga ge癟en arkadalar覺 1 ay irketlerimde 癟al覺t覺r覺p rolex al覺cak maa 繹derim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta t羹k羹r羹k kadar eksiltmez." C羹mlesinden rahats覺z olmamd覺. Yoksa 35 inde Rolex'i alm覺 olmak, olmamak sadece tepkimden dolay覺 hatta 繹zellikle 繹z羹r dileyerek s繹yl羹yorum diyerek balad覺覺m bir c羹mleydi. B繹yle bir egosu y羹ksek biri olsam bu foruma 羹ye olduum g羹nden bug羹ne 3400 postu atmam覺 olurdum diye d羹羹n羹yorum. O anlamda yanl覺 anlas覺ld覺ysam tekrardan affola.
Burada yazd覺klar覺m tamamen foruma dayal覺, yoksa konunun sahibinden 繹z羹r dilemek gibi bir niyetim zaten yok, olamaz.
SM-G955F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Biraz ortam覺n gaz覺na geldin mert orda. Ama senin hatan o kiilerin o andaki s繹ylediklerindeki art niyetlerini anlamamand覺. Keke b繹le izah etmesen deseydin ge癟er giderdi. Direk cephe almasayd覺n cunku o kiilerin dier zamanlar覺n覺da bilmiyorsun cok sonra 羹ye oldun. Burdan al覺cag覺n ders konulara daha temkinli girmek olur umar覺m bundan sonras覺 ad覺na