Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bak tarzın benziyor dedik, şimdi imla hataları, tarz değişikliği yapmaya çalışıyorsun. Ayıp oluyor valla. [emoji20]Kerem77 yazdı:Ufkynl yazdı:Kerem77 yazdı:manil yazdı:Aniden sertleştiniz Ufuk BeyUfkynl yazdı:ben pek yanılmam . bilek fotosu paylaş pateklerle ap ler le madem merakleadam değilsin.
Sent from my E6633 using Tapatalk
Ufuk bey gel gitler yaşıyor. Bu olayı buraya baglayan şahıslar özür dilerseler paylaşım yaparım. Tüm forum önünde özür dilesinler
yok gel git falan zaten bu tiyatroları gundelik hayatımda cokca gozlemliyorum. burda ifşa olması guzel oldu sadece. belki goremeyen dostlar da gorurler.
Gercekten yanılıyorsun. Ben 2010 senesinde üye olmusum foruma cok eskiyim. Meraklıadam olayını bilmiyorum bile. Fi tarihinde sçılmıs konuya yorum yazdım. 2/3 şahıs birşey yazmasa zaten uzamazdı . Trol işi böyle olmaz arkadaslar. Bahsettiginiz şahıs cok kısa süre aktif olup yokolmus ve sürekli yazmıs neyse kendinizi kandırmayın ama. Mutlu ediyorsa öylede inanırsınız sizin biliceğiniz bişi bu konuda yorum yapmam daha
Ufkynl yazdı:herkes bildiği yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildiği yoldur dogru olan. sizin ki şu onlarınkı o benımkı de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanlısınızı kapatmaya calısmayın. varsa patek gorelim yoksa boş yapmayın.
Ooooo... Ben o 3-5 içinde miyim? [emoji4]Kerem77 yazdı:Ufkynl yazdı:herkes bildiği yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildiği yoldur dogru olan. sizin ki şu onlarınkı o benımkı de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanlısınızı kapatmaya calısmayın. varsa patek gorelim yoksa boş yapmayın.
Ufuk özelden ulaş bana . Gel buyur beklerim yarın . Senin gönlünden geçeni yapacak değilim illaki tatmin olayım diyorsan özelden iletişime geç koleksyonu whatsapdan atayım sana. Facetime ! Ama sonra burda bu 3/5 gundiye anlatıcakmısn dürstce söz ver
manil yazdı:Ooooo... Ben o 3-5 içinde miyim? [emoji4]Kerem77 yazdı:Ufkynl yazdı:herkes bildiği yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildiği yoldur dogru olan. sizin ki şu onlarınkı o benımkı de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanlısınızı kapatmaya calısmayın. varsa patek gorelim yoksa boş yapmayın.
Ufuk özelden ulaş bana . Gel buyur beklerim yarın . Senin gönlünden geçeni yapacak değilim illaki tatmin olayım diyorsan özelden iletişime geç koleksyonu whatsapdan atayım sana. Facetime ! Ama sonra burda bu 3/5 gundiye anlatıcakmısn dürstce söz ver
manil yazdı:Ooooo... Ben o 3-5 içinde miyim? [emoji4]Kerem77 yazdı:Ufkynl yazdı:herkes bildiği yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildiği yoldur dogru olan. sizin ki şu onlarınkı o benımkı de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanlısınızı kapatmaya calısmayın. varsa patek gorelim yoksa boş yapmayın.
Yahu Kerem77, bana göre sen meraklıadamsın, fikrim sabit o ayrı. Ama gece gece ratingleri arttırdın, kendi adıma helal olsun diyor ve sahneden çekiliyorum.khef yazdı:manil yazdı:Ooooo... Ben o 3-5 içinde miyim? [emoji4]Kerem77 yazdı:Ufkynl yazdı:herkes bildiği yolda ilerler. kimse sizden ozur falan da dilemez cunku herkesin bildiği yoldur dogru olan. sizin ki şu onlarınkı o benımkı de bu. siz onlardan ozur bekleryrek kendi yanlısınızı kapatmaya calısmayın. varsa patek gorelim yoksa boş yapmayın.
Mahatma Gandhi, hey gidi rahmetli. [emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir
|