TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

Mesaj CptOz » 27 Kas 2018, 23:20

[emoji23][emoji23] Maallah Kerem Bey, bunca y覺l sonra gelip foruma nee katt覺n覺z...
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:29

ozgtegin yazd覺:[emoji23][emoji23] Maallah Kerem Bey, bunca y覺l sonra gelip foruma nee katt覺n覺z...

Teekk羹r ederim ozgtegin hocam. Zaten ama癟ta bu deilmi. Saat sevgisini dostluklarla birletirmek muhabbet nee.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj sentez42 » 27 Kas 2018, 23:49

Ufak bir eyi fazla b羹y羹tm羹s羹n i癟inde hocam en nihayetinde saat. Daha 繹nemli eylerin yok muydu mesela d羹羹necek?

Lenovo A7020a40 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
sentez42

Ya: 31
Kay覺t: 22 Nis 2017, 22:43

Mesaj manil » 27 Kas 2018, 23:55

Kerem77 yazd覺:
manil yazd覺:
Kerem77 yazd覺:MertYe u mavi dweller 覺 al hadi. Bende al覺cam sende. Kuru s覺k覺 yapma hadi forum ahit olsun bilek fotosu 癟ekicez. Ben kod konumam amac覺m 1 mesaj at覺p 癟覺kmakt覺 nerden bilebilirdim bir Mert sazanl覺k edecek :D 35 yas覺nda fakirle muhatap olmam laf覺 kalitenin getirisidir. O zaman una sen bana g繹re fakirsin bende senle mi konumayay覺m. Daha rolex in d覺覺na 癟覺k hele de sonra benim kulvar覺ma gel. Tutulmayan mallar覺 al覺p burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devaml覺 muhatap oluyosun. Pardon anla覺ld覺 dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde san覺yor teklifim onada ge癟erli. Yok Mert sen 癟ok fakirsin sana saat yok :) kaliteni ve terbiyeni g繹rd羹k. Bu tipler bulunca arkadalar mahkemede s羹t d繹km羹 kediye d繹n羹yorlar 繹z羹rler vs. Baba paras覺yla gelmi bize hava s覺k覺yor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize :D listesinden al ite zenginsin ya bayi sana verir :champ: bo adams覺n Mert daha fazla yazma da unutulsun
Hocam siz trol m羹s羹n羹z? Ger癟ekten merak ediyorum.

Sent from my E6633 using Tapatalk

Yok hocam inan覺n deil. yle olsa 6 sene sonra iim ne burda ne iime yarayacakki??
Yahu hocam,

D羹nyada zaten akl覺m覺z覺n ba覺na gelmesi genelde 25-30 aras覺nda oluyor. 45-50'ye kadar aktif bir yaam var. Sonra makina ar覺za 癟覺karmaya bal覺yor. Makinadan kast覺m v羹cut. 襤, aile, v.s derken unun uras覺nda fiili olarak tad覺n覺 alaca覺n覺z y覺l maksimum 10 felan aa覺 yukar覺.

B覺rak覺n b繹yle eylere tak覺lmay覺, hayat ger癟ekten 癟ok k覺sa. Kin tutacak, i癟erleyecek, cevap vermek i癟in y覺llar bekleyecek derecede 繹nemli eyler olmamal覺. Olsa da saatin bu ekilde bir duyguya konu olmas覺 癟ok enteresan.

Havanda su d繹v羹lse ne deiir, yine ayn覺. Saat bug羹n var, yar覺n yok. Troll羹k yapt覺ysan覺z takdir ederim, ara s覺ra gaz verip canl覺 kalmakta fayda var ama cidden bu meseleyi bu derece yazacak kadar i癟erlediyseniz biraz kendinize zaman ay覺r覺n. Haddim olmadan tavsiye edeyim.

Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Kerem77 » 28 Kas 2018, 00:11

manil yazd覺:
Kerem77 yazd覺:
manil yazd覺:
Kerem77 yazd覺:MertYe u mavi dweller 覺 al hadi. Bende al覺cam sende. Kuru s覺k覺 yapma hadi forum ahit olsun bilek fotosu 癟ekicez. Ben kod konumam amac覺m 1 mesaj at覺p 癟覺kmakt覺 nerden bilebilirdim bir Mert sazanl覺k edecek :D 35 yas覺nda fakirle muhatap olmam laf覺 kalitenin getirisidir. O zaman una sen bana g繹re fakirsin bende senle mi konumayay覺m. Daha rolex in d覺覺na 癟覺k hele de sonra benim kulvar覺ma gel. Tutulmayan mallar覺 al覺p burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devaml覺 muhatap oluyosun. Pardon anla覺ld覺 dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde san覺yor teklifim onada ge癟erli. Yok Mert sen 癟ok fakirsin sana saat yok :) kaliteni ve terbiyeni g繹rd羹k. Bu tipler bulunca arkadalar mahkemede s羹t d繹km羹 kediye d繹n羹yorlar 繹z羹rler vs. Baba paras覺yla gelmi bize hava s覺k覺yor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize :D listesinden al ite zenginsin ya bayi sana verir :champ: bo adams覺n Mert daha fazla yazma da unutulsun
Hocam siz trol m羹s羹n羹z? Ger癟ekten merak ediyorum.

Yok hocam inan覺n deil. yle olsa 6 sene sonra iim ne burda ne iime yarayacakki??
Yahu hocam,

D羹nyada zaten akl覺m覺z覺n ba覺na gelmesi genelde 25-30 aras覺nda oluyor. 45-50'ye kadar aktif bir yaam var. Sonra makina ar覺za 癟覺karmaya bal覺yor. Makinadan kast覺m v羹cut. 襤, aile, v.s derken unun uras覺nda fiili olarak tad覺n覺 alaca覺n覺z y覺l maksimum 10 felan aa覺 yukar覺.

B覺rak覺n b繹yle eylere tak覺lmay覺, hayat ger癟ekten 癟ok k覺sa. Kin tutacak, i癟erleyecek, cevap vermek i癟in y覺llar bekleyecek derecede 繹nemli eyler olmamal覺. Olsa da saatin bu ekilde bir duyguya konu olmas覺 癟ok enteresan.

Havanda su d繹v羹lse ne deiir, yine ayn覺. Saat bug羹n var, yar覺n yok. Troll羹k yapt覺ysan覺z takdir ederim, ara s覺ra gaz verip canl覺 kalmakta fayda var ama cidden bu meseleyi bu derece yazacak kadar i癟erlediyseniz biraz kendinize zaman ay覺r覺n. Haddim olmadan tavsiye edeyim.

襤癟erlenen biey yok sadece bir mesaj vermek istedim. Sonras覺 planlanmayan gelimelerdi. Olay覺 baka istenmeyen yerlere cekmeye cal覺st覺lar cevaplar覺n覺 verdim sadece. 襤nan覺n tak覺ld覺g覺m birey yok gayet rahat ve keyifliyim. S繹zlerinizde hakl覺s覺n覺z bu balamda herkese bir mesaj
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 28 Kas 2018, 00:17

sentez42 yazd覺:Ufak bir eyi fazla b羹y羹tm羹s羹n i癟inde hocam en nihayetinde saat. Daha 繹nemli eylerin yok muydu mesela d羹羹necek?

Lenovo A7020a40 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Beni tan覺san覺z inan覺n b繹yle olmad覺g覺n覺 bilirsiniz. Biraz abartt覺lar ortam gerildi yoksa saat elbette . Saat olmad覺g覺n覺 anlamad覺klr覺 i癟in zaten yazd覺m olay da tam buydu esas覺nda . Ben saati olmayanada olanada adamsa adam derim , ama maddeye gore konusanlara madde ile cevap vermekte onlara iyi bir dersti. Emekle yap覺lan al覺nan manasal degeri olan en ucuz saat , manas覺z trilyon degerinde saatten degerlidir. Anlayana b繹yledir anlamayana nas覺ld覺r yukarda 繹rnekler var. D羹羹n羹lecek en 繹nemsiz eydi inan覺n yoksa 6 sene durmazd覺m .
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj CptOz » 28 Kas 2018, 00:24

Ben olay覺 癟繹zd羹m; 6 y覺l 繹nce banka soyup paray覺 g繹md羹n羹z ve yeni hapisten 癟覺kt覺n覺z. Burada hakedenlerin surat覺na Patekleri vuracaks覺n覺z birazdan... De mi? De mi? [emoji16][emoji12]
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj Maradona » 28 Kas 2018, 00:31

Tavan eyini daa s羹rtm羹, da覺 ey ettim demi... Cuk oturdu bu olaya...

ok trol g繹rd羹m ama sizin gibisini g繹rmemitim... Bombo, kompleksli, cahilin 繹nde gideni bir insans覺n覺z, daha fazla cevap vermenin bir alemi yok size... S羹rt羹nmeye devam edin, aynen devam...
Kullan覺c覺 avatar覺
Maradona

Kay覺t: 30 May 2010, 05:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners