TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

Mesaj sobek » 27 Kas 2018, 18:53

Resmen yeil癟am filmleri akl覺ma geldi. O zamanlar marur ve fakir bir olan vard覺 ...
Parayla herey sat覺n al覺nabilir ama insanl覺k,edep,terbiye ve eitim al覺namaz.
Sizin bu halinizi g繹r羹p sizinle ayn覺 soyad覺n覺 ta覺yanlar i癟in 羹z羹l羹yorum.

MI 6 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
sobek

Ya: 45
Kay覺t: 11 Mar 2015, 18:54

Mesaj sobek » 27 Kas 2018, 18:54

debra yazd覺:Bir zamanlar kap覺ndan kovduun fakir ama gururlu bir gen癟 vard覺 Resim

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Debra yorumunu g繹rmeden yazm覺覺m benimde akl覺ma bu gelmiti

Kullan覺c覺 avatar覺
sobek

Ya: 45
Kay覺t: 11 Mar 2015, 18:54

Mesaj tpskl » 27 Kas 2018, 19:09

Kerem77 yazd覺:Evet uzun zaman olmu , baz覺 arkadalar merak etmi ne ald覺m ne ettim diye . O zamanlar mazide bir an覺 kald覺 dostlar ne rolex ne steinhart alamad覺m maddi s覺k覺nt覺lardan 繹t羹r羹 bir 繹deme 癟覺kt覺 o saatin paras覺 oraya gitmek zorunda kald覺. Y覺llar ge癟ti geldim yazmak istedim , uan Patek nautiluslar覺 olan , AP royal Oak lar覺 olan bir Kerem Bey oldum. 2/3 arkada o zamanlar t羹m paran覺 bir rolexe mi vericen diye dalga ge癟milerdi . Evet param覺n k覺ymetini bilerek bu koskoca koleksiyona azimle 癟al覺arak ulat覺m. Siz siz olun gaza gelmeyin hayatta herseyin deerini bilerek dan覺arak hareket edin. imdi o benimle dalga ge癟en arkadalar覺 1 ay irketlerimde 癟al覺t覺r覺p rolex al覺cak maa 繹derim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta t羹k羹r羹k kadar eksiltmez. Dostlara selam . 襤癟inizdeki 癟ocuksu saat sevginizi ve 繹renme ak覺n覺z覺 kimsenin k覺rmas覺na m羹sade etmeyin. Siz kazanacaks覺n覺z seneler ge癟se bile [emoji106]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
tpskl

Kay覺t: 06 Haz 2015, 20:13

Mesaj Caner1983 » 27 Kas 2018, 21:08

Konuyu son entryler haricinde okumad覺m ama kim hangi parayla ne al覺yorsa als覺n eer ald覺覺 saati arat覺rm覺sa kolda denemise mekanizmas覺n覺 arat覺rm覺sa tarihini okumu ona istinaden alm覺sa bence o kii saatsever, eer markas覺na ve stat羹s羹ne kanarak alm覺sa kolunda sergilemek bakalar覺na beendirmek ve/veya bieyler kan覺tlamak i癟in alm覺sa benim kan覺mca o kii saatsever deildir :geek:
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:08

MertYe yazd覺:
Kerem77 yazd覺:Siz siz olun gaza gelmeyin hayatta herseyin deerini bilerek dan覺arak hareket edin.

Kerem77 yazd覺:MertYe u mavi dweller 覺 al hadi. Bende al覺cam sende. Kuru s覺k覺 yapma hadi forum ahit olsun bilek fotosu 癟ekicez.

Anlatmaya gerek yok g繹r羹yorsunuz. Kendi 癟al覺yor kendi oynuyor.

Senide g繹rd羹ler Mert nerden al覺nt覺 yapay覺m a覺rd覺m . Bi yaa h羹rmet diyorsun bir rolex almayana adam demem diyorsun . Nereden tutsak fiyasko. nceki arkadalara rahmet okuttun :) Topluluk psikolojisi arkadalar hani kavga olur biri ba覺r覺r bi bakars覺n mevzumu var diye gelirler ya Mert ve arkadaslar覺 :)) aka bir yana Mert ve Maradona diye Yeil癟amda film varm覺yd覺 bilmem ama rahmetli Hulusi Kentmen yaasayd覺 bir film 癟ekerdi :)))
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:11

manil yazd覺:
Kerem77 yazd覺:MertYe u mavi dweller 覺 al hadi. Bende al覺cam sende. Kuru s覺k覺 yapma hadi forum ahit olsun bilek fotosu 癟ekicez. Ben kod konumam amac覺m 1 mesaj at覺p 癟覺kmakt覺 nerden bilebilirdim bir Mert sazanl覺k edecek :D 35 yas覺nda fakirle muhatap olmam laf覺 kalitenin getirisidir. O zaman una sen bana g繹re fakirsin bende senle mi konumayay覺m. Daha rolex in d覺覺na 癟覺k hele de sonra benim kulvar覺ma gel. Tutulmayan mallar覺 al覺p burda efelenme insanlara. Hem sen o zaman yoktun bile bir kompleksmi var sende devaml覺 muhatap oluyosun. Pardon anla覺ld覺 dedim ya 1 rolex 1 ayda vericem heralde san覺yor teklifim onada ge癟erli. Yok Mert sen 癟ok fakirsin sana saat yok :) kaliteni ve terbiyeni g繹rd羹k. Bu tipler bulunca arkadalar mahkemede s羹t d繹km羹 kediye d繹n羹yorlar 繹z羹rler vs. Baba paras覺yla gelmi bize hava s覺k覺yor. Erkeksen mavi dweller al kodunuda deme bize :D listesinden al ite zenginsin ya bayi sana verir :champ: bo adams覺n Mert daha fazla yazma da unutulsun
Hocam siz trol m羹s羹n羹z? Ger癟ekten merak ediyorum.

Sent from my E6633 using Tapatalk

Yok hocam inan覺n deil. yle olsa 6 sene sonra iim ne burda ne iime yarayacakki??
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:12

sobek yazd覺:Resmen yeil癟am filmleri akl覺ma geldi. O zamanlar marur ve fakir bir olan vard覺 ...
Parayla herey sat覺n al覺nabilir ama insanl覺k,edep,terbiye ve eitim al覺namaz.
Sizin bu halinizi g繹r羹p sizinle ayn覺 soyad覺n覺 ta覺yanlar i癟in 羹z羹l羹yorum.

Hatalar kiileri balar. Merte bukadar y羹klenmeyin . Onun kendi hatas覺 soyad覺 olay覺 olmam覺s
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 23:19

Ufkynl yazd覺:
MertYe yazd覺:
Kerem77 yazd覺:Selam , diyorum ya faraza birde onu yapsayd覺k topa tutarlard覺 bizi. Her art覺 g繹rm羹 adam elindekiyle varolmad覺覺n覺 bilir. Ben o zamandaki o 2 arkadaa bir ders vermek istedim ki insanlara bunu yapmas覺nlar utans覺nlar. Ama yeni arkadalar 癟覺kt覺 癟ok anlams覺z tepkilerle oysaki tepkiyi o kiilere verebilirlerdi ama 癟ocuk癟a kar覺l覺k vermeyi secmiler. Yorum ba g繹z 羹st羹ne ama hakaret haddi amakt覺r . Herseyin her konunun geyii ii suland覺rmak denektir. Hay覺r enteresan olan da kendilerine kimse biey demedi. Her halde o kiilerin avukatl覺覺yla forumda pop羹larite kazanmak istediler. Pop羹larite uruna karakterden 繹d羹n vermemeli insan. Bana s繹ylicekleri benim hayat覺ma zerre etki etmez yaz覺d覺r yani kendilerinden ge癟mesinler . Bana ders vermeye 癟al覺an biri var rolex lerini saym覺. Rengine kadar. Arkada bari sky dweller al覺osun mavi kadranl覺 al m覺 diyeyim :)) bu espriydi onu bulamaz zaten :) bak覺n ayn覺 羹slupla bende yazar覺m bu kolayd覺r. Zor olan adaletli olmakt覺r. Sen beni aalamaya 癟al覺an o kiilere 2 kelam edemiyorsan kusura bakma burda ne dersen de beni 覺rgalamaz orda yazar durursun. Bu arada saatleri al覺rken paray覺 hangi 羹lkeden kazand覺n diye sormuyorlar ama vitrinlere bakmak bedava:) selam olsun t羹m iyi niyetli insanlara. Bu forum benim i癟in hep 繹zel kal覺cak emei ge癟enlere seneler sonra teekk羹rler tekrardan

Ya覺n覺za saygidan mumkun mertebe nazik olmaya calistim ama sizin anladiginiz dil bu degil anlasilan. Parayla pulla karsisindaki insanlara ithamda bulunan insan profili en sevmedigim insan profildir ama yasi 41 dir, 61 dir, 11 dir bu degismez. Onu bulamaz dedigin saati almak benim i癟in 癟ok zor degil parasi neyse verir alirim gecerim, sadece bir saati alirken premium 繹demek bana 癟ok doru gelmiyor heleki hala uretimde olan bir modelse.

Benim rengine kadar saatlerimi yazma sebebim elimde ne oldugunu bilip anlamaniz yoksa sizin gibi nautiluslarim royal oaklarim var demeye benzemez azcik saat bilginiz, ilginiz varsa burasi bir saat forumu burada referansla konusursunuz 5726 , 5711, 5990, 15202, 26331,15400 modellerine sahibim gibi. Yoksa araba forumuna girip Mercedes SUV ve Audi Sedanlarim var onlari kullaniyorum yazmaktan oteye gecmez bu soyledikleriniz.

imdi sizin anlayacaginiz sekilde mesajimi buraya tekrar yaziyorum. Sizin 35 yasinda ya steinhart mi alsam zaten benziyor bu Rolexlere gibi muhabbetler yapip sahip olmadiginiz saatten, sizden su an 16 yas kucuk olan biri olarak 3 taneye sahibim ki en ucuzu sizin baktiginiz Submariner'in 1.5 kat覺 fiyat etiketine sahip. Sen hala gelmis neden sky in mavi degil diyosun.Bu cumleyi b羹t羹n forum ahalisinden 繹z羹r dileyerek yaz覺yorum. "35 yasinda bir Rolex bile alamam覺 bir fakiri kaale alabilecek kadar vaktim yok benim malesef." Keke parayla donanim dogru orant覺l覺 olarak artsa da insan b繹yle sonradan g繹rme olunca g*t羹 ba覺 ayr覺 oynamasa. Sonradan gorme diyorumda yukarda yazilanlarin dogru oldugunu varsayarak diyorum. O kadar demisler su saatlerinizin fotograflarini bir atinda suraya gorelim diye ustune pek bir hareket gelmemis gelememis.

Allah raz覺 olsun bu forumdan. Biz fakirlere de siz zenginlerle ayn覺 ortamda bulunma ans覺 veriyor :D
24 ya覺nda elinden 10 tane rolex ge癟en birisi babadan zengindir bu da tamamen anst覺r. Ben sonradan diiyle t覺rna覺yla zengin olmu birini daha k覺ymetli g繹r羹r羹m ahsen.

Adam olmak herkeze nasip olmaz. Sayg覺 ve sevgiler size degerli kardeim. Bunlar覺n psikoloji 3/5 kii burda birlik olup adam sindirme. 500 kii olsalar v覺z gelir t覺r覺s gider bana. Laf覺m覺 esirgemem meydan覺da b覺rakmam. Bu forum saat severlere a癟覺k bir forum gruplama daha evvelde oldu bak 癟ogunun sesleri kesilmi totolar覺nda pireler u癟usuor. Kimse 繹le yesilcam mavi癟am fragman darbuka bayram falan bu ayaklarla bir yere varamaz. Sert kayaya carpt覺lar bu sefer :) Bundan sonra dahada aktif olucam ileri ya :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners