MertYe yazd覺:Kerem77 yazd覺:Selam , diyorum ya faraza birde onu yapsayd覺k topa tutarlard覺 bizi. Her art覺 g繹rm羹 adam elindekiyle varolmad覺覺n覺 bilir. Ben o zamandaki o 2 arkadaa bir ders vermek istedim ki insanlara bunu yapmas覺nlar utans覺nlar. Ama yeni arkadalar 癟覺kt覺 癟ok anlams覺z tepkilerle oysaki tepkiyi o kiilere verebilirlerdi ama 癟ocuk癟a kar覺l覺k vermeyi secmiler. Yorum ba g繹z 羹st羹ne ama hakaret haddi amakt覺r . Herseyin her konunun geyii ii suland覺rmak denektir. Hay覺r enteresan olan da kendilerine kimse biey demedi. Her halde o kiilerin avukatl覺覺yla forumda pop羹larite kazanmak istediler. Pop羹larite uruna karakterden 繹d羹n vermemeli insan. Bana s繹ylicekleri benim hayat覺ma zerre etki etmez yaz覺d覺r yani kendilerinden ge癟mesinler . Bana ders vermeye 癟al覺an biri var rolex lerini saym覺. Rengine kadar. Arkada bari sky dweller al覺osun mavi kadranl覺 al m覺 diyeyim) bu espriydi onu bulamaz zaten
bak覺n ayn覺 羹slupla bende yazar覺m bu kolayd覺r. Zor olan adaletli olmakt覺r. Sen beni aalamaya 癟al覺an o kiilere 2 kelam edemiyorsan kusura bakma burda ne dersen de beni 覺rgalamaz orda yazar durursun. Bu arada saatleri al覺rken paray覺 hangi 羹lkeden kazand覺n diye sormuyorlar ama vitrinlere bakmak bedava:) selam olsun t羹m iyi niyetli insanlara. Bu forum benim i癟in hep 繹zel kal覺cak emei ge癟enlere seneler sonra teekk羹rler tekrardan
Ya覺n覺za saygidan mumkun mertebe nazik olmaya calistim ama sizin anladiginiz dil bu degil anlasilan. Parayla pulla karsisindaki insanlara ithamda bulunan insan profili en sevmedigim insan profildir ama yasi 41 dir, 61 dir, 11 dir bu degismez. Onu bulamaz dedigin saati almak benim i癟in 癟ok zor degil parasi neyse verir alirim gecerim, sadece bir saati alirken premium 繹demek bana 癟ok doru gelmiyor heleki hala uretimde olan bir modelse.
Benim rengine kadar saatlerimi yazma sebebim elimde ne oldugunu bilip anlamaniz yoksa sizin gibi nautiluslarim royal oaklarim var demeye benzemez azcik saat bilginiz, ilginiz varsa burasi bir saat forumu burada referansla konusursunuz 5726 , 5711, 5990, 15202, 26331,15400 modellerine sahibim gibi. Yoksa araba forumuna girip Mercedes SUV ve Audi Sedanlarim var onlari kullaniyorum yazmaktan oteye gecmez bu soyledikleriniz.
imdi sizin anlayacaginiz sekilde mesajimi buraya tekrar yaziyorum. Sizin 35 yasinda ya steinhart mi alsam zaten benziyor bu Rolexlere gibi muhabbetler yapip sahip olmadiginiz saatten, sizden su an 16 yas kucuk olan biri olarak 3 taneye sahibim ki en ucuzu sizin baktiginiz Submariner'in 1.5 kat覺 fiyat etiketine sahip. Sen hala gelmis neden sky in mavi degil diyosun.Bu cumleyi b羹t羹n forum ahalisinden 繹z羹r dileyerek yaz覺yorum. "35 yasinda bir Rolex bile alamam覺 bir fakiri kaale alabilecek kadar vaktim yok benim malesef." Keke parayla donanim dogru orant覺l覺 olarak artsa da insan b繹yle sonradan g繹rme olunca g*t羹 ba覺 ayr覺 oynamasa. Sonradan gorme diyorumda yukarda yazilanlarin dogru oldugunu varsayarak diyorum. O kadar demisler su saatlerinizin fotograflarini bir atinda suraya gorelim diye ustune pek bir hareket gelmemis gelememis.
Allah raz覺 olsun bu forumdan. Biz fakirlere de siz zenginlerle ayn覺 ortamda bulunma ans覺 veriyor

24 ya覺nda elinden 10 tane rolex ge癟en birisi babadan zengindir bu da tamamen anst覺r. Ben sonradan diiyle t覺rna覺yla zengin olmu birini daha k覺ymetli g繹r羹r羹m ahsen.