T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
slhgzl » 10 Mar 2019, 11:19
Mandos yazd覺:G羹zel g羹nlerde kullan覺n

Kutu konusunda ise ben kutuyu Sirkecide bir vitrinde g繹rm羹t羹m. T羹rkiyeye geldiini d羹羹n羹yorum o y羹zden. Benzer bir olay覺 Starlight覺 al覺rken yaad覺m. Saati standart Seiko kutusuyla alm覺t覺m ve 1 hafta sonra bir avmde g繹rd羹m 繹zel kutusuyla birlikte sat覺l覺yordu. Ald覺覺m yere gidip s繹yledim 1 hafta sonra kargoyla g繹nderdiler. Sat覺c覺 da bilmiyordu kutunun geldiini. San覺r覺m baz覺 bayilere g繹ndermiyorlar kutular覺.
Mandos teekk羹r ederim.Ben bu kutu, paketleme, garanti belgesinin eksiksiz doldurulmas覺 vs. gibi konularda biraz titizimdir.Saati abt saatten ald覺m.Daha 繹ncede al覺verilerim oldu yani biraz samimiyetim var.Kutu olay覺n覺 sorduumda bazen 10 adet limitli saat geldiyse 2-3 adet limitli kutunun geldiini bu dawn grey seride (hem turtle hem de samurai) ise hi癟 limitli kutu gelmediini s繹ylediler.7 adet turtle satt覺klar覺n覺 ve hepsini normal seiko kutusunda verdiklerini s繹ylediler.Ben bir de Ankara da g繹r羹t羹羹m seiko bayisine sordum hatta fotolar覺n覺 telefonuma att覺 ayn覺 normal seiko kutusuydu.Baz覺 bayilere g繹ndermedikleri dorudur ama bence abt saate g繹ndermemezlik yapmazlar.
Civil Engineer
-

slhgzl
-
- Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46
vysaknc » 10 Mar 2019, 11:20
Hay覺rl覺 olsun,tebrik ederim...
HTC One cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
H覺rs sebebi hasarettir..
-

vysaknc
-
- Ya: 53
- Kay覺t: 07 Mar 2017, 17:01
slhgzl » 10 Mar 2019, 11:22
ilkayacil
veysel21
teekk羹r ederim.
Civil Engineer
-

slhgzl
-
Liberta78 » 11 Mar 2019, 12:08
Hay覺rl覺 olsun seiko'nun harika renk 癟al覺malar覺ndan biri daha. G羹le g羹le kullan覺n
-

Liberta78
-
- Kay覺t: 24 Eyl 2018, 18:16
mturann » 11 Mar 2019, 13:44
Hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n
-

mturann
-
- Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00
slhgzl » 11 Mar 2019, 16:02
debra yazd覺:Hay覺rl覺 olsun renk dengesini 癟ok beeniyorum bu saatin. Kolda da g繹rmek isteriz bol bol.

debra teekk羹r ederim.Fotolar覺 paylamaya 癟al覺覺r覺m foto y羹klemeyi 癟ok sevmiyorum dikkat ederseniz forumda fazla bir payla覺m覺m yok.
Civil Engineer
-

slhgzl
-
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: hakanbora, Majestic-12 [Bot], sphinx ve 215 misafir