görkemk yazdı:bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda

Seve seve günlük kullanıyorum..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
görkemk yazdı:bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda
ihsansmrks yazdı:görkemk yazdı:bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda
görkemk yazdı:ihsansmrks yazdı:görkemk yazdı:bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda
budur![]()
ya bu benim yolladığım resimle aynı kadran rengi mi her resimde bir değişik çıkmış , netteki resimlerde böyle kimi demiş silver dial , kimi demiş champagne dial ?
Her insan saygıdeğerdir saygısızlık etmediği sürece, müstesna kıymetli ve özel bir insan da değilim.
Senli de konuşabilirsiniz hiç alınmam.
Ama tarz dalga geçer gibi " bana da alsana 50%" olunca olumsuz bir algı yaratıyor.
Forumda onlarca arkadaşa yardımcı oldum uygun omega, seiko almalarına yardımcı oldum ve seve seve de devam edeceğim.
Anlamış olmanızı umuyorum, selamlar
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderild
nzmokur yazdı:Forumda onlarca arkadaşa yardımcı oldum uygun omega, seiko almalarına yardımcı oldum ve seve seve de devam edeceğim.
görkemk yazdı:Her insan saygıdeğerdir saygısızlık etmediği sürece, müstesna kıymetli ve özel bir insan da değilim.
Ama tarz dalga geçer gibi " bana da alsana 50%" olunca olumsuz bir algı yaratıyor.
Forumda onlarca arkadaşa yardımcı oldum uygun omega, seiko almalarına yardımcı oldum ve seve seve de devam edeceğim.
sorun yok , alınmanız için söylemedim grand seikoya yüzde 50 indirim gerçekten varsa alım planları içine girmeye başlayabilirim ama
nzmokur yazdı:Grand seiko da yok tabii ki 50 seiko da sadecegörkemk yazdı:Her insan saygıdeğerdir saygısızlık etmediği sürece, müstesna kıymetli ve özel bir insan da değilim.
sorun yok , alınmanız için söylemedim grand seikoya yüzde 50 indirim gerçekten varsa alım planları içine girmeye başlayabilirim ama
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Mrt42 ve 221 misafir
|