TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nomos Club Datum /Servis / Mekanizma Sorunsalı

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nomos Club Datum /Servis / Mekanizma Sorunsalı

Mesaj mlm » 15 Haz 2015, 11:07

Severek isteyerek daha yeni aldığın saatin gitmesi üzücü gerçekten. Yanına yaşadığın stres de cabası. Ama öyle ya da böyle problemin hallolduğuna çok sevindim..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Timing » 15 Haz 2015, 15:00

TSF'deki yazıları sürekli olmasa da takip ediyorum. "İtibar kolay kazanılmaz ancak bir anda kaybedilir"'i destekleyen bir sürü yorumu üzülerek okudum.

Saat tamir servisini bir mağazanın mutfağı gibi görüyorum. Saatin sahibi müşterimizi önceden de tanırım ve ona bir Nomos satmaktan çok mutlu olmuştum. Serviste meydana gelen olaya mazeret aramayacağım. Hiç olmaması gereken bir olaydı. Ancak maalesef gerçekleşti. Müşterimizden ve tüm TSF takipçilerinden bu konuda özür dilerim. Serviste bir daha böyle bir olayın olmaması için gerekli tüm çabayı da göstereceğim.

Saygılarımla,
Ömer Aydın
Ömer Fatih Aydın
Tevfik Aydın Saat'in sahibi ve ustasaati blog yazarı
Zamanınız sizin olsun ve hiç tükenmesin...
Kullanıcı avatarı
Timing

Mesaj Ahbob » 15 Haz 2015, 20:57

mlm, teşekkürler abi. :champ:
Timing :champ: :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Orca42 » 16 Haz 2015, 22:39

Eşimin 2 technomarine'i, bir tissot'u, benim omega'm, peder'e aldığım tissot hep oradan. Servise de defalarca gittim (Kanyondaki mağazaya). Yaşanan olay çok üzücü ama Tevfik Aydın iyidir arkadaşlar. Tüm arkadaşlarımı da yönlendirmişimdir.
Kaldı ki hatalarını kabul edip iade yapmışlar. Bildiğim kadarıyla Sirkecideki ustanın baya yaşı var, "old school", tabi bu bir özür değil. Ömer Bey'in yazdıkları da oldukça samimi geldi bana. Neyse silmeyin yani bu kadar çabuk, pişkin pişkin bir açıklama ve davalık durumlar da olabilirdi. Zaten piyasada çok az saygın saatçi var, diğerleri bugün saat satar yarın balık, olayla o derece alakalılar. Tekrar geçmiş olsun...
Kullanıcı avatarı
Orca42

Mesaj Ahbob » 16 Haz 2015, 23:07

Orca42, teşekkürler. :champ:
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Anesthesia » 17 Haz 2015, 06:26

Orca42 yazdı:Eşimin 2 technomarine'i, bir tissot'u, benim omega'm, peder'e aldığım tissot hep oradan. Servise de defalarca gittim (Kanyondaki mağazaya). Yaşanan olay çok üzücü ama Tevfik Aydın iyidir arkadaşlar. Tüm arkadaşlarımı da yönlendirmişimdir.
Kaldı ki hatalarını kabul edip iade yapmışlar. Bildiğim kadarıyla Sirkecideki ustanın baya yaşı var, "old school", tabi bu bir özür değil. Ömer Bey'in yazdıkları da oldukça samimi geldi bana. Neyse silmeyin yani bu kadar çabuk, pişkin pişkin bir açıklama ve davalık durumlar da olabilirdi. Zaten piyasada çok az saygın saatçi var, diğerleri bugün saat satar yarın balık, olayla o derece alakalılar. Tekrar geçmiş olsun...

:) :) :) "bugun saat satar yarin balık" :) :) :)
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Bond » 17 Haz 2015, 06:37

Timing yazdı:TSF'deki yazıları sürekli olmasa da takip ediyorum. "İtibar kolay kazanılmaz ancak bir anda kaybedilir"'i destekleyen bir sürü yorumu üzülerek okudum.

Saat tamir servisini bir mağazanın mutfağı gibi görüyorum. Saatin sahibi müşterimizi önceden de tanırım ve ona bir Nomos satmaktan çok mutlu olmuştum. Serviste meydana gelen olaya mazeret aramayacağım. Hiç olmaması gereken bir olaydı. Ancak maalesef gerçekleşti. Müşterimizden ve tüm TSF takipçilerinden bu konuda özür dilerim. Serviste bir daha böyle bir olayın olmaması için gerekli tüm çabayı da göstereceğim.

Saygılarımla,
Ömer Aydın

Ömer Bey duyarlılığınız ve samimi / ilgili yaklaşımınız adına forum adına size teşekkür ediyoruz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 17 Haz 2015, 10:27

Timing yazdı:... "İtibar kolay kazanılmaz ancak bir anda kaybedilir"'i destekleyen bir sürü yorumu üzülerek okudum.

... Serviste bir daha böyle bir olayın olmaması için gerekli tüm çabayı da göstereceğim.

Saygılarımla,
Ömer Aydın

:thumbup:
İşte sonuç bu olmalı.
Sorunun çözülmesi yanında, yaklaşımın düzeltilmesi, bir hata varsa da/yoksa da firmanın olması gereken ayarlarına dönmesi çok güzel.
Ben de sorununu çözmek için gayret gösteren Ahbob ile birlikte duyarlılık ve bizlere saygı gösteren Tevfik Aydın Saat'e teşekkür etmek istedim.

Bu arada, Tevfik Aydın Saat mağazalarından hiç birine gitmediğimi ve kendileriyle henüz hiç bir alışveriş deneyimim olmadığını da söyleyeyim.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners