TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gelir Seviyesine Göre Kol Saati Alımı?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine Göre Kol Saati Alımı?

Mesaj onurkoseoglu » 03 Mar 2015, 11:36

Ailesinden kısmadığı sürece dileyen dilediği saati alabilir bence. Otomobilden farkı yok.
Kullanıcı avatarı
onurkoseoglu

Mesaj mehmetalpcan » 22 Nis 2015, 21:41

Kesinlikle :thumbup:
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj sinanarmy » 22 Nis 2015, 22:58

Aynen aileden kısılmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonra :) Saka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi
Makul yoksa herkes ister bir sub panerai ap pp sahibi olmayi ama su da var kolundaki saate bakip bu na 20 bin mi verdin ?? Salakmisin sen tarzi tiplerle karsilasmayida goze almak lazim
Kullanıcı avatarı
sinanarmy

Mesaj altıkırkbeş » 23 Nis 2015, 01:09

Hobiye laf atıp burdan vurmaya çalışan insanlara kendi hobilerini söyleyip ordan vurmak en etkili çözüm ,ben öyle yapıyorum susup kalıyorlar,farkında vardıktan sonra he ya benim de hobim ona saçma gelebilir diyip aydınlanma yaşıyorlar çoğu , sonra kendi hobilerimizden bahsetmeye devam ediyoruz keyifli şekilde :D :D
sinanarmy yazdı:Aynen aileden kısılmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonra :) Saka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi
Makul yoksa herkes ister bir sub panerai ap pp sahibi olmayi ama su da var kolundaki saate bakip bu na 20 bin mi verdin ?? Salakmisin sen tarzi tiplerle karsilasmayida goze almak lazim
En son altıkırkbeş tarafından 23 Nis 2015, 02:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj sinanarmy » 23 Nis 2015, 01:32

altıkırkbeş yazdı:Hobiye laf atıp burdan vurmayan çalışan insanlara kendi hobilerini söyleyip ordan vurmak en etkili çözüm,ben öyle yapıyorum susup kalıyorlar sonra kendi hobilerimizden bahsetmeye devam ediyoruz keyifli şekilde :D :D
sinanarmy yazdı:Aynen aileden kısılmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonra :) Saka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi

insanımız konuşmayı sever bilsede bilmesede saygı duymayı da pek beceremiyoruz saat bise degil cok absurt hobiler var yada ya he he deyip gecmek lazım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
sinanarmy

Mesaj Clk » 23 Nis 2015, 04:34

BarisFB yazdı:tüm dünya 100,000 euroya son model 911 Turboya binerken burda o arabanın 400,000 olması

Ben bu mesaji kacirmisim! Hangi dünyadan bahsediyoruz? Turbo dogdugu ülkede bos haliyle (S versiyonu da degil) 165.000 Euro! Ele avuca gelir hali 200.000 barajina yaklasiyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Gelir Seviyesine Göre Kol Saati Alımı?

Mesaj Bg17 » 23 Nis 2015, 05:06

Clk yazdı:
BarisFB yazdı:tüm dünya 100,000 euroya son model 911 Turboya binerken burda o arabanın 400,000 olması

Ben bu mesaji kacirmisim! Hangi dünyadan bahsediyoruz? Turbo dogdugu ülkede bos haliyle (S versiyonu da degil) 165.000 Euro! Ele avuca gelir hali 200.000 barajina yaklasiyor.

Ikinci el fiyatlari Bulent... Ben burda 100kusd ye 2012-3 yasinda cabrio turbo bulabiliyorum...bu arada amerikada almanyadan biraz daha ucuz fiyatlar...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 23 Nis 2015, 06:16

O zaman durum degisir. Almanya'da 2012 Turbo 997 110.000 Euro civarinda. Türkiye'de ikinci el 997 Turbo 400.000 Euro'mu?

Edit: Mesajin ikinci kismi cok geyik oldugu icin kaldirdim :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners