sinanarmy yazdı:Aynen aileden kısılmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonraSaka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi
Makul yoksa herkes ister bir sub panerai ap pp sahibi olmayi ama su da var kolundaki saate bakip bu na 20 bin mi verdin ?? Salakmisin sen tarzi tiplerle karsilasmayida goze almak lazim
altıkırkbeş yazdı:Hobiye laf atıp burdan vurmayan çalışan insanlara kendi hobilerini söyleyip ordan vurmak en etkili çözüm,ben öyle yapıyorum susup kalıyorlar sonra kendi hobilerimizden bahsetmeye devam ediyoruz keyifli şekilde![]()
sinanarmy yazdı:Aynen aileden kısılmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonraSaka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi
Makul yoksa herkes ister bir sub panerai ap pp sahibi olmayi ama su da var kolundaki saate bakip bu na 20 bin mi verdin ?? Salakmisin sen tarzi tiplerle karsilasmayida goze almak lazim
BarisFB yazdı:tüm dünya 100,000 euroya son model 911 Turboya binerken burda o arabanın 400,000 olması
Clk yazdı:BarisFB yazdı:tüm dünya 100,000 euroya son model 911 Turboya binerken burda o arabanın 400,000 olması
Ben bu mesaji kacirmisim! Hangi dünyadan bahsediyoruz? Turbo dogdugu ülkede bos haliyle (S versiyonu da degil) 165.000 Euro! Ele avuca gelir hali 200.000 barajina yaklasiyor.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 214 misafir
|