Arkadalar kur art覺覺 ile gecikmenin bir ilgisi bulunmuyor. K覺sa s羹re 繹nce Nuri Bey ve Sezin Han覺m tekrar 襤svi癟re Claude Bernard'a giderek model 羹retimleri ve model baz覺nda minimum adetlerle ilgili baz覺 detaylar覺 g繹r羹t羹ler. Gecikme i癟in kusura bakmay覺n bende kesinlemi bilgiler alamad覺覺mdan burada paylaamad覺m. Saat almak i癟in gereksinimimiz ve acelemiz elbette yok ama gecikmenin sebebi firmadan hen羹z baz覺 saatlerin 羹retimi konusunda net ve bizi tatmin edecek bilgi gelmemesi.
ok fazla tasar覺m olduundan baz覺 modellerin 羹retilmesinin planlanandan y羹ksek b羹t癟e ve 繹zellikle bizim istediimizden fazla adet gerektirdii ile alakal覺 bir durum var. Tempus 襤svi癟re'de ark Saatin sahibi Mustafa Bey'in kat覺l覺m覺 ile bu son g繹r羹mede belirttiim konular覺 b羹y羹k 繹l癟羹de 癟繹zd羹 diye d羹羹n羹yorum, bu sebeple yar覺n veya dier g羹n firmadan daha net cevaplar al覺p sizlerle paylaaca覺m. Farkl覺 alternatifli kadran renkleri olan ortadan saniyeli modeller, moonphase, chrono ve small seconds i癟in ge癟erli bir durum bu yazd覺覺m. Bu talep ettiimiz tasar覺mlar覺n b羹y羹k k覺sm覺 firman覺n koleksiyonunda olmayan modeller olduundan ve ilk kez bizim i癟in 羹retileceinden model baz覺nda 羹retim i癟in 繹zel mekanizma, kasa vb par癟alara ihtiya癟 duyan saatler. zellikle Bi-Compax Chrono ve Moonphase harika olmutu ve 癟ok 繹zel fiyatland覺rma s繹z羹 alm覺t覺m. Umar覺m daha iyi haberler al覺p paylaaca覺m. Belki 6-7 model yerine 4 veya 5 model ile devam edebiliriz.
Elbette saatlerin fiyatlar覺 kur art覺k癟a y羹kseliyor ancak Oris projesinde olduu gibi CHF'yi TSF i癟in makul bir oranla sabitleyerek gerekli ayarlamalar覺 yapacaklar覺na 羹phem yok. zel fiyatland覺rma, 繹deme koullar覺, ekstra saat ve seyahat hediyeleri konusunda s覺k覺nt覺 yaamayaca覺z. Modeller i癟in 羹retim onay覺 alal覺m yeter. 襤yi haberler gelirse 羹retim 繹ncesi alternatifleri buraya y羹kleyeceim. Genel eilime g繹re sonland覺r覺r覺z.
Bu arada Roxio Frans覺z fizyoloji bilgini olan Claude Bernard ile marka isminin balant覺s覺 bulunmuyor. Hatta daha 繹nce bir arkada覺m覺z forumda 繹nceki sayfalarda imzas覺n覺 logo 繹nerisi olarak paylat覺ktan sonra modellerde kadrana eklemi ve arat覺rmadan firmaya g繹ndermek gibi bir harekette bulunmutuk

Super olmutu ama uygulamas覺 m羹mk羹n olmad覺 elbette.