Hislerime terc羹man olmusunuz, teekk羹rler.MertYe yazd覺:ncelikle Patek nautiluslar覺n覺z ve AP royal Oak lar覺n覺z hay覺rl覺 olsun.
imdi m羹sadenizle daha 繹nce konuya yorum yapmam覺 hatta konu a癟覺ld覺ktan yakla覺k 2 sene sonra 羹ye olmu biri olarak bireyler yazmak istiyorum. Samimiyetle s繹yl羹yorum bu yazd覺klar覺m覺 da kesinlikle bir tart覺ma veya konuyu hararetlendirme amac覺yla yazm覺yorum sadece o d繹nem foruma 羹ye bile olmam覺 biri olarak, olabildiince farkl覺 bir bak覺 a癟覺s覺yla yaklamaya 癟al覺覺yorum.
Son mesaj覺n覺z覺 g繹r羹nce merak edip 癟ounluu 6 sene 繹nce yaz覺lm覺 293 adet postun hepsini okudum. Sizin bu konudaki son mesaj覺n覺z 206. post yani iyisiyle k繹t羹s羹yle a癟t覺覺n覺z konuya sizin yazd覺覺n覺z 49 tane mesaj覺n haricinde 157 tane mesaj at覺lm覺. En az覺ndan burada "Dostlara selam" dediiniz 羹yelerin katk覺lar覺na sayg覺 g繹stererek neticeyi burada paylaman覺z daha nazik bir davran覺 olurdu kanaatindeyim.
Kald覺 ki her ite bir hay覺r vard覺r derler sizinde o d繹nem Rolex'i almam覺 olman覺z 癟okta yanl覺 bir karar olmam覺 anlad覺覺m kadar覺yla 癟羹nk羹 o saati 6 sene 繹nceki artlarda 15 bin liraya alsayd覺n覺z sonradan kar覺n覺za 癟覺kan maddi s覺k覺nt覺lardan dolay覺 1 hafta sonra 10-12 bin liraya elden 癟覺karmak zorunda kalma durumunuz ortaya 癟覺kabilirdi.
Forum sisteminden 41 ya覺nda olduunuzu g繹r羹yorum sizden 16 ya k羹癟羹k biri olarak burdaki 羹slubunuzun kendi ad覺ma yanl覺 olduunu d羹羹n羹yorum. Forum 羹yelerinin bir癟ou iyi k繹t羹 kulland覺覺m ve sahip olduum saatleri biliyorlard覺r ama uzun s羹re foruma girmemisiniz diye ufak bir bilgi vereyim. Dier markalar hari癟 hali haz覺rda 3 tane Rolex'im var bunlar ref.326934 beyaz kadran Sky-dweller, ref.116520 beyaz kadran Daytona ve ref.116500 Siyah kadran Daytona. 6 sene 繹nce 35 ya覺n覺zda olduunuzu varsayarak konuyu a癟t覺覺n覺z ya覺n覺zdan 10 ya daha gencim ve buna ramen 3 tane Rolex'im var. Kulland覺覺m Rolex referanslar覺n覺 genel olarak d羹羹nd羹羹mde de 10 taneye yak覺n Rolex elimden ge癟mitir. Sizin 35 ya覺n覺zda sahip olamad覺覺n覺z Rolex'ten benim 3 taneye sahip olmam ne beni sizden daha baar覺l覺 birisi, ne de daha iyi bir insan yap覺yor. 襤in ilgin癟 yan覺 bu saatler beni sadece herhangi bir saat癟iye girdiimde "Mert Bey" yap覺yor o kadar.
Sonu癟 olarak 6 sene kin tutmak i癟in 癟ok ciddi bir s羹re. Heleki "imdi o benimle dalga ge癟en arkadalar覺 1 ay irketlerimde 癟al覺t覺r覺p rolex al覺cak maa 繹derim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta t羹k羹r羹k kadar eksiltmez." Gibi bir c羹mleniz var ki ona hi癟 girmiyorum. O c羹mle i癟in bir bu kadar daha yazsam da bo. Kerem Bey siz bunlar覺 boverin madem b繹yle g羹zel bir koleksiyon oluturmusunuz, belkide hala hedefleriniz var u mecrada tart覺mak yerine payla覺m yapmaya veya konu okuyarak olabildiince faydalanmaya 癟al覺覺n.
Bata dediim gibi tart覺ma 癟覺karmak veya konuyu hararetlendirmek gibi bir niyetim asla yok. Sadece o d繹nem buralarda olamayan birinin bak覺 a癟覺s覺yla konuya bireyler yazmak istedim
MI 5 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi