TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

Mesaj AhmetDeniz » 27 Kas 2018, 11:51

MertYe yazd覺:ncelikle Patek nautiluslar覺n覺z ve AP royal Oak lar覺n覺z hay覺rl覺 olsun.

imdi m羹sadenizle daha 繹nce konuya yorum yapmam覺 hatta konu a癟覺ld覺ktan yakla覺k 2 sene sonra 羹ye olmu biri olarak bireyler yazmak istiyorum. Samimiyetle s繹yl羹yorum bu yazd覺klar覺m覺 da kesinlikle bir tart覺ma veya konuyu hararetlendirme amac覺yla yazm覺yorum sadece o d繹nem foruma 羹ye bile olmam覺 biri olarak, olabildiince farkl覺 bir bak覺 a癟覺s覺yla yaklamaya 癟al覺覺yorum.

Son mesaj覺n覺z覺 g繹r羹nce merak edip 癟ounluu 6 sene 繹nce yaz覺lm覺 293 adet postun hepsini okudum. Sizin bu konudaki son mesaj覺n覺z 206. post yani iyisiyle k繹t羹s羹yle a癟t覺覺n覺z konuya sizin yazd覺覺n覺z 49 tane mesaj覺n haricinde 157 tane mesaj at覺lm覺. En az覺ndan burada "Dostlara selam" dediiniz 羹yelerin katk覺lar覺na sayg覺 g繹stererek neticeyi burada paylaman覺z daha nazik bir davran覺 olurdu kanaatindeyim.

Kald覺 ki her ite bir hay覺r vard覺r derler sizinde o d繹nem Rolex'i almam覺 olman覺z 癟okta yanl覺 bir karar olmam覺 anlad覺覺m kadar覺yla 癟羹nk羹 o saati 6 sene 繹nceki artlarda 15 bin liraya alsayd覺n覺z sonradan kar覺n覺za 癟覺kan maddi s覺k覺nt覺lardan dolay覺 1 hafta sonra 10-12 bin liraya elden 癟覺karmak zorunda kalma durumunuz ortaya 癟覺kabilirdi.

Forum sisteminden 41 ya覺nda olduunuzu g繹r羹yorum sizden 16 ya k羹癟羹k biri olarak burdaki 羹slubunuzun kendi ad覺ma yanl覺 olduunu d羹羹n羹yorum. Forum 羹yelerinin bir癟ou iyi k繹t羹 kulland覺覺m ve sahip olduum saatleri biliyorlard覺r ama uzun s羹re foruma girmemisiniz diye ufak bir bilgi vereyim. Dier markalar hari癟 hali haz覺rda 3 tane Rolex'im var bunlar ref.326934 beyaz kadran Sky-dweller, ref.116520 beyaz kadran Daytona ve ref.116500 Siyah kadran Daytona. 6 sene 繹nce 35 ya覺n覺zda olduunuzu varsayarak konuyu a癟t覺覺n覺z ya覺n覺zdan 10 ya daha gencim ve buna ramen 3 tane Rolex'im var. Kulland覺覺m Rolex referanslar覺n覺 genel olarak d羹羹nd羹羹mde de 10 taneye yak覺n Rolex elimden ge癟mitir. Sizin 35 ya覺n覺zda sahip olamad覺覺n覺z Rolex'ten benim 3 taneye sahip olmam ne beni sizden daha baar覺l覺 birisi, ne de daha iyi bir insan yap覺yor. 襤in ilgin癟 yan覺 bu saatler beni sadece herhangi bir saat癟iye girdiimde "Mert Bey" yap覺yor o kadar.

Sonu癟 olarak 6 sene kin tutmak i癟in 癟ok ciddi bir s羹re. Heleki "imdi o benimle dalga ge癟en arkadalar覺 1 ay irketlerimde 癟al覺t覺r覺p rolex al覺cak maa 繹derim onlara ve cidden bu servetimden okyanusta t羹k羹r羹k kadar eksiltmez." Gibi bir c羹mleniz var ki ona hi癟 girmiyorum. O c羹mle i癟in bir bu kadar daha yazsam da bo. Kerem Bey siz bunlar覺 boverin madem b繹yle g羹zel bir koleksiyon oluturmusunuz, belkide hala hedefleriniz var u mecrada tart覺mak yerine payla覺m yapmaya veya konu okuyarak olabildiince faydalanmaya 癟al覺覺n.

Bata dediim gibi tart覺ma 癟覺karmak veya konuyu hararetlendirmek gibi bir niyetim asla yok. Sadece o d繹nem buralarda olamayan birinin bak覺 a癟覺s覺yla konuya bireyler yazmak istedim
Hislerime terc羹man olmusunuz, teekk羹rler.

MI 5 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
AhmetDeniz

Ya: 32
Kay覺t: 11 Oca 2017, 08:37

Mesaj sieger » 27 Kas 2018, 11:57

Bu forum bu yuzden guzel iste, paramiz var yok, kimsenin umrunda degil, hepimiz saat seviyoruz, 10 liralik da olur 10milyon liralik da, hepsinin yeri baska, hepsinin anlami baska. Saolun var olun valla :) :champ:
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Ya: 37
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

Mesaj CptOz » 27 Kas 2018, 12:05

[emoji23][emoji23]
Bu konu 癟ok houma gitti. Ne demiler d羹nya kadar Rolex'in olaca覺na f覺nd覺k kadar Patek'in olsun.
Patek, AP, ALS vs. sahibi olup nirvanaya da ula覺lam覺yormu anla覺ld覺.
Cep dolu ne fayda, g繹n羹l ve kafa bo olduktan sonra...
Konuya cevapt覺r; Steinheart m覺, Rolex mi? Tabii ki Seiko 5... [emoji16][emoji48]
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj debra » 27 Kas 2018, 12:23

Bir zamanlar kap覺ndan kovduun fakir ama gururlu bir gen癟 vard覺 Resim

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
debra

Kay覺t: 16 Nis 2018, 21:43

Mesaj eraslani » 27 Kas 2018, 12:40

debra yazd覺:Bir zamanlar kap覺ndan kovduun fakir ama gururlu bir gen癟 vard覺 Resim

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Evet evet bu film oynam覺t覺 daha 繹nce,
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj mitY羹ksel » 27 Kas 2018, 13:22

Eskiden daha zengindim ve saatlerim Fossil , Guess, U-Boat , Welder , Diesel , Slazenger , Quantum , Momentus faland覺.Sonra fakirledim ve Rolex , Omega , Alpina ,Breitling vs.gibi saatleri ald覺m.Hayat ite siz zenginleyince alm覺s覺n覺z ben fakirleyince. :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
mitY羹ksel

Kay覺t: 07 Haz 2016, 00:42

Mesaj Kerem77 » 27 Kas 2018, 13:55

Arkadalar selam umar覺m herkes iyidir . Yorumlar覺n覺z覺 tebess羹mle keyifle okudum. Baz覺 ithamlar edilmi sayg覺 duyar覺m. Herkes okuduunu anlamak istedii gibi anl覺yor. Sonradan g繹rme 繹nceden g繹rm羹t羹 oydu buydu deildi mesele. Konu para pul hi癟 deildi. Asl覺nda hadi bana laf edenlerinde laflar覺na sayg覺m var ammmmaaaa bana o zaman onu s繹yleyenleri eletiremeyecek kadar dobra olamamak ne oluyor acaba ? Adam kay覺rmam覺 ? Korku mu ? Yoksa yerine g繹re d羹r羹stl羹k m羹 ? Ben ne dedim imdi o hakir g繹renlere cevab覺ndad覺r demitim ama baya yeni eletiriler gelmi ve hi癟bir dayanak Yyok. imdi o eletiri yapan y羹rekli arkadalara sesleniyorum y羹reiniz varsa t羹m yaz覺lar覺 okudunuz o yazl覺lardan eletirinizi y羹reiniz varsa o arkadalara yap覺n yoksa ebediyen susun. Saatleri paylasam kimbilir neler denicekti. Bir de o zeki bir arkada var hangi 羹lkede kazand覺n demi. ok 癟i ger癟ekten. Hakaret i癟erikli mesaj atma hakk覺n yok senin devam覺 gelirse hukuksal olarak gerekeni yap覺cam o arkadalara. Terbiyesizlein l羹zumu yok arkadalar edep ya bu diyen ah覺s o edep laf覺n覺 bu arkadasa s繹yle. Dier arkadalar forumun g羹zel insanlar覺 bu gerginlik i癟in sizden 繹z羹r diliyorum birileri sustuk癟a 覺maranlar t羹remesin diye yazd覺m. G羹zel insanlara selamlar ve cesur insanlara !!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj kilimanjaro » 27 Kas 2018, 14:05

Kerem77 art覺k 癟ok pahal覺 saatlerim oldu demi.Hay覺rl覺 olsuun.Birazc覺k hava atm覺.Bu forum neler g繹rd羹 neler.Rolexi i balama kar覺l覺覺 hediye ettim diyenleri de biliyor bu forum.Edep , ahlak vs ge癟iniz bunlar覺.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], ofis ve 223 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners