TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch and Omega

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch and Omega

Mesaj monopusher » 27 Mar 2022, 20:10

Param olsa bende alsam [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
the difference is to be sharper than anyone else.
Kullanıcı avatarı
monopusher

Mesaj schweizertorte » 27 Mar 2022, 20:40

Merhabalar, bugün sarı site'de 7000Tl'den ilana koydum malum saati. 20'ye yakın saatçi'den tutun saatten 100 adet almak isteyene kadar değişik insanlar yazdı... :lol: :lol: :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
schweizertorte

Mesaj digitusmaximus » 27 Mar 2022, 20:50

MaLi yazdı:
digitusmaximus yazdı:
MaLi yazdı:Kadranda omega küçük swatch büyük fontlarla yazılsa ben dahil forum ahalisi daha ılımlı yaklaşıdı kanaatindeyim.

Omega satın alanlar kollarındaki 100bin liralık saatin aynı tasarımını başkaların kolunda 2000 liraya görecek artık.

Yani mali kardeşim, özetle : Dağdaki çobanla senin OY'un bir olacak. Buna alışsan iyi olur. :lol:

Buradaki olay tasarım değil hocam zira öyle olsa bir sürü homage modeller var. Kimse steinhart ocean 1 ucuz diye submarine almaktan vazgeçmiyor.

Evet ama bunu üstünde Steinhart yazmayacak. Omega yazacak. Üstelik de replika değil bire bir lisanslı ürün olacak. Yani hiç kimse çakma Omega takıyor diyemeyecek. Swatch firması da sadece kadrana 5 harf ekleyerek karını 2 katına çıkarmış olacak. Yani 100bin TL'lik omega satın alanlar haricinde herkes mutlu aslında.

İşin doğrusu Swatch markası Omega sahiplerine büyük kazık attı.
Kullanıcı avatarı
digitusmaximus

Mesaj monopusher » 27 Mar 2022, 20:59

Swatch dedidiki hepsinin sahibi benim [emoji3]isterse blancpain de yazar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
the difference is to be sharper than anyone else.
Kullanıcı avatarı
monopusher

Mesaj orhuns » 27 Mar 2022, 21:10

Omega ne kadar dikkatleri bir anda inanılmaz seviyede üstüne çekse de watch & wonders ile saman ateşi gibi söneceğini düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
orhuns

Mesaj recepergun » 27 Mar 2022, 21:22

Konudan bağımsız olarak benim dikkatimi başka bir konu çekiyor. Zamanında Rolex için gray'i isterse bitirir demiştim ama şu anda açılan ilanları görünce yanlış düşündüğümü görüyorum.
Limitli olmayan ve belkide sonrasında şu anki fiyatının üzerine indirim dahi olacak bir saati 5 katına satmaya çalışan bir kesim ve bu aradaki farkı sıraya girip çektikleri eziyetin karşılığı olarak sunuyorlar (bizimkiler yine insaflı gerçi yurt dışında daha da vahim rakamlar gördüm). Rolexin daha da ulaşılabilir adette üretildiği ortamda sanırım bu ve benzeri kişilerin alım yapıp koyacağı ilanlar ile 10K$lık bir modeli 200K$ üzerinde görürdük.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
recepergun

Mesaj Kakashi » 27 Mar 2022, 21:40

Tarihe notumu düşeyim:

Bu saatler Swatch marka, Omega değil, kafa karışıklığı biraz oradan oluyor (Omega butiklerde satılmayacak, sergilenecek sadece, satışlar Swatch butiklerden olacak çünkü Swatch marka bunlar). Bir saat markası başka sektörden bir markayla işbirliği yapıp ürün çıkarttığında kimse saati diğer sektörün ürünü zannetmiyor, burada tabi ortada 2 saat markası var ama bu swatch'ları gerçek moonwatch'larla ciddi ciddi kıyaslayacak, karıştıracak, bunu alınca aslını almaya bu nedenle gerek duymayacak kişi zaten gerçek moonwatch'un saatsever müşterisi değildir, ya bu işten hiç anlamıyordur, belki yatırım olarak bakıyordur olaya, belki hava atma amaçlı saati takmak istiyordur da başkaları beni ucuz saat takan fakirlerden zanneder, elit ve zengin olduğum anlaşılmaz diye düşünüyordur.

Bu moonSwatch'lar sayesinde gerçek moonwatch pek çok yeni gence tanıtılacak, müşterisi, bilinirliği artacaktır. Ben hayatında normal saat kullanmayı düşünmezken, Apple watch akıllı bilkelik türü saat kullanıp, oradaki kadran görüntüsünden etkilenerek saatin orjinalini bulmaya çalışan, hatta ileride alacağını tahmin ettiğim gençlere memnuniyetle rastladım.

Eğer kolunuza taktığınız saat sizi değerli kılıyorsa, o zaman bu saatlerin çıkması belki sizin gerçek moonwatch takarkanki değerinizi düşürür, yok sevdiğiniz için fiyatından bağımsız saat kullanıyorsunuz bu eğlencelik Swatch'lar için kötü düşünülebilecek tek bir yön bulamıyorum, aklım o kadarına yetiyor.
Kullanıcı avatarı
Kakashi

Mesaj copycat » 27 Mar 2022, 22:54

Nedense aklıma Mercedes'in Citan adıyla Kangoo üretmesi ve piyasaya sürmesi geldi.

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, ogeday, Skywalker34tr ve 236 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners