g繹rkemk yazd覺:nzmokur yazd覺:g繹rkemk yazd覺:nzmokur yazd覺:byakrep yazd覺:[quote] T羹rkiye de 50% ile her bayiden alabilirsiniz.
Ben her seiko da 50%al覺yorum. Demek ki daha iyi pazarl覺k ediyorum
T羹rkiye'de hangi saati ne zaman nerden %50 fiyata ald覺n覺z yada al覺nabilir? merak ettim
u y羹zden soruyorum en son Vanl覺lar saatten Seiko Presage saat almaya kalkt覺m nuh dediler peygamber demediler. Hi癟te fiyatlar覺 %50 indirimli falanda deildi.
Vanl覺lar dan seiko presage snowflake ve mavi dial serilerini ald覺m 2 ay kadar 繹nce. S覺k saat al覺yorum ve sahibi tan覺d覺k, hi癟 fiyat konumam hep 50 ile al覺r覺m
SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
bana bi grand seiko spring drive champagne dial alsana y羹zde 50 indirime
Asker arkada覺 m覺y覺z?
estafurullah sizin gibi sayd覺deer, m羹stesna, k覺ymetli, 繹zel bir insana kadirinas davranmam覺 senli benli konumuum l羹tfen affedin
polemik arama, geyik yap覺yorum belli zaten, havadan nem kapmaya gerek yok, g羹l ge癟
b繹yle anonim ortamlarda her yaz覺lana tak覺lmamak laz覺m[/quote]
Her insan sayg覺deerdir sayg覺s覺zl覺k etmedii s羹rece, m羹stesna k覺ymetli ve 繹zel bir insan da deilim.
Senli de konuabilirsiniz hi癟 al覺nmam.
Ama tarz dalga ge癟er gibi " bana da alsana 50%" olunca olumsuz bir alg覺 yarat覺yor.
Forumda onlarca arkadaa yard覺mc覺 oldum uygun omega, seiko almalar覺na yard覺mc覺 oldum ve seve seve de devam edeceim.
Anlam覺 olman覺z覺 umuyorum, selamlar
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector