TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Philippe'in Quartz Modelleri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe'in Quartz Modelleri

Mesaj serdarfb » 04 Ağu 2014, 22:25

Baran ne yazdığın anlaşılmıyor. :) :) :)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj baskentco » 04 Ağu 2014, 22:25

SerdarFB yazdı:Bu Stern di sahipti oydu buydu değil , ne dediğiniz anlaşılmıyor. Son yazdığınız mesaj da anlaşılmıyor. baskentco açıklayamadı ama anlayan varsa lütfen farklı bir şekilde anlatmaya çalışsın. Ben de anlayayım.

"marka fanatiklikleri" , Bu ne demek ? Özne mi ? Eylem mi ? Ne bu ?? Cümle devam ediyor, "burada" "Stern'den çok Patekçiler oluşturmuş"

Patekçiler neyi oluşturmuş ? "marka fanatiklikleri" mi ?? Bunu anlayan var mı ya ??

Sonra da diyorsunuz ki "böle bişeyden bu sonuçların iyi niyet çerçevesinde nasıl çıkarılabildiğini ben anlayamadım?" Büyük harf küçük harf kullanmıyorsunuz. Mesajlarınız imla hatalarından geçilmiyor ve kurduğunuz cümlelerin nerdeyse tamamı düşük.

Çıkan sonuçların iyi ya da kötü niyetle bir ilgisi yok. Mantıklı bir insansanız okuyun yazdıklarımı da sonucun neyle ilgili olduğunu görün

Şimdi de kalkıp benim imla hatalarıma ve düşük cümlelerime mi taktınız diyerek olayı geçiştirmeyin. Mesajlarınız anlaşılmıyor.

Yukarıyı bir okuyun, mantıklı bir insansanız burada çıkarılan sonucun iyi veya kötü niyetten değil sizin yazdıklarınızdan çıkarıldığını anlarsınız.

haklısınız, anlaşılması oldkça güç olmuş.
orada ben Sternden çok patekçi yani patekin sahibinden bile daha patekçi yazarken kraldan çok kralcı esprisinin akla geleceğini düşünmüştüm. gelmemiş, bu elbette okuyanlar yüzünden değil benim anlatımım fazla kapalı olduğu için olmuş. yazarken de deyimin mantığına göre cümleyi kurmuşum.
cümleyi kuruluş mantığından açıklamam gerekirse; marka fanatikliğinin, forum ortamında kraldan çok kralcılar oluşmasına sebep olduğunu belirtiyordu. markanın sahibinin bile değerlenirip açıklama getirdiği bir soruya bazı arkadaşların gösterdiği yaklaşım sebebiyle yapılan bir yorumdu.
sternden çok patekçi oluşturmak yüklem (isim köklü bileşik yüklemlerin bir adı vardı ama hatırlayamıyorum) marka fanatiklikleri de özne oluyor, çünkü oluşturma işini yapan fanatiklik.
Kullanıcı avatarı
baskentco

Mesaj serdarfb » 04 Ağu 2014, 22:33

Her ne kadar fikrinize katılmasam da o cümle ile ne demek istediğinizi anlamış bulunuyorum.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Thevenin » 04 Ağu 2014, 22:34

Baran yazdı:Thevenin pilli modelleri ap nin oldugundan sevmistik halbuki ucuzda olsalar kadinlar taksin diye ole saniyorduk uretmisler gibi geldi bana sanada panpa ole geldimi :)

:lol:

Resim

PP Seal bence devrede de guzel :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj mrbars » 04 Ağu 2014, 23:47

soruya yada sorunun icerigine tepki verildi sanmissin, lakin tarzina ve sana tepki gosterilmisti. bu arada kisa zamanda eglence kattin ortama, takdire sayan.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj baskentco » 04 Ağu 2014, 23:51

mrbars yazdı:soruya yada sorunun icerigine tepki verildi sanmissin, lakin tarzina ve sana tepki gosterilmisti. bu arada kisa zamanda eglence kattin ortama, takdire sayan.

tüm forum adına konuşacak özgüvenli bir lider... vay vay forumun tek eksiği hallolmuş.
orhan gencebay şarkılarıyla oluşturduğunuz efkarı kırabildiyek ne mutlu :champ:
aman geleneksel tıraş sayfasından uzak durun... :!:
Kullanıcı avatarı
baskentco

Mesaj mrbars » 05 Ağu 2014, 00:06

tüm forum adına konuştuğumu da nereden uydurdun? bazı arkadaşların gösterdiği yorum demişsin ya, onlar adına konuştum. o adına konuştuğum arkadaşlar da varsa bir yanlış yorumum, belirtirler zaten.

benim birkaç arkadaş adına konuşma özgüvenimin, direk dalga konusu olunan bir toplulukta ısrarla sivrilmeye çalışma özgüveninin yanında lafı bile olamaz.

baskentco, belli ki saatlere ilgin var ve aslında kötü biri de değilsin. bu işi uzatmanın da bir anlamı yok. kimseye bir faydası olmayacak. tek diyeceğim; tarzın ile ilgili eleştiriliyorsun, belli ki gözden kaçırdığın bir antipatiklik uyandırdın. umarım bunu görür ve bir sonraki topice/muhabbete daha sevecen/sıcak girersin.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj baskentco » 05 Ağu 2014, 00:17

mrbars yazdı:tüm forum adına konuştuğumu da nereden uydurdun? bazı arkadaşların gösterdiği yorum demişsin ya, onlar adına konuştum. o adına konuştuğum arkadaşlar da varsa bir yanlış yorumum, belirtirler zaten.

benim birkaç arkadaş adına konuşma özgüvenimin, direk dalga konusu olunan bir toplulukta ısrarla sivrilmeye çalışma özgüveninin yanında lafı bile olamaz.

forumda tanışmış, arkadaş olmuş bir güruh var, bunlara birisi bişey dediğinde diğerleri de yanında hareket ediyor. forumdaki pekçok üyenin sohbetlere katılmaması da bu yüzden. bu güruh bikaç espri yaptı diye dalga konusu olacak halim yok, ancak bunu yapanların karakterini yansıtır bu.

okuyan sessiz çoğunluk gerçekleri görüyor. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
baskentco

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 235 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners