SerdarFB yazdı:Bu Stern di sahipti oydu buydu değil , ne dediğiniz anlaşılmıyor. Son yazdığınız mesaj da anlaşılmıyor. baskentco açıklayamadı ama anlayan varsa lütfen farklı bir şekilde anlatmaya çalışsın. Ben de anlayayım.
"marka fanatiklikleri" , Bu ne demek ? Özne mi ? Eylem mi ? Ne bu ?? Cümle devam ediyor, "burada" "Stern'den çok Patekçiler oluşturmuş"
Patekçiler neyi oluşturmuş ? "marka fanatiklikleri" mi ?? Bunu anlayan var mı ya ??
Sonra da diyorsunuz ki "böle bişeyden bu sonuçların iyi niyet çerçevesinde nasıl çıkarılabildiğini ben anlayamadım?" Büyük harf küçük harf kullanmıyorsunuz. Mesajlarınız imla hatalarından geçilmiyor ve kurduğunuz cümlelerin nerdeyse tamamı düşük.
Çıkan sonuçların iyi ya da kötü niyetle bir ilgisi yok. Mantıklı bir insansanız okuyun yazdıklarımı da sonucun neyle ilgili olduğunu görün
Şimdi de kalkıp benim imla hatalarıma ve düşük cümlelerime mi taktınız diyerek olayı geçiştirmeyin. Mesajlarınız anlaşılmıyor.
Yukarıyı bir okuyun, mantıklı bir insansanız burada çıkarılan sonucun iyi veya kötü niyetten değil sizin yazdıklarınızdan çıkarıldığını anlarsınız.
Baran yazdı:Thevenin pilli modelleri ap nin oldugundan sevmistik halbuki ucuzda olsalar kadinlar taksin diye ole saniyorduk uretmisler gibi geldi bana sanada panpa ole geldimi
mrbars yazdı:soruya yada sorunun icerigine tepki verildi sanmissin, lakin tarzina ve sana tepki gosterilmisti. bu arada kisa zamanda eglence kattin ortama, takdire sayan.
mrbars yazdı:tüm forum adına konuştuğumu da nereden uydurdun? bazı arkadaşların gösterdiği yorum demişsin ya, onlar adına konuştum. o adına konuştuğum arkadaşlar da varsa bir yanlış yorumum, belirtirler zaten.
benim birkaç arkadaş adına konuşma özgüvenimin, direk dalga konusu olunan bir toplulukta ısrarla sivrilmeye çalışma özgüveninin yanında lafı bile olamaz.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 235 misafir
|