TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Katılım / Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar

Mesaj tugberk » 22 Ağu 2017, 11:23

JLC ve F.Constant ın moonphase modelleri harika. JLC sanırım bombeli, öyle olursa daha da güzel. Buna minimalist bir marka logosu/yazısı ile (ki yazı öneririm) mükemmel ve sade, her ortamlık bir saat olur bence.
Kullanıcı avatarı
tugberk

Mesaj Bond » 22 Ağu 2017, 11:41

Daha özel olması açısından moonphase ayrı proje konusu olarak sonra TSF Moon Edition başka bir marka ile beraber üretilebilir. Bu tip saatlerin fiyatları oldukça yüksek bu projede koleksiyon modeli olarak yapılacak saatlerin fiyatları ile belirtilen moonphase saatin fiyatı arasında 3 4 kat fark var. Claude Bernard serilerinde otomatik olmayan bir tip moonphase var sadece. Bu projede amacımız uygun fiyatla ekstra hediyesi ve özel imkanları ile 3 4 tane TSF tarafından sunulan fikirler ile kararlaştırılmış swiss made model çıkartabilmek. Elbette bu modeller genel koleksiyon icindeki modelleri baz almalı. Tamamen farklı firmanın üretmediği bir modeli yaptırıp bu fiyatlara moonphase olarak sunmak zaten olsa bile çok pahalı olur. FC üstteki JLC moonphase modeline çok benzer saatler üretip çıkarttı ancak onların fiyatları bile oldukça yüksek. Ben gene soracağım ama 2500 TL bandında olacağına ihtimal vermiyorum. Bir çok markada moonphase chronograph saatlerden bile pahalı. Fiyat skalası farklı olsa bile soralım kısmen daha uyguna yaparız derlerse ve yeterli katılımcı talebi olursa ayrıca modeller arasına eklenir elbette ama o kadar talep olur mu bakmak lazım.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Roxio » 22 Ağu 2017, 13:48

Ödeme sadece elektronik olacak denmiş. Bunun hakkında yardım alabilmem mümkün mü? Bir alternatif olmayacak mı? Ben de ailem de kredi kartı ile alışveriş yapmıyoruz. Sırf bu yüzden de projeye katılamamak istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Roxio

Mesaj feanorrin » 23 Ağu 2017, 02:07

katılmak için çok istekli olduğum bir proje. dress watch olması, bugünlerde dress watch alma niyetim olduğundan daha da iştahlandırdı beni. ortaya çıkacak modelleri merakla bekliyorum. :thumbup: :champ:

benim önerim, c.bernard logo yazısında (logotype) değişiklik mümkün değilse bile en azından modern olmayan versiyon ya da versiyonlarda c.b. yazısının olabildiğince küçük tutulması. bu sayede modern bir logonun, klasik bir tasarımı mahvetmemesini sağlamış oluruz. belki de daha önce söylenmiştir, ben atlamışsam affola. el yazısı olabiliyorsa elbette daha iyi olacaktır.

öte yandan herkesin beğenisine saygım olmakla birlikte moonphase komplikasyon benim pek ilgimi çekmiyor. sadeliğin şıklığını biraz alıp götürdüğünü düşünüyorum, genelde. simetriden fazla ödün vermeyen bir kadran tasarımı, belki 6 yönünde bir small seconds ya da mümkünse pointer date ve sade ancak kabartmalı indisler benim için yeterli.

gelişmeleri dört gözle bekliypruz. (:
Kullanıcı avatarı
feanorrin

Mesaj Bond » 23 Ağu 2017, 11:23

Ödeme kolaylık ve numara secimi daha rahat olsun diye elektronik ortam düşünmüştük. Kredi kartı dışında eft seçeneği zaten kolayca olur o aşamaya gelelim halledilir :thumbup:

Bu arada dün konuştuk Nuri Bey moonphase icin görüşecek :super: ;)

Saat modelleri 3 4 tane olacagindan alternatif seçim imkani zaten olacak.

Eylül ayında herşey belli olacak :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj neperliva » 23 Ağu 2017, 17:18

bence c.b. otomatik olmayan saatte kullandigi moonphase diskini direkt kullanabilir (ya da bir miktar kucultur). Siz yine de bir fiyat almayi deneyin belki sicak bakarlar.

Bu arada moonphase diye tabir edilen mekanizmanin gercekten ay fazi tasidigini sanmiyorum (29,5 gun dislisi var mi?)

24h diski gibi donup duran bir sey sanirim bu bizim yaptiracagimiz moonphase. Bu durumda fiyatin cok artmayacagini dusunebiliriz.

Simdiden tesekkurler. Kolay gelsin herkese. :thumbup:
"Hata yapmayan kişi aslında genel olarak hiçbir şey yapmıyor demektir".
Kullanıcı avatarı
neperliva

Mesaj canberkakd » 30 Ağu 2017, 15:37

heyecanla katilmayi bekliyorum. gelismeler muthis ilerliyor.
Kullanıcı avatarı
canberkakd

Mesaj tugberk » 11 Eyl 2017, 11:44

10-11 gündür ses yok. Gelişmeleri bekliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
tugberk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 204 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners