TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans Kıyaslaması

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans Kıyaslaması

Mesaj Kerem77 » 12 Ara 2012, 21:37

Yardımcı olan arkadaşlara soruyorum , art niyet arıyan dalga geçtiğimi düşünen , fiyat konustugumuz için Rolexe bak diyen kodomanlar okumayabilir konuyu! Ayrıca nick değişimine takılanlar onuda anlamadım sanki anayasa değişti moderatorlere yazabilirler. Kişi karşındakini kendi gibi sanırmış diyor ve art niyetli eleştirisel hiçbşr yoruma cevap vermiyeceğimi belirtirim konuyla ilgilide huzursuzluk varsa yetkililer gerekeni yapar herhangi bir uyarı almadım ben neden böyle bir konu açtığıma dair.

Ben konuma geleyim bugun 2 yerle gorustum bakırkoyde vardı 14700 tl den bırakıyor , distributor damgası olmuyor haliyle bazı araştırmalardan okuduğum kadarıyla garantiye alınmıyormuş stamp olayından bahsediyorum aslı astarı nedir ? Eğer bir sıkıntı doğmuyorsa Allah' ın izniyle bitiricem o saati alıcam. İlgili arkadaşlar cevaplarınız değerlidir bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj asymptote » 12 Ara 2012, 22:05

Kimse dalga geçtiğinizi söylemedi, sadece sürekli karar değiştirmeniz böyle bir olasılığı bana hatırlattı ve bunu dile getirdim, ne var bunda? Siz de dalga geçmediğinizi söyleyersiniz olur biter.. Kaldı ki söylediniz ama söyleme biçiminiz hiç de uygarca değil.. Size karşı neden art niyetli olayım ben beyefendi? Lütfen lafınızı bilin de konuşun, hemen suçlayıcı ifadeler kullanmadan önce biraz düşünün. Önceki sayfalarda belki iki sayfa yazı yazdım, o yazıları okuyun ve bana art niyet ifadelerini gösterin.. Burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor, vazifemiz olmadığı halde önerilerde bulunuyoruz sonra kabahatli çıkıyoruz..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Kerem77 » 12 Ara 2012, 22:30

Kararımı tabi değiştiricem beyfendi kararım net olsa ne bu konu açılır ne bu sorular sorulur ne de bilgi paylaşımı olur. Hayır bunu tek ben mi yaptım . Ayrıca ben sadece sizi kastetmedim . Uygarlık nedir golf oynamakmı ? Hiç konuşmayalım son bir yardım için soru yazdım yardımcı olucak dostlar varsa minnettar olur teşekkür ederim. Burası sanaldır kimseyle atışcak durumda değilim , bazıları oyle bir yazıyoki dersiniz hem bu markalar onun hemde herkezden üstün . Uygar adam kimseyi hakir görmez. Asymptote lutfen siz zorundada değilseniz şahsıma cevap vermeyiniz uygarlığınızı gösteriniz. Son sorum için yorum yapacak olursa takipteyim dahada yazmıyorum ama bana laf atanların medeni cesaretleri varsa onların açıcağı konularıda takipteyim bundan böyle . Herkezi tasdiklemeyi bende bilirim ;)
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj herofb » 12 Ara 2012, 22:44

Garanti zaten ömür boyu değil 2 yıl içinde de problem çıkartmaz , bakırköydekini alabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 12 Ara 2012, 23:09

herojd11 yazdı:Garanti zaten ömür boyu değil 2 yıl içinde de problem çıkartmaz , bakırköydekini alabilirsiniz

Cağatay10'un aldığı explorer2 kısa sürede sorun çıkarmıştı, risk her zaman var maalesef :?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Kerem77 » 12 Ara 2012, 23:17

Eyvallah sağolun 2 ayrı tez cıktı. Neyse kararı veririm. Pek tadımda kalmadı soru soracak. İyi niyetle dinleyen cevaplayan herkeze saygılar.
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj vincefb » 12 Ara 2012, 23:43

Ohoooo Drk :D Adamın aldığı H serisi RC AP ROO 3 gün sonra ansızın durmuş :? her an herkesin başına gelebilir diye saat mi almayacağız :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj drk » 12 Ara 2012, 23:45

Şans işi :D O yine iyi, saatçiden çıkarken saati bileğinden düşürüp haşat eden var :D
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: farukceyhan, Mrt42, Okanito ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners