herojd11 yazdı:bakın arkadaşlar öncelikle Jacques Lemans olayına %100 katıldığımı öncelikle belirtmek isterim ama " Nadide??? , çapsızlık , beceriksizlik , fenerli zenginler , saçmalık " gibi gibi laflar söyleyemenizde sorun görüyorum , kusura bakmayın ama dediğim gibi haklı olduğunuz bir konu üzerinden bence siz içten içe takım hırslarınıza yeniliyorsunuz gibi geliyor.
Bu saati nadide yapan Jacques falan değil Fenerbahçe 100 yıl saati olmasıdır.
isterseniz başka bir konuda bir yönetimin yapabileceği " çapsizlık ve beceriksizlik örneklerini " tartışalım
sayın herojd burada takım hırsıyla yazılmış bir şey yok ama
nadide konusunda haklısınız 100 adet limitli ve fenerbahçeye özel olması bu saati nadide kılıyor ama orada marka imajı yüzünden ??? göndermesi yapılmış bunun fenerbahçeyle alakası yok
çapsızlık ve beceriksizliği ben yazdım bu saat hamlesi bana göe öyledir ve galatasarayda beşiktaşta da böyle basiretsiz yöneticiler bulunup böyle hataları sıkça yapmaktadır.
fenerli zenginler kısmında da gocunacak bir şey görmüyorum çünkü türkiye de bu bir gerçek pek çok varlıklı üst düzey konumlu insan fenerbahçe taraftarıdır bu ülkede
Zamanında bu hamleyi yapan büyük yanlış yapmıştır.
Bu saatlere talip olacak ferit şahenk ali şen ülker ailesi gibi alım gücü yüksek insanlar varsa bu insanlara hitap edecek marka rolex olmalıdır bence
rolex comex için saatler üretmiştir zamanında comex fenerbahçeden büyük müdür hayır demek ki yapılsa olur...
tüm eleştirimiz yorumumuz bu durumua
ben de haddimi aştıysam affola, konu tartışmak için güzeldi bu yüzden yorum yaptım
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare