Heuer dendimi Monaco yu Tag geçerim

Monaco-Steve McQueen

serxx yazdı:Mrbars, Tag Heuer neden ileri derecede negatif yonde ilerliyor, aciklayabilir misiniz ?
Baran yazdı:ORIS Rolex Panerai bana ömrümün geri kalanında yeterde artar...
Baran yazdı:Yakın zamanda bir Rolex almayı düşünüyorum sıfır km ondan sonrada pek işim olmaz başka saatle.
Baran yazdı:Eskiden görünümü güzel olsunda içinde ne olursa olsun mantığıyla saat alıyordum.Forumu takip etmeye başladıktan sonra otomatik saatlere yöneldim ve kendimce guzel bir sekilde ilerliyorum.Zevk renk meselesine gelirsek ise,eskiden seikoları cok severdim ve birkaç guzel modeline sahiptim,otomatik saatlere girince hepsini sattım ki 20den fazla saatim vardı karışık markalarda.Seiko 5 ve Orient kullandıktan sonra gördümki o saatler malzeme kalitesi olarak tenekemsi bilezikleriyle bana hitap etmiyor.(Aldıklarıma hep deri kayış taktırarak kullanmıştım bu sebepten ötürü) Orient aldım oda aynı hissi verdi bana sevemedim.Şu anda sahip olduğum TAG F1 saatimi cok seviyorum pillide olsa ama hepsi o kadar.Buyuk bütce ayırmam tag için bundan sonra.ORIS heralde şu ana kadar kullandığım benı en tatmin eden saat oldu diyebilirim ki diğerlerini artık hiç takamıyorum.Bu Orisimi satmam baskada Oris almam.Paneraiye gelirsek,benım eskiden beri herzaman istediğim ve arzuladığım tek marka olan Rolexten bir submariner almadıkca onada para vermem.Rolex alır kenara koyarım yanına o zaman başlangıç modeli bir Panerai alırım.Benım başka markalarda gözüm yok.Yakın zamanda bir Rolex almayı düşünüyorum sıfır km ondan sonrada pek işim olmaz başka saatle.İlla kaşınırsam Panerai yada tekrar bir Rolex gelebilir kardeş.ORIS Rolex Panerai bana ömrümün geri kalanında yeterde artar...
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 63 misafir
|