TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2015 Saatle İlgili Size Ne Getirdi?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2015 Saatle İlgili Size Ne Getirdi?

Mesaj Clk » 17 Ara 2015, 09:09

ALS :champ: :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj kethuda57 » 17 Ara 2015, 09:38

Sayın Hozburun ve Sayın Serkangs bu başlığa bekleniyorsunuz :D
Aldığınız saatleri doğru kronolojik sıralamaya göre bakalım sayabilecek misiniz :lol: :lol:
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj Ahmetrefik » 17 Ara 2015, 11:32

2015 saatler açısından muhteşem ve radikal kararlar aldığım bir yıl oldu benim için. Elimdeki onlarca saati satarak veya takaslayarak çekirdek bir kadro kurmaya karar verdim ,bu konuda forumdan Creeindian(Yiğit) arkadaşımın çok desteğini gördüm.
Planım ise şöyle oldu;saat sayısını 4'e düşürdüm, çünkü çok fazla saat sayısı beni rahatsız etmeye başlamıştı ve az olsun öz olsun prensibine yöneldim.

1.Diver: Planet Ocean 45.5 mm tercih ettim
2.Dress Watch: Zenith El Primero Chronomaster XXT Grande Date Open 45mm
3.Chronolu saat : Breitling Chronomat 44mm
4.Casual, farklı deri kordon kombinasyonu iri kasa : Panerai 372 tercih ettim

Rolex'i 2016 ya bıraktım(bileğimin aşırı kalın olmasının da etkisi var) ve 2015'i bu şekilde kapattım , düşüncem 4-5 adette kalmak . :thumbup:

Rolex önerilerinizi bekliyorum :champ:
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj kosanozsener » 17 Ara 2015, 11:34

2015 yılının son gününe kadar yani bir saat almakla uğraşıyor olacağım.Lakin saat bakımından en faydalı geçirdiğim yıl oldu diyebilirim çünkü bu formu keşfedip saat ufkumu genişlettim diyebilirim.Bu da benim için gayet iyi oldu
Kullanıcı avatarı
kosanozsener

Mesaj albaysali » 17 Ara 2015, 11:36

2015 de çok saat elimden geldi geçti en son oriente kaldım :D
"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak onları , korkundan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.."
Kullanıcı avatarı
albaysali

Mesaj hozburun » 17 Ara 2015, 11:41

kethuda57 yazdı:Sayın Hozburun ve Sayın Serkangs bu başlığa bekleniyorsunuz :D
Aldığınız saatleri doğru kronolojik sıralamaya göre bakalım sayabilecek misiniz :lol: :lol:

:lol: Ben yazmaya bugün başlasam yıl sonu ancak bitiririm :twisted: Yine de deneyeceğim ilk müsait zamanımda :thumbup: Güzel konu bu arada :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Clk » 17 Ara 2015, 11:42

Ahmetrefik yazdı:2015 saatler açısından muhteşem ve radikal kararlar aldığım bir yıl oldu benim için. Elimdeki onlarca saati satarak veya takaslayarak çekirdek bir kadro kurmaya karar verdim ,bu konuda forumdan Creeindian(Yiğit) arkadaşımın çok desteğini gördüm.
Planım ise şöyle oldu;saat sayısını 4'e düşürdüm, çünkü çok fazla saat sayısı beni rahatsız etmeye başlamıştı ve az olsun öz olsun prensibine yöneldim.

Rolex'i 2016 ya bıraktım(bileğimin aşırı kalın olmasının da etkisi var) ve 2015'i bu şekilde kapattım , düşüncem 4-5 adette kalmak . :thumbup:

Ahmetrefik, Dress ve Chrono acigi kaliteli, güzel ve al benisi olan saatler ile kapatilmis. Casual'da Panerai'i tek gecerim. Diver konusuna girmeyecegim. Kisisel tercih deyip geciyorum :D Ama sonucta ihtiyaclarini karsilayacak saatlerin tamami mevcut.

Bundan sonra ki adim Show effect olmali. Bunu en uygun fiyata saglayan Rolex'ler GMT Master II TT ve Yacht Master (Mavi Kadran). Ikisi de alternatifi olmayan ürünler :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Ahmetrefik » 17 Ara 2015, 11:59

Clk yazdı:
Ahmetrefik yazdı:2015 saatler açısından muhteşem ve radikal kararlar aldığım bir yıl oldu benim için. Elimdeki onlarca saati satarak veya takaslayarak çekirdek bir kadro kurmaya karar verdim ,bu konuda forumdan Creeindian(Yiğit) arkadaşımın çok desteğini gördüm.

Ahmetrefik, Dress ve Chrono acigi kaliteli, güzel ve al benisi olan saatler ile kapatilmis. Casual'da Panerai'i tek gecerim. Diver konusuna girmeyecegim. Kisisel tercih deyip geciyorum :D Ama sonucta ihtiyaclarini karsilayacak saatlerin tamami mevcut.

Bundan sonra ki adim Show effect olmali. Bunu en uygun fiyata saglayan Rolex'ler GMT Master II TT ve Yacht Master (Mavi Kadran). Ikisi de alternatifi olmayan ürünler :thumbup:

Clk başkan tepit süper Show effect :thumbup:
TT bir Rolex hep aklımda,fazla snob kaçar diye cesaret edemedim bir türlü ama yavaş yavaş alışacağız :oops:
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, hknmtn ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners