TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Submariner 114060 Hasarl覺 M覺 Ne Yapmam Laz覺m?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 114060 hasarl覺 m覺 ne yapmam laz覺m?

Mesaj ysrFCB » 03 Ara 2015, 18:13

Sub 116610 date almistim ve bir date penceresinde numaranin yaninda leke vardi gittim gosterdim saati iade almadilar garanti kapsaminda date penceresini degistiler ama malesef degisme esnasinda arka kapak cizikle doldu daha iki gunluk saati ve tum hevesim gitmisti, bence saati komple degistirmeye israr edin
ysrFCB

Ya: 37
Kay覺t: 17 Eyl 2014, 01:34

Mesaj Caner1983 » 03 Ara 2015, 18:35

imdi ben al覺rken de s覺f覺r a癟覺lmam覺 istemitim 繹le biey yok deyip herkese teir 羹r羹n羹 veriliyor dendi bu saati g羹nde ka癟 kii deniyor koldaki m羹teri saatini 癟覺kar覺rken veya masan覺n kenar覺na 癟arp覺lm覺 olabilir o y羹zden bence o bezel koruyucusu hi癟 癟覺kmamal覺 sonu癟 komple deiim yap覺lmal覺 deimiyorsa beZel deieceine b繹le kullanmak daha mant覺kl覺 deitirirken saatin heryerinin 癟izilmeme ihtimal覺 yok(ysrcfb nin dedii gibi) ge癟mi olsun sonu癟lar覺 payla覺rsan覺z sevinirim
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj eyimen » 03 Ara 2015, 18:41

ysrFCB yazd覺:Sub 116610 date almistim ve bir date penceresinde numaranin yaninda leke vardi gittim gosterdim saati iade almadilar garanti kapsaminda date penceresini degistiler ama malesef degisme esnasinda arka kapak cizikle doldu daha iki gunluk saati ve tum hevesim gitmisti, bence saati komple degistirmeye israr edin

Date penceresindeki leke icin saati degistirmediler mi? :shock:
Sizin veremeyeceginiz bir hasar icin degisim haricinde birseyi kabul etmeniz cok kotu olmus.
Benim aldigim bir Tissot'nun kadraninda cok cok zor gorulebilen bir leke(renk solmasi gibi) vardi. Ayni sizin gibi iki gun sonra goturdum saati, hemen baska bir saat ile degistirdiler. Kadranin ic kismindaki bir hata icin saat kesinlikle yenisi ile degistirilmelidir.
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj o2o » 03 Ara 2015, 18:48

Deerli yorumlar i癟in teekk羹rler.Birincisi saat kusurlu ise (babam覺 tan覺d覺覺m i癟in) eminimki bir ekilde o saati satan bayiye haddini bildirmek i癟in Masraf覺na bakmadan Cenevreye bile gider. Ben saat pyasas覺nda genel eilim bunun gibi bezel hatas覺nda nedir diye merak ettim a癟覺kcas覺. Anlad覺覺m kadar notmal kar覺lanmamas覺 gereken bir durum. Bu羹n bayiye gitmem laz覺md覺 asl覺nda ama gitmedim. Yar覺n gider sonucu buraya yazar覺m. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Kay覺t: 17 Kas 2015, 18:53

Mesaj Alcest » 03 Ara 2015, 19:01

ysrFCB yazd覺:Sub 116610 date almistim ve bir date penceresinde numaranin yaninda leke vardi gittim gosterdim saati iade almadilar garanti kapsaminda date penceresini degistiler ama malesef degisme esnasinda arka kapak cizikle doldu daha iki gunluk saati ve tum hevesim gitmisti, bence saati komple degistirmeye israr edin

Nas覺l 癟izikle doluyor ya nas覺l garanti, nas覺l servis bu? stelik Rolex'ten bahsediyoruz. Ben 羹st segment markalar覺n servisi daha d羹zg羹n olur diye d羹羹n羹yordum.

Say覺n o2o umar覺m deitirebilirsiniz saatinizi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Alcest

Kay覺t: 13 Kas 2015, 12:11

Mesaj Clk » 03 Ara 2015, 20:14

Siz Rolex'leri bayiden mi aliyorsunuz yoksa Mahmutpasa'da tezgahtan mi ben anlamadim ki!

Yasadigim yerde saatte sorun oldugu zaman sadece Rolex'in kendisi bakiyor. Wempe, Bucherer, Blome gibi yillardir bu isi yapan sirketler bile ellemez hatta red ederler.

En basiti, eger herkes Rolex'i eline aliyor olsaydi sizce bu kadar az mi modifiyeli (kadran degisiminden bahsediyorum) Daytona olurdu piyasada?
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj cagatay10 » 03 Ara 2015, 21:10

Clk yazd覺:Siz Rolex'leri bayiden mi aliyorsunuz yoksa Mahmutpasa'da tezgahtan mi ben anlamadim ki!

Yasadigim yerde saatte sorun oldugu zaman sadece Rolex'in kendisi bakiyor. Wempe, Bucherer, Blome gibi yillardir bu isi yapan sirketler bile ellemez hatta red ederler.

En basiti, eger herkes Rolex'i eline aliyor olsaydi sizce bu kadar az mi modifiyeli (kadran degisiminden bahsediyorum) Daytona olurdu piyasada?

Benim de kafam karisti okudukca bu hikayeleri. Ancak ikinci el satan yerlerde(ki dandik ikinci el magazalarinda ancak) olabilir bence bu muhabbetler. Ver bezelini degistirelim abicim, dur sayin abim camini hallettiririz biz onun vs. Cok enteresan gercekten..
Zaman insanlar覺 deil, armutlar覺 olgunlat覺r覺r...
Kullan覺c覺 avatar覺
cagatay10

Ya: 41
Kay覺t: 01 Haz 2011, 20:21

Mesaj ysrFCB » 03 Ara 2015, 21:38

Alcest yazd覺:

Nas覺l 癟izikle doluyor ya nas覺l garanti, nas覺l servis bu? stelik Rolex'ten bahsediyoruz. Ben 羹st segment markalar覺n servisi daha d羹zg羹n olur diye d羹羹n羹yordum.

Say覺n o2o umar覺m deitirebilirsiniz saatinizi.
aynen oyle ve bayisinden aldim sirf o saatan arkadasi sevdigim icin bisey demedim ama icim doluydu gittim baska subesine bana diyorki arka kapaga bi polisaj atariz durum cozulur sakin olun, hic cevap vermeden ciktim cunku sonrasi kotu olucakti hakliyken haksiz duruma dusmek istemedim
ysrFCB

Ya: 37
Kay覺t: 17 Eyl 2014, 01:34

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Proscd ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners