Clk yazd覺:Sedir, hat覺rlarsan y羹ksek kaliteli otomatik ile ilgili yazd覺覺m birey vard覺 " 羹癟 aa覺 be yukar覺 hepsi ayn覺 zaman覺 g繹steriyor diye"
Bir insan bir markaya neden balan覺r? Beklentileri nelerdir? Bunun cevab覺 癟ok 繹nemli benim beklentim dier markalardan farkl覺 olmas覺, tarihinin olmas覺 ve ger癟ek kalite vermesi.
Benim markam dierlerinden farkl覺, neden mi? bir tarz覺 var ve bu tarz kolay kolay deimez. Dier firmalar gibi satmak i癟in ekilden ekile girmez. Volvo hesab覺 belli bir kasas覺 ve g羹venirlii vard覺r. Mercedes'in y覺ld覺z覺 gibi sadece ta癟'tan tan覺n覺r. BMW gibi imaj覺 vard覺r. AUDI gibi fiyata sahiptir. Toyata gibi sorunsuzdur, Renault kadar kolay sat覺l覺r, Fiat kadar servsi vard覺r, Eskidii zaman bir Bugatti kadar deerlidir.
Tarih isterim okuduum zaman gurur duyaca覺m. Bal覺l覺k isterim b覺rakamayaca覺m. Dierleri gibi bug羹n bir marka yar覺n bir dier marka ayran g繹n羹ll羹 olmak istemem. Kullananlar覺 ile ortak forumlarda g羹zel an覺lar覺, yeni bilgileri, market bilgilerinin v.s. paylamak isterim. Dier markalar覺n kullan覺c覺lar覺 taraf覺ndan sata覺lmak k覺zd覺r覺lmak isterim. K覺sacas覺 bu bir hobi ise aktif yaamak isterim.
Bunu size verecek baka bir marka yoktur. O y羹zden de benim bal覺l覺覺m bu markaya.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 208 misafir
|