TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj drk » 11 Ara 2012, 00:44

Bu s繹yleminizde yan覺ld覺覺n覺z覺 zamanla anlayaca覺n覺z覺 d羹羹n羹yorum :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Baran » 11 Ara 2012, 00:45

襤yice corba oldu k繹rler sa覺rlar覺 a覺rl覺yor ben hakkaten yatt覺m bu sefer :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj SeRxx » 11 Ara 2012, 00:47

Ben her zaman savunurum bir marka ismiyle bile sat覺yorsa, o ismi hak edecek bir eyler yapm覺t覺r zaman覺nda. Kendi fiyat aral覺覺nda rakipsiz Rolex bu kadar sat覺yorsa ve abart覺l覺 derecede replikas覺 varsa; hi癟bir ey bilmiyorsam bile durup d羹羹n羹r羹m '' lan elbet bunun bir iyi taraf覺 vard覺r'' 癟羹nk羹 sayd覺klar覺n覺z Rolexi almamak i癟in bir sebep olmaz, almak i癟in sebep olur :thumbup:

Bizim 羹lkede saatinize bak覺p olumlu yorum almak istiyorsan覺z Lacoste al覺n ve kesinlikle bir saatsever saati 繹nce kendisi i癟in almal覺d覺r :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 00:49

Clk yazd覺:Sedir, hat覺rlarsan y羹ksek kaliteli otomatik ile ilgili yazd覺覺m birey vard覺 " 羹癟 aa覺 be yukar覺 hepsi ayn覺 zaman覺 g繹steriyor diye"

Bir insan bir markaya neden balan覺r? Beklentileri nelerdir? Bunun cevab覺 癟ok 繹nemli benim beklentim dier markalardan farkl覺 olmas覺, tarihinin olmas覺 ve ger癟ek kalite vermesi.

Benim markam dierlerinden farkl覺, neden mi? bir tarz覺 var ve bu tarz kolay kolay deimez. Dier firmalar gibi satmak i癟in ekilden ekile girmez. Volvo hesab覺 belli bir kasas覺 ve g羹venirlii vard覺r. Mercedes'in y覺ld覺z覺 gibi sadece ta癟'tan tan覺n覺r. BMW gibi imaj覺 vard覺r. AUDI gibi fiyata sahiptir. Toyata gibi sorunsuzdur, Renault kadar kolay sat覺l覺r, Fiat kadar servsi vard覺r, Eskidii zaman bir Bugatti kadar deerlidir.

Tarih isterim okuduum zaman gurur duyaca覺m. Bal覺l覺k isterim b覺rakamayaca覺m. Dierleri gibi bug羹n bir marka yar覺n bir dier marka ayran g繹n羹ll羹 olmak istemem. Kullananlar覺 ile ortak forumlarda g羹zel an覺lar覺, yeni bilgileri, market bilgilerinin v.s. paylamak isterim. Dier markalar覺n kullan覺c覺lar覺 taraf覺ndan sata覺lmak k覺zd覺r覺lmak isterim. K覺sacas覺 bu bir hobi ise aktif yaamak isterim.

Bunu size verecek baka bir marka yoktur. O y羹zden de benim bal覺l覺覺m bu markaya.

Ve nokta ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 00:55

F/p oran覺 olarak dediklerinizi anlad覺m ayd覺nland覺m ama p olarak rolex bize ne veriyor. Arkadalar baz覺 arkadalar k覺z覺yor ben bilmek i癟in soruyorum herkez sizin kadar bilgili olmayabilir Baran Bey neden 癟orba oldu konu. Yanl覺 bireymi soruyorum arkadalar bireyler okudum ve bilgili insanlardan yard覺m istiyorum. 5 sene biriktirdiim bir mebla var al覺n teri bunu bir rolexe vericem verdiim zaman ya ben kaz覺k yedim demek istemiyorum . Herkezin imkanlar覺 癟ok geni olmuyor iyi niyetle rolexe vericeim mebladan neler al覺r覺m覺n peindeyim
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj herofb » 11 Ara 2012, 00:58

Rolex'e vereceiniz mebla ile yaln覺zca bir Rolex sahibi olursunuz size baka hi癟 bir ey vermez yani bunu g繹n羹ll羹 olarak kar覺l覺k beklemeden yapacak kadar severseniz bir Rolex sizi mutlu eder aksi halde s羹rekli bouna para verdim diye mutsuz olursunuz
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 00:59

Watchstore kimsenin k覺zd覺覺 yok ;) u an her hangi bir al覺m yapmadan bir s羹re forumu takip etmenizi tavsiye ediyorum ;)

One Watch Nirvana her zaman Sub LN'dir ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 01:10

Tabiki vincefb biraz cesaret almam gerek. Ben duygusal bakm覺yorum onu istiyorum 繹l羹yorum gibi biri deilim . Benim saat severliim 羹r羹n k覺ymetine dayanmak zorunda o 繹l癟羹de hareket etmem laz覺m . Steinhart alay覺mm覺 yoksa rolex e gireyimmi sizce ?
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 208 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners