fortis yazdı:
Ben de bu tasarıma bayıldım üstat. Kusursuz. [emoji1303]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bond yazdı:Arkadaşlar saat görselini ben tasarlamadım dediğim gibi kasa ve görsel Vacheron ama çok benzer kasa var zaten tüm markalarda. Kolları beyaz modelde breguet mavi kollarla değiştirdim. Vacheron'un kolları pek güzel değil açıkçası ama koyu renk kadranda bıraktım tekrardan kol yerleştirebiliriz. Kadranda dakika indeksleri var onları kaldırdım daha sade olsun diye. Tarih yeri ve tarih arka plan / font rengi değişti. Kurma koluna Claude Bernard logosu ekledim vb. Kollar Patek JLC Tissot bir çok markada olan kılıç kol da deneyebiliriz belki. Claude Bernard bir kaç model gene kılıç kol kullanmıştı. Önemli olan saati bu şekilde gözde canlandırabilmekBazı modelleri belirleyebilirsek denemeler için Claude Bernard kendi tasarımcısı çizip bize gönderecektir kendi modeli üzerinde net olarak
Tabii herkes farklı versiyon beğendiğinden işimiz zor
![]()
Wide Opening modeli gunslinger'ın tasarladığı şekilde uyguladım. Arka kapak gene buradan yazılanlar neticesinde logo camdaMavi ve siyah olarak ayrıca deneriz bu modeli
Kadran renklendirme iyi yapabilecek varsa pm bekliyorum
![]()
![]()
gunslinger19 yazdı:Buna ne dersiniz [emoji851]
gunslinger19 yazdı:Buna ne dersiniz [emoji851]
doc yazdı:gunslinger19 yazdı:Buna ne dersiniz [emoji851]
Open Heart çok sevmesemde bunu beğendim. Bence düşünülmesi gereken bir tasarım. Birkaç dokunuşla harika olabilir.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], onurkoseoglu ve 205 misafir
|