TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yurtdışı Saat Alımı / Fiyatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtdışı Saat Alımı / Fiyatları

Mesaj slowokan » 13 Tem 2014, 13:44

barbecue yazdı:Beyler, bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.

No problemo barbecue. ;) Benim bilgim cok yok ama yine de tecrubemi aktardim.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Yurtdışı Saat Alımı /Fiyat

Mesaj Mj23 » 24 Tem 2014, 11:35

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Prag'a gideceğim ve saatlerin fiyatlarını merak ettim bilgi veririrseniz sevinirim
En son Mj23 tarafından 25 Tem 2014, 00:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mj23

Mesaj tarkani » 24 Tem 2014, 12:19

Emre yazdı:ABD'de her türlü pazarlık mümkün. Çok zor bulunan saatlerde tabi ki öyle bir imkan yok ama normalde en lüks mağazaya bile girseniz üslubuyla indirim talep edin mutlaka kazançlı çıkarsınız.

Selamlar, pazarlıkla fiyatı iniyorlar ama son fiyatları diğer ülkelere göre nasıl biliyor musunuz?

ABD pek çok üründe daha ucuz olmasına rağmen, baktığım pek çok saat bana pahalı geldi. Oradan aldığım IWC Portuguese Chrono'da da zararlı çıktığımı düşünüyorum. Üstelik, çok mağaza dolaşmama ve sıkı pazarlık etmeme rağmen. Eğer bir eyaletten diğerine kargolamıyorsan vergisini de veriyorsun üstelik.

Sizin tecrübeniz farklı mı?
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj zafeer » 06 Nis 2015, 12:31

Dubai omega fiyatları ve indirim oranları hakkında bilgisi olan varmı?internette bir kaynak bulamadım
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj blaugrana » 27 Nis 2015, 09:11

Arkadaşlar merhaba,

Geçtiğimiz günlerde Atina'dan aldığım saatle ilgili tecrübemi paylaşayım ;)

Kutu açılışını da yaptığım Rolex Submariner (116610LN) saati Atina Kessaris'ten aldım. Gitmeden önce mağazaya e-mail atarak saatin ellerinde olup olmadığını, çalışma saatlerini ve fiyatını öğrendim. Atina'ya gidince de biraz pazarlık yaptıktan sonra saati satın aldım ;)

Rakamlardan konuşacak olursak; saatin Yunanistan'daki liste fiyatı €7650. Ben nakit ödeyeceğimi söyledim, müdürüne telefon açtı ve €7250'ye indirdi. Bu fiyatın %18.7'si vergi. Burada seçim size kalmış, 1. seçenek Global Blue formunu doldurup havalimanında nakit almak. Bu durumda Global Blue firması da bir komisyon aldığı için size geri dönüş yaklaşık %15.7 oluyor. Diğer seçenek (benim yaptığım gibi) ise mağazadan vergiyle alakalı üzerinde Yunanca yazılar yazan bir form almanız. Bu formu alıp havalimanından çıkarken gümrüğe damgalatıp Türkiye'ye döndüğünüzde Atina'ya yollarsanız kredi kartınıza verginin tamamını (%18.7) geri yüklüyorlar. Havalimanında mutlaka saati, kutusunu ve sertifikasını da bulundurun, sorma ihtimalleri çok yüksek.

Bu şekilde aldığımda saate €5900 ödemiş oldum. Türkiye'de liste fiyatı €7300, biraz indirim yapıyorlar, ama €5900'a ineceklerini pek sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla Almanya'da da €7300, ve mağazadan indirim alıp Tax Free uyguladığınızda daha da ucuza gelecektir, ama benim o fırsatım olmadığı için Atina'dan aldım. Tabii ki pazarlık herkesin kendi yeteneği, nereden alırsa alsın güzel bir pazarlıkla daha da uyguna alabilir ;)

Forum ahalisine saygılarımla :thumbup:
Assumption is the mother of all screw-ups.
Kullanıcı avatarı
blaugrana

Mesaj Tozluraflar » 18 Haz 2015, 00:33

Saate henüz merak sarmış birisi olarak sevip sevmeyeceğimi görme adına ilk saatimi forumdan satın aldım. Muhtemel virüsü bende sizler gibi kaptım!!!
Sorum şu cenevre ye seyahatim olacak. Cenevreden rolex submariner (116610LN) date nereden, yaklaşık %kaç indirimle, yaklaşık kaç euro ya alınırsa normaldir? Oraya gidip türkiyeden daha pahalıya almayayım. Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Tozluraflar

Mesaj onatozer » 18 Haz 2015, 14:04

Tozluraflar, şahsi düşüncem TL bazında tax free hariç 18 bin civarı almak karlı olacaktır. Yoksa Türkiye'den almak daha mantıklı gözüküyor. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Tozluraflar » 18 Haz 2015, 18:00

Onat Bey teşekkürler [emoji106]
Kullanıcı avatarı
Tozluraflar

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 370 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners