Eleştirdiğim konu üslup Tuncay...
Birisinin bana aşağıdaki cümleleri kullanması hoşuma gitmez.
- kafan mı güzel taktığın saat mi kafa yapıyor
- saçma sapan konuşmayın
Eğer bir yorumda katılmadığın noktalar varsa böyle bir üslupla cevap verilmez. Çünkü bu tartışmanın ana konusundan çıkmasına ve gereksiz yere kırgınlıklara neden olur....
Alıntı yaptığın cümle benim açımdan bakarsan benim fikrimi de destekler. yediğinden içtiğinden kesip taraftarı olduğu takımın bütün maçlarına giden insanlar tanırım. Bu tutkudur.
Kazandığı üç kuruş parayla her sene kurban bayramında kurban kesebilen insanlar, Hacca gidebilmek için geceleri ek iş yapıp para biriktirenler de vardır. Bu da inançtır.
Ama aynı şekilde futbolu çok sevdiğini söyleyip bilet fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı maçlara gidemediğini söyleyen insanlar da çoktur.
Ya da her yere para harcayıp kurban bayramı gelince bu sene de çok borcumuz var yine kurban kesemiyoruz diye eşe dosta yakınan insanlar da vardır...
İnsanın içinde tutku ve inanç varsa hiç birşey imkansız değildir. Kim neye inanırsa neyi isterse onu başarır.
Ve ben bu yeryüzünde kenara ayırdığı paralarla yıllar sonra rolex alan insanlar olduğundan eminim.