TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gelir Seviyesine Göre Kol Saati Alımı?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine Göre Kol Saati Alımı?

Mesaj kethuda57 » 07 May 2016, 11:18

Eleştirdiğim konu üslup Tuncay...
Birisinin bana aşağıdaki cümleleri kullanması hoşuma gitmez.
- kafan mı güzel taktığın saat mi kafa yapıyor
- saçma sapan konuşmayın

Eğer bir yorumda katılmadığın noktalar varsa böyle bir üslupla cevap verilmez. Çünkü bu tartışmanın ana konusundan çıkmasına ve gereksiz yere kırgınlıklara neden olur....

Alıntı yaptığın cümle benim açımdan bakarsan benim fikrimi de destekler. yediğinden içtiğinden kesip taraftarı olduğu takımın bütün maçlarına giden insanlar tanırım. Bu tutkudur.
Kazandığı üç kuruş parayla her sene kurban bayramında kurban kesebilen insanlar, Hacca gidebilmek için geceleri ek iş yapıp para biriktirenler de vardır. Bu da inançtır.
Ama aynı şekilde futbolu çok sevdiğini söyleyip bilet fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı maçlara gidemediğini söyleyen insanlar da çoktur.
Ya da her yere para harcayıp kurban bayramı gelince bu sene de çok borcumuz var yine kurban kesemiyoruz diye eşe dosta yakınan insanlar da vardır...
İnsanın içinde tutku ve inanç varsa hiç birşey imkansız değildir. Kim neye inanırsa neyi isterse onu başarır.
Ve ben bu yeryüzünde kenara ayırdığı paralarla yıllar sonra rolex alan insanlar olduğundan eminim.
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj khef » 07 May 2016, 11:28

Forum ortamının sosyal hayatımızla bir tutulması gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ilk defa girdiğimiz bir ortamda, yeni tanıştığımiz insanlara belirli bir saygı çerçevesinde yaklasiyorsak, aynı tavir forum içinde de geçerli olmalı. Yüzyüze bakarken kuramayacagimiz cümleleri yazarken kullanmak hiç hoş değil. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj zafeer » 07 May 2016, 11:40

kethuda57 yazdı:Eleştirdiğim konu üslup Tuncay...
- saçma sapan konuşmayın

Eğer bir yorumda katılmadığın noktalar varsa böyle bir üslupla cevap verilmez. Çünkü bu tartışmanın ana konusundan çıkmasına ve gereksiz yere kırgınlıklara neden olur....

Alıntı yaptığın cümle benim açımdan bakarsan benim fikrimi de destekler. yediğinden içtiğinden kesip taraftarı olduğu takımın bütün maçlarına giden insanlar tanırım. Bu tutkudur.
Kazandığı üç kuruş parayla her sene kurban bayramında kurban kesebilen insanlar, Hacca gidebilmek için geceleri ek iş yapıp para biriktirenler de vardır. Bu da inançtır.
Ama aynı şekilde futbolu çok sevdiğini söyleyip bilet fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı maçlara gidemediğini söyleyen insanlar da çoktur.
Ya da her yere para harcayıp kurban bayramı gelince bu sene de çok borcumuz var yine kurban kesemiyoruz diye eşe dosta yakınan insanlar da vardır...
İnsanın içinde tutku ve inanç varsa hiç birşey imkansız değildir. Kim neye inanırsa neyi isterse onu başarır.
Ve ben bu yeryüzünde kenara ayırdığı paralarla yıllar sonra rolex alan insanlar olduğundan eminim.

Noktasi virgulune katiliyorum...
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj TSayiR » 07 May 2016, 11:48

Ben saygisizlik yaptığımı düşünmüyorum, bu cümlelerde hakaret içeren birşey olduğunu da düşünmüyorum, sadece sert bir üslup olabilir o kadar..
Yeni tanistigim bir insan karsima gecse ve deseki ben 3 5 kenara atarak 20 sene para biriktirip salliyorum 10000$'a (..lüx..) alacagim dese ona da bi git isine kafan mi güzel sacmalama derim.
Bu konuda da artik konusmak istemiyorum; fikrimi söyledim yanlışsa da bu benim fikrim. Ben kimseye düşüncesinin yanlis olduğunu söylemedim, ama dilimde tüy bitti soylemekten bu düzende ne öyle sabirli insanlar kaldi ne de oyle bir ortam..Aylik gelirin vardir alirsin yoksa alamazsin.
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj Orhanbalu » 07 May 2016, 11:52

kethuda57 yazdı:Eleştirdiğim konu üslup Tuncay...
- saçma sapan konuşmayın

+1
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj MertYe » 07 May 2016, 11:57

kethuda57 +1

Kendi adıma ufak birşeyden bahsetmek istiyorum. Kullandığım Rolex GMT'yi gören bir arkadaşım saate o kadar para verilir mi diye sordu.

Kendisiyle çok basit bir hesap yaptık normalde günde 2 paket sigara içiyor. İctigi sigara şu an 11 lira ve biz tanışalı yaklaşık 4 sene oldu. Yani biz tanıştığımızdan beri sigaraya verdigi para bu hesaba göre 31.680 TL yani uygun fiyata 2. El yakalandığında 2 Rolex alacak para. Gmt veya submariner.

Ha ben sigara içmiyorum da sigara içmediğim icin biriktirdiğim parayla mı aldım dersek tam olarak değil ama şundan eminim ki ben sigara içiyor olaydım bu saati alamazdım çünkü saatin parasının bir kısmını kendim verdim gerisini ailem vermişti zaten.

Demem o ki biz tanışalı (Üniversiteye başladığımız sene) 4 sene olmuş bile ki dün gibi hatırlıyorum üniversitede ilk gün tanışmamızı. Zaman çok hızlı geçiyor insan istedikten sonra Rolex içinde para biriktirir istediği bir arabayı alabilmek içinde kethuda57' nin dediği bu noktada kesinlikle çok doğru. Bu neyi ne kadar istediğinize ve nelerden vazgeçebileceğinize bağlı.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Tgm » 07 May 2016, 12:06

Kethuda57 ne guzel yazmışsınız :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj eraslani » 07 May 2016, 12:11

2003 senesinde bireysel emeklilik sistemi henüz cikarilmisken danışman sıfatıyla satışını yapıyordum bankada..satış eğitimlerinde en çok işlenen konu insanlara bir hayal kurdurmak ve hedef belirletmekti..türlü şeyler uydururduk..ama rolex hiç aklıma gelmemişti [emoji38]
10 sene her ay 100 usd yatırın rolex ı kapın..
Tutku insana herşeyi yaptırabilir..
Konunun tatlıya bağlanması dileğimi de iletmiş olayım..

SM-G930F cihazımdan gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ringrang ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners