asymptote yazd覺:Daha 繹nce de yazm覺 olabilirim. 襤lkesel olarak saatlerle ilgili ayl覺k gelirimi aan tek seferlik harcama yapmama karar覺 ald覺m. Bu durumda eer birg羹n Rolex ya da ayn覺 s覺n覺fta baka bir saat almak istersem ayl覺k gelirimi bu seviyeye y羹kseltmem gerekiyor. Ekstra motivasyon kayna覺..![]()
Ground yazd覺:Asl覺nda k繹keninde tutku yatan konuyu salt matematikle anlamland覺ramazs覺n覺z.
Kimi tutkusundan ak覺ndan dalar覺 delmi.
G羹nl羹k hesap konusu ciddi yap覺lmas覺 i癟in deil de misal olarak verildi diye d羹羹n羹yorum.
Al覺nabilirlik konusunun i癟erisinde kesinlikle gelir seviyesi etken olabilir. Ama sadece bu etken belirleyici deil demek isterim.
Sadece matematik olarak d羹羹n羹rsek gelir seviyesi 癟ok iyi olmayan biri sigara tutkusu y羹z羹nden g羹nde 1 paket bitirdiini var sayarsak. Sigara kullanmayan ayn覺 gelir seviyesindeki baka bir kii rolex tutkusu i癟in o g羹nl羹k 10TL paray覺 biriktirebilir. ayl覺k 300TL 繹demeli kredi 癟ekse o rolexi faizlerle 癟ok rahat alabilir. Sigara i癟en garipsenmez ama rolex alan garipsenir bu 羹lkede..
Sadece matematikle anlat覺lamaz bence.
襤lgi ve tutku meseleleri bunlar arkadalar. Her kiiye her kafa yap覺s覺na g繹re farkl覺 yaanacak eylerdir. 1 sene 繹nce saatler konusunda bu kadar ilgili olaca覺m s繹ylense kendime bile inanmazd覺m.
eraslani yazd覺:Hesapta bahsedilen hata zaten 1-2 lirayla olmayacagiydi..3 dolarla olur
SM-G930F cihaz覺mdan g繹nderildi
kethuda57 yazd覺:Tuncay bence manilin hesab覺nda hata yok. bence de a覺r覺 tepki vermisin 羹slubun ho olmam覺. Az 癟ok muhabbetimiz var seninle samimiyetimize dayanarak ben de belirtmek istedim.
Eer bir insan i癟in rolex takmak 癟ok b羹y羹k bir hayalse herg羹n kenara 3 dolar at覺p manilin belirttii gibi rolex sahibi olabilir. Ama bunu yapabilmek i癟in b羹y羹k bir tutku ve sab覺r olmas覺 laz覺m. Bug羹n 20 ya覺nda sigara i癟en bir gen癟 karar al覺p sigaray覺 b覺rak覺rsa herg羹n kenara 3 dolar atarsa 35 ya覺nda rolex sahibi olabilir. 襤nsan da yeterki tutku olsun gerisi gelir zaten...
Manilin verdii 繹rnek rolex tutkusu olan bir insanlar i癟in kabul edilebilir bir 繹rnek.
Benim i癟in rolexin 癟ok b羹y羹k bir anlam覺 yok ama forumda orta gelire sahip olup bir g羹n rolexe sahip olma hayalleri kuran dolu insan olduuna eminim. Benim rolex tutkum olmamas覺 rolex seven bir insana sayg覺 duymamam覺 gerektirmez.
Sonu癟 olarak hesaplama yaparken denkleme tutku fakt繹r羹n羹 de eklemek laz覺m.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 55 misafir
|