TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Kat覺l覺m / Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar

Mesaj EnderE » 15 Tem 2017, 09:52

Dr. Strange de arz覺 endam eden JLC modeline oldum olas覺 hayranl覺k duymuumdur.

Bunun gibi dial takvimi ve mehtab覺 olan (ama mehtap 12 y繹n羹nde olan) bir model bulam覺yoruz deil mi :(ResimResim

SM-G900FQ cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Ender Erdogan / Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Forestsoul
Kullan覺c覺 avatar覺
EnderE

Ya: 44
Kay覺t: 20 ub 2016, 23:59

Mesaj Umutt » 15 Tem 2017, 10:17

EnderE yazd覺:Dr. Strange de arz覺 endam eden JLC modeline oldum olas覺 hayranl覺k duymuumdur.

Bunun gibi dial takvimi ve mehtab覺 olan (ama mehtap 12 y繹n羹nde olan) bir model bulam覺yoruz deil mi :(ResimResim

+10 diyorum buna,
Ender Hocam zevklerimiz 癟ok uyuuyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Mesaj ozanxos » 15 Tem 2017, 11:13

EnderE yazd覺:Dr. Strange de arz覺 endam eden JLC modeline oldum olas覺 hayranl覺k duymuumdur.

Moonphase bence de 癟ok iyi olur. Acaba bu konuda bireyler yap覺labilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Kay覺t: 18 Tem 2013, 15:01

Mesaj Tolgi06 » 16 Tem 2017, 00:00

Evet kendimden utand覺m ama bal覺覺 yeni g繹rd羹m evlilik haz覺rl覺klar覺 sebebiyle :( .
T羹m mesajlar覺 okudum ve opsiyonlara unlar覺n eklenebileceini d羹羹n羹yorum:
-Sezin Han覺m'覺n 繹rnek 癟izimlerine benzer bir versiyon bence mutlaka olmal覺 ama Breguet numerals versiyonu ya da baton indis versiyonu optik a癟覺dan daha baar覺l覺 olur kan覺mca.
-Siyah ve beyaz kadran olmazsa olmaz tabi ama g羹zel bir sunburst parlament mavisi de dad覺ndan yenmez :D
-Beyaz kadran i癟in maviletirilmi ibreler saati baka bir boyuta ta覺yacakt覺r.
-Kordon i癟in eer fiyat覺 癟ok sapt覺rmazsa standart toka yerine klipsli toka s羹per olur.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj neperliva » 16 Tem 2017, 12:06

Khan yazd覺:
doc yazd覺:
kethuda57 yazd覺:
darksider yazd覺:Resim
Mesela... [emoji57]

Cam da bombeli olursa nokta at覺覺 olur bu model benim i癟in....

Ha bide markada el yaz覺s覺 eklinde olsa tad覺ndan yenmez sanki :)

Resim

Kesinlikle kat覺l覺yorum, bombeli cam, el yaz覺s覺 olmal覺. Ama bunlar覺 yaparken baka marka kopyas覺 gibi durmamal覺, kendimize 繹zg羹 bir tarz da olmal覺.

S羹per 繹neri
Model 癟ok g羹zel!!

bence bu model cok guzel. Rotor isciligi saati harika gostermis. Mutlaka bir model buna benzer secilmeli bence :thumbup:
"Hata yapmayan kii asl覺nda genel olarak hi癟bir ey yapm覺yor demektir".
Kullan覺c覺 avatar覺
neperliva

Kay覺t: 25 Ara 2015, 02:10

Mesaj sedir » 17 Tem 2017, 11:17

Cruciatus yazd覺:Claude Bernard'覺n tek g繹rsel sorunu markan覺n ad覺n覺n fontu... 癟ok ucuz g繹steriyor markay覺...

Doru bir tesbit.
Model ne kadar g羹zel d羹羹n羹lse de marka o yaz覺 stili ve amblemle yerletirilince t羹m g羹zellii g繹t羹r羹yor.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Bond » 18 Tem 2017, 21:50

Arkadalar marka fontlar覺n覺 soraca覺z kolay deil ama 繹zel bir seri i癟in belki kullanma imkan覺 salayabilirler. Teknik detaylar覺n覺 繹reneceiz.

Bombeli cam覺 deneriz diye d羹羹n羹yorum.

Moonphase Perpetual Calender saat yap覺lmas覺 m羹mk羹n deil zaten soran arkada kendisi cevap vermi :D

Moonphase baka proje konusu ve bence tek olarak yap覺lmas覺 daha g羹zel olur ancak adetli saat modeli yap覺l覺r ve yeterli kat覺l覺mc覺 癟覺karsa 繹renmeye 癟al覺aca覺m fakat burada en uygun fiyata hem kaliteli hem estetik ve limitli olacak otomatik dress watch modelleri haz覺rlayabilmek. Moonphase olmas覺 halinde fiyat neredeyse x 1,5/2,5 olur ki dier 癟ou markada yakla覺k b繹yle veya daha y羹ksek zaten. Bu durum a癟覺k癟as覺 u anda yap覺lmak istenilen projenin amac覺na uygun olmayacakt覺r.

Eer m羹mk羹n olursa burada yap覺lacak modeller bayilerde veya CB taraf覺ndan belki sat覺ta kullan覺labilecei i癟in s覺rf kendi bireysel zevkimize / beenimize uyacak bir saat 繹nerisi yerine buradaki fikirler dorultusunda oluturulmu ve farkl覺 zevklere / tercihlere hitap edecek dress model 繹nerileri yap覺l覺rsa planlanan Gentlemen's Edition by TSF konseptine uygun olacakt覺r.

Uizas gelen isteklere g繹re beyaz kadran versiyon i癟in baz覺 繹rnek ek tasar覺mlar覺 g繹ndermi onlar覺 ekliyorum. Bir modelin bu kombinasyon 羹zerinden detayland覺r覺lmas覺 ho olacak :thumbup:

Dier versiyonlar i癟inde denemeler yap覺p y羹kleriz. Renk, detay vb kombinasyon 繹nerilerinizi bekliyoruz.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Day Date model i癟in yaz覺lan fikirleri not ettim. Yeni 繹neriler varsa yaz覺n l羹tfen :thumbup: A癟覺k癟as覺 bu model estetik a癟覺dan day date bir saat i癟in gayet g羹zel duruyor. ok model 癟al覺m覺 olmalar覺ndan dolay覺 bize 繹zel bir model yapmas覺 癟ok kolay deil ama baz覺 deiiklikler ile farkl覺 bir model oluturulabilir. Day ve Date kontrast renk yerine siyah zemin 羹st羹ne beyaz font olabilir ama daha ek deiiklikler bulmak gerekir.

Resim

Wide Opening modelinde mavi kadran yok farkl覺 renk olarak mavi veya siyah 癟eitli index kombinasyonlar覺 ile g羹zel durabilir, ne dersiniz? Bu model i癟in daha 繹nceden verilen dier detay 繹nerilerini not ettim. Yeni gelecek 繹neriler sonras覺 bir ka癟 deneme modeli haz覺rlar覺z.

Resim

Birdland ve Matudi Limited modelleri gibi gelen fikirler dorultusunda transparan arka kapak cam覺nda TSF logosu g羹zel olacakt覺r. Kadranda TSF yazmak zorunda deil daha sade olmas覺 ad覺na kadranda Gentlemen's Edition yaz覺p sadece arkada TSF yazabilir. :thumbup:

Gelen fikirlerden bordo kadran kullan覺m覺 癟ok ho ve deiik olabilir. Ancak hangi modelde uygulamak iyi olur fikirleriniz varsa yollay覺n l羹tfen :champ: Pek hat覺rlam覺yorum ama siyah croco kay覺 ve bordo / vine 癟羹r羹羹 degrade veya d羹z kadran kombinasyonlu baka markalarda modeller var m覺 bir inceleyelim. Nas覺l durabilir diye g繹z羹m羹zde canland覺rm覺 oluruz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj huseyinxy » 19 Tem 2017, 00:21

Dakika indeksleri olmazsa bu tasar覺m nas覺l g繹r羹n羹r Resim

HTC One_M8 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
huseyinxy

Ya: 53
Kay覺t: 17 Eki 2014, 16:38

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], kesikparmak, ofis ve 229 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners