HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mosef yazdı:Sezin Hanım'ın(uizas) eline sağlık, başlangıç için güzel bir adım olmuş![]()
Small second kısmında herkesin dediği gibi rakam yazmasa güzel olur hatta belki hiç bir şey yazmasa daha da güzel olabilir. Bunun için small second dairesinin kadranın normal yüksekliğinden biraz daha aşağıda konumlanması gerekiyor.
Roma rakamlarını saatlerde pek beğenmiyorum; benim gibi düşünen başkaları da olduğu düşüncesindeyimTam doğru terimi bilmiyorum ama ozanxos'un paylaştığı fotoğraflardan 1 ve 4 numaranın hem akrep ve yelkovanı hem de indeksleri oldukça iyi görünüyor. Bir fikir olarak indekslerin batonlarının arasına küçük çizgileri koymadan daha sade bir tasarım nasıl olurdu? Bu arada akrep ve yelkovanı güzel bir mavi/lacivert renginden seçmek sade kadrana hava katacaktır.
@uizas bence CB merkezi bu font işine ciddi önem vermeli, daha önceki mesajlarda da belirtildiği gibi şuanki font biraz zayıf duruyor, inşallah güzel bir haber çıkar bu konuda
uizas yazdı:Merhabalar, yorumlar için teşekkürler [emoji1]
Ben farklı 1-2 alternatif daha çalışıp paylaşıyor olurum [emoji1303]
el yazısı logo için de yurtdışının onay vermesini umalım [emoji57]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bond yazdı:Alttaki Claude Bernard serisi için Moser Cie'de kullandıkları kadran renkleri nasıl olur acaba?![]()
[/center]
doc yazdı:kethuda57 yazdı:darksider yazdı:
Mesela... [emoji57]
Cam da bombeli olursa nokta atışı olur bu model benim için....
Ha bide markada el yazısı şeklinde olsa tadından yenmez sanki
Kesinlikle katılıyorum, bombeli cam, el yazısı olmalı. Ama bunları yaparken başka marka kopyası gibi durmamalı, kendimize özgü bir tarz da olmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 221 misafir
|