manil yazd覺:Bu ilerin mant覺覺 biraz tuhaf. Sadece nokta at覺覺 yaparak pahal覺 da olsa (pahal覺 ne demek o da ayr覺 bir ey) hedefini yakalay覺p devam etmek en mant覺kl覺 olan覺 san覺r覺m.
Sub alm覺t覺m, 癟ok b羹y羹k bir ey olmad覺覺 takdirde ve sa kal覺rsak ( T羹rkiye'de biraz zor biliyorum) 30 y覺l sonrada bu saati bileimde g繹r羹yor olaca覺m. b繹ylesine uzun vadeli olarak bakarsan覺z g羹n ba覺na 1-2 TL'ye geliyor bir Rolex sahibi olmak. G羹n i癟inde popkek, sigara, 癟ay v.s asl覺nda paran覺n zaman deeri olarak nice sub'lar, PP'ler 癟覺kart覺r.
Demem o ki, maalesef merdivenalt覺 at繹lyede 癟al覺覺p i phone 6s kullanmakla saat olay覺 aras覺nda bir fark var. 襤kisini ayn覺 mant覺kla ele almamak laz覺m. Hep diyorum, u anki kafam olsa, Tag Heuer, Longines, Omega gibi max. 6 ay kullan覺p elden 癟覺kartmak i癟in urat覺覺m saatler yerine nokta at覺la rolex'imi al覺rd覺m. O y羹zden, "pahal覺" saat alma niyeti varsa imkans覺zl覺k nedeniyle deil ama "yok ben sonra al覺r覺m abi, al覺t覺ra al覺t覺ra gidelim" mant覺覺 doru deil. B繹yle biline.
An覺l hocam 癟ok hakl覺s覺n her fani bir no-date tadacakt覺r.

aka bir yana deneyimlemek, saate ulamak, 2. el se peinden komak kolda farkl覺 se癟enekleri yaamak da g羹zel.
Benim de akl覺mda saatleri sat覺p voltran覺 oluturup no-date almak var.