TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uzaktan Sevdiğimiz Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Uzaktan Sevdiğimiz Saatler

Mesaj Cct » 05 Oca 2015, 19:40

Finansal sebeplerden değilde mantıksal sebeplerden dolayı alınmayan saatleri paylaşalım birazda.

Hani hep eliniz giderde "alıp ne yapacağım bunu" dediğiniz fakat aklınızın bir köşesinde bulunan saatler :D

Açılışı ben yapayım.

Omega Seamaster Ploprof 1200M

Resim

Bir çok kez alma fırsatım olsa da içimden "nerede, ne ile takacaksın bunu allasen" diyerek vazgeçtim.

Hala ve ısrarla çok beğeniyorum :roll:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Uzaktan Sevdiğimiz Saatler

Mesaj Miriel » 05 Oca 2015, 20:11

Can abi nerede, ne ile takacaksın bunu allasen :D :lol:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj sercankaf » 05 Oca 2015, 20:12

Ploprof a +1 benden :)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj Bg17 » 05 Oca 2015, 20:30

Ahh Can, cok ama cok dertli oldugum bir konu.

Nerdeyse butun AP offshore serisi, Jlc amvox serisi, omega planet ocean 45mm, blancpain 50 phantoms, neredeyse tun panerai koleksiyonu...

Kalin saat takamiyorum iste, hep uzaktan seviyorum...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj onatozer » 05 Oca 2015, 23:05

Bu başlık cok zamanımı alır :(

Ploprof'u kolunda deneyip aklına deli deli seyler gelmis biri olarak kesinlikle zevkine de almama sebeplerine de Katılıyorum :thumbup:

Cok beğenip sadece uzaktan beğendiğim diger Omega da Chronograph planet ocean'dir.
Resim
Cift subdial, mavi tonu, sevdigim Tasarımı beni cok cezbediyor, ancak o fiyat aralığında son Alınacak saatler Arasında ne yazık ki...

Bir baska asla almayacak olsam da uzaktan seveceğim marka Ludovic Ballouard.
Cogu kişinin gözünde bile canlanmayacak biliyorum ancak gördugum en özgün tasarımlardan birine sahip. Tutucu klasik görünümünün altında inanılmaz bir teknik yatıyor. Resim
Tek kol dakikayı klasik bir saat gibi gösterirken, tüm saat indeksleri ters duruyor. Hangi saat indeksi gösterilecekse o saat duz sekilde Dönüyor. :super: optik olarak sıradan dursa da aslında icinde cok enteresan bir özellik bulundurması beni cok etkiliyor. Ancak alir miyim? Su anda hayır.

Bir diger cok beğendiğim ancak bir turlu almaya aklımın yatmadığı model Glashutte Seventies Panorama; Resim

Tarihi tasarım, Saygıdeğer mekanizma, kasa ile bütünleşik bilezik Tasarımı, harika mavi tonlu kadran... Cok beğensem de bir turlu almak için tutarlı bir sebep bulamıyorum, uzaktan sevdiklerim Arasında kalıyor.

Son olarak da marka olarak hic isinamadigim ancak bu modeli ile beni surekli cezbeden model IWC Ingenieur Automatic Vintage 1955 Laureus Limited edition.
Resim
Klasik, gösterişsiz Tasarımı, hicbir iwc de olmayan kasa ve kadran, mavi tonunun ışıltısı kendini cok begendiriyor. Tek IWC saatim olabilme ihtimali olmasina rağmen bir türlü "tamam alıyorum" deme cesaretini bende yaratmadı...
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Tgm » 05 Oca 2015, 23:46

Nomos :( :roll:

Genel olarak Almanların tüm ürün gamlarında ürettiklerini beğeniyorum. Herşey de kendilerini ispat ettikleri gibi saat konusunda da neler başarabileceklerini gösterdiler/gösteriyorlar.

A.L&S tamamen, Glashütte kısmen şu an benim için bütçedışı :roll: Nomos takdir ettiğim ve beğendiğim bir marka. Hele ki o fiyat skalasında sunduğu in-house mekanizma imkanıyla.. Ama birşey eksik kalıyor.. Nefes yetmiyor kavuşmaya :D flörtümüz ne kadar daha sürer bilmiyorum
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj kilimanjaro » 05 Oca 2015, 23:51

şunu çok beğeniyorum .... hem nasıl takarım hem de gözümü yorar diye uzak duruyorum.

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Maur ... S001000/PD
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj khef » 06 Oca 2015, 00:20

Benden de bir Seiko gelsin. Kaç kere çok begenerek koluma takmama ragmen bir turlu alip cikamadigim bir model.

Seiko Prospex Solar Chronograph
Resim
Kullanıcı avatarı
khef

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fsinan ve 232 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners