[emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Solestar yazdı:30 Euro desteği de kırılmak üzere, yeni destek seviyesinin 22 Euro olması ve bir süre yatay seyretmesi bekleniyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
Merhaba alışveriş limiti vergi eklemeden 30 euro dur. Yani vergi eklemiş olarak 48 euro ya kadar sorunsuz alabilirsiniz. Genede sınırda olmamak için siz bunu 5-10 euro aşağı olarak düşünün.monsieur yazdı:Saygıdeğer forum üyeleri merhaba,
İlk defa aliex üzerinden alışveriş yapacağım, saatime kordon alacağım.
Bilezik 20 euro, bunun üstüne 15 euro vergi çıkıyor, tamam diyorum kalitesiz olsun 15 euro luk bir bilezik ekliyorum sepete yine 15 euro civarı vergi çıkıyor. Limit 27 euro bildiğim kadarı ile. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa bu çıkan vergiler normal mi?
Cok tesekkur ederim, bunu bilmiyordum.watch35 yazdı:Merhaba alışveriş limiti vergi eklemeden 30 euro dur. Yani vergi eklemiş olarak 48 euro ya kadar sorunsuz alabilirsiniz. Genede sınırda olmamak için siz bunu 5-10 euro aşağı olarak düşünün.monsieur yazdı:Saygıdeğer forum üyeleri merhaba,
Bilezik 20 euro, bunun üstüne 15 euro vergi çıkıyor, tamam diyorum kalitesiz olsun 15 euro luk bir bilezik ekliyorum sepete yine 15 euro civarı vergi çıkıyor. Limit 27 euro bildiğim kadarı ile. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa bu çıkan vergiler normal mi?
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim. Ben özellikle, Temudan bu şekilde bir çok alışveriş yaptım. Sorunsuz elime ulaştı hepsi.monsieur yazdı:Cok tesekkur ederim, bunu bilmiyordum.watch35 yazdı:Merhaba alışveriş limiti vergi eklemeden 30 euro dur. Yani vergi eklemiş olarak 48 euro ya kadar sorunsuz alabilirsiniz. Genede sınırda olmamak için siz bunu 5-10 euro aşağı olarak düşünün.monsieur yazdı:Saygıdeğer forum üyeleri merhaba,
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 245 misafir
|
||||||||||||||