TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Kordonlarım

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Kordonlarım

Mesaj azizkaya » 23 Kas 2019, 10:16

cengawer42 yazdı:Koca yürekli insanlar güle güle kullanın.

Bu arada merak eden arkadaşlarım olabilir. Eşimin sınıfındaki lösemili öğrenciye uygun ilik bulunamadığı için yüksek doz kemoterapi uygulanmış. Düşük doz etki etmediğinden yüksek doz denemişler. Çok şükür çocuk bu yüksek dozu kaldırabilmiş. Şuan tahlillerinde sorun çıkmıyor yavrucağın.

Allah yardım etsin. Çok geçmiş olsun.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

Mesaj yus49 » 08 Ara 2019, 18:17

Cengiz abiye cok tesekkur ediyorum ozellikle kordondan ziyade hos sohbeti bilgi alisverisi icin. Ben bir adet suet kordon yaptirayim derken kendisi bir adet deri kordonu da hediye etti. İki kordonu da cok begendim cok sevdim her asamasinda bilgi verdi fikir sordu. Ote yandan kendisi bicaklara deri kiliflar yapiyor. Umarim ozellikle kordon yapmaya devam eder bizde yaptirmaya :) bu sayfayi daha cok kordon fotografi susleyecektir eminim. Kendisine tekrar cok tesekkur ediyorum, ellerine emegine saglik.

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
yus49

Mesaj cengawer42 » 09 Ara 2019, 01:05

Yus49 güle güle kullanın. İlk kordonu sizin talebinize uygun yapmaya çalıştım. Hatta o turuncu dikiş hiç yakışmayacak diye de düşünmedim değil. Ama gayet güzel yakışmış. Kordon genel olarak benimde çok hoşuma gitti. Elimde ona uygun toka olmadığından saatçiye toka almaya gittiğimde neredeyse kendime de bir tane aynı kordondan yapmak için bir saat alacaktım.
İkinci kordon ise konsept bir çalışmaydı. Vaketa deri üzerine yılan tasviri gibi bir çalışma yapmak istedim. Hatta kordonun uzun kolunun uç kısmını da yılan başını simgeleyecek şekilde kestim. İş bitincede öylece kenarda durup saat beklemesine gönlüm razı gelmedi. Buna uygun olarak seninde renk tercihin ile dikişlerle gözleri ve burnu temsil ettim. Ne derece başarılı sizlerin takdiri. Umarım beğenmişsindir ve saat sever arkadaşlarımda umarım beğenirler. Benzer çalışmalar yapamak istiyorum. Bunun için fırsatlar oluşturacağım.
Ancak gördüğüm kadarıyla bu başlık amacını aşmak üzere ve forumda bir iki arkadaşımda yaptığım diğer çalışmaları (bıçak,tesbih, ahşap ve çeşitli deri çalışmaları) görmek istediklerini belirtmişti. Forumda ilgili başlıklar altında paylaşımlarım oldu ama tabi bir bütün oluşturmadı. Bu nedenlele yeni bir başlık açarak oradan devam edeceğim.

Tüm arkadaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
En son cengawer42 tarafından 09 Ara 2019, 01:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
For Watch Strap
İnstagram: cengcraft
Kullanıcı avatarı
cengawer42

Mesaj Ycg » 09 Ara 2019, 01:08

Düşüncedeki inceliği tebrik etmeden geçmek istemedim. Hikayeler her ne kadar üzücü olsa da böyle olumlu eylemlere sebep olması işin güzel tarafı.
Öğrencilik yıllarımda benzer etkinliklerde bulunmuştum fakat hayatın telaşı içerisinde insan bazı şeyleri unutabiliyor. Bu güzel hatırlama için kendi adıma teşekkür ederim.
Ayrıca kordonlar da çok şık olmuş, hobi işine göre de üst seviyede duruyor. Instagramdan takibe başladım :)
''Farkındalık hastalıktır.''
Kullanıcı avatarı
Ycg

Mesaj cengawer42 » 09 Ara 2019, 01:26

Ycg yazdı:Düşüncedeki inceliği tebrik etmeden geçmek istemedim. Hikayeler her ne kadar üzücü olsa da böyle olumlu eylemlere sebep olması işin güzel tarafı.
Öğrencilik yıllarımda benzer etkinliklerde bulunmuştum fakat hayatın telaşı içerisinde insan bazı şeyleri unutabiliyor. Bu güzel hatırlama için kendi adıma teşekkür ederim.
Ayrıca kordonlar da çok şık olmuş, hobi işine göre de üst seviyede duruyor. Instagramdan takibe başladım :)

İnce düşünceleriniz için teşekkür ederim. Bu hep birlikte örülen bir duvar. Kimin ne zaman ve kaç tuğla koyduğunun bir önemi yok. Önemli olan duvarın yarım kalmadan devam etmesi.
İmzanızda belirttiğiniz gibi " Farkındalık hastalıktır." Hele bendeki gibi OKB ile birleşirse.
For Watch Strap
Kullanıcı avatarı
cengawer42

Mesaj Ycg » 09 Ara 2019, 12:41

Ilk tuğlanın emeği benim nazarımda daha kıymetli. Umarım katlanarak da büyür bu güzel hareket.
Imzam da çok sevdiğim bir yazarın çok sevdiğim bir sözüdür. Fakat siz durumu kısmen de olsa lehinize çevirmissiniz gibi. OKB işlerinize daha da bir özen katmış :)
''Farkındalık hastalıktır.''
Kullanıcı avatarı
Ycg

Mesaj MAS » 09 Ara 2019, 16:15

Merhaba hocam,
Lösemi hastalığının farkındalığı için yapmış olduğun kordonların hepsi birbirinden güzel.
Zaman, el becerisi ve tasarım, kısacası "el emeği göz nuru" derler ya, ha işte tam öyle bir çalışma olmuş.
Hemşehrim tebrik ediyorum.
Kullanıcı avatarı
MAS

Mesaj cengawer42 » 09 Ara 2019, 21:22

Sayın Mas. İyi düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Ayrıca 1 yıl önce kayıt olmanıza rağmen ilk mesajıda bu başlığa yazmanız çok daha ilginç.
For Watch Strap
Kullanıcı avatarı
cengawer42

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners