cengawer42 » 09 Ara 2019, 01:05
Yus49 güle güle kullanın. İlk kordonu sizin talebinize uygun yapmaya çalıştım. Hatta o turuncu dikiş hiç yakışmayacak diye de düşünmedim değil. Ama gayet güzel yakışmış. Kordon genel olarak benimde çok hoşuma gitti. Elimde ona uygun toka olmadığından saatçiye toka almaya gittiğimde neredeyse kendime de bir tane aynı kordondan yapmak için bir saat alacaktım.
İkinci kordon ise konsept bir çalışmaydı. Vaketa deri üzerine yılan tasviri gibi bir çalışma yapmak istedim. Hatta kordonun uzun kolunun uç kısmını da yılan başını simgeleyecek şekilde kestim. İş bitincede öylece kenarda durup saat beklemesine gönlüm razı gelmedi. Buna uygun olarak seninde renk tercihin ile dikişlerle gözleri ve burnu temsil ettim. Ne derece başarılı sizlerin takdiri. Umarım beğenmişsindir ve saat sever arkadaşlarımda umarım beğenirler. Benzer çalışmalar yapamak istiyorum. Bunun için fırsatlar oluşturacağım.
Ancak gördüğüm kadarıyla bu başlık amacını aşmak üzere ve forumda bir iki arkadaşımda yaptığım diğer çalışmaları (bıçak,tesbih, ahşap ve çeşitli deri çalışmaları) görmek istediklerini belirtmişti. Forumda ilgili başlıklar altında paylaşımlarım oldu ama tabi bir bütün oluşturmadı. Bu nedenlele yeni bir başlık açarak oradan devam edeceğim.
Tüm arkadaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
En son
cengawer42 tarafından 09 Ara 2019, 01:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
For Watch Strap
İnstagram: cengcraft