jukko yazd覺:alihoca yazd覺:jukko yazd覺:ok k覺ymetli olan bu saate birazdan takas teklifleri gelebilir. Sakinliinizi koruyun l羹tfen
Adam sormu biliyorsan覺z bilgi verin, bilmiyorsan覺z zeka(!) sergilemenin anlam覺 nedir
Bu agresiflik de yeni 癟覺kt覺 forumda. Eski konulara g繹z gezdirenler bilir, forumdan dede yadigar覺 saat soranlara BMW'den b羹y羹kba hayvana kadar geni bir skalada teklifler gelir. En bata tepki olarak yap覺lan bu teklifler, art覺k soran kiiden ba覺ms覺z olarak yap覺l覺yordu. Olay覺 zeka(!) gibi bir tan覺m覺 zor bir kal覺b覺n i癟erisine sokmak 癟ok gereksiz, kald覺 ki siz de hi癟bir bilgi vermemisiniz soruyu soran arkadaa.Mkaraturk yazd覺:bu arada jukko arkada覺m覺z覺n espiri anlay覺覺 gayet yerinde bence 10/9 , belki espirinin arkas覺na ufak bir dipnot a癟覺klama ekleseydi yanl覺 anla覺lmam覺 olurdu
Teekk羹r ederim sevgili Mkaraturk, a癟覺klama yaz覺nca da ayn覺 tad覺 vermiyor ki. 襤nsanlar 癟ok gergin =)harun yazd覺:...ayr覺ca, arkada saatin deerini sormam覺, konu neden oraya geldi bilmiyorum, saat hakk覺nda bilgi soran herkes "saati ka癟a okuturum acaba" diye d羹羹nmeyebilir, kolunda ta覺d覺覺 ya da 癟ekmecede tuttuu saatin 繹zelliklerini bilmek isteyebilir,
Muhakkak 繹yledir, ben de bu s繹ylediinize z覺t anlama gelecek bir ey s繹ylemedim zaten.
Tavr覺m覺 agresiflikten 癟ok, baya覺 alayc覺l覺k ve k羹癟羹msemeye tepki olarak g繹rmenizi tavsiye ediyorum. Soruyu soran arkada, saati hakk覺nda bilgi almak i癟in sormutur sorusunu, alaya al覺nmak i癟in deil herhalde.