TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Eski bir saat hakk覺nda dan覺ma

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Eski bir saat hakk覺nda dan覺ma

Mesaj alihoca » 25 ub 2019, 13:58

jukko yazd覺:
alihoca yazd覺:
jukko yazd覺:ok k覺ymetli olan bu saate birazdan takas teklifleri gelebilir. Sakinliinizi koruyun l羹tfen

Adam sormu biliyorsan覺z bilgi verin, bilmiyorsan覺z zeka(!) sergilemenin anlam覺 nedir

Bu agresiflik de yeni 癟覺kt覺 forumda. Eski konulara g繹z gezdirenler bilir, forumdan dede yadigar覺 saat soranlara BMW'den b羹y羹kba hayvana kadar geni bir skalada teklifler gelir. En bata tepki olarak yap覺lan bu teklifler, art覺k soran kiiden ba覺ms覺z olarak yap覺l覺yordu. Olay覺 zeka(!) gibi bir tan覺m覺 zor bir kal覺b覺n i癟erisine sokmak 癟ok gereksiz, kald覺 ki siz de hi癟bir bilgi vermemisiniz soruyu soran arkadaa.

Mkaraturk yazd覺:bu arada jukko arkada覺m覺z覺n espiri anlay覺覺 gayet yerinde bence 10/9 , belki espirinin arkas覺na ufak bir dipnot a癟覺klama ekleseydi yanl覺 anla覺lmam覺 olurdu :D

Teekk羹r ederim sevgili Mkaraturk, a癟覺klama yaz覺nca da ayn覺 tad覺 vermiyor ki. 襤nsanlar 癟ok gergin =)

harun yazd覺:...ayr覺ca, arkada saatin deerini sormam覺, konu neden oraya geldi bilmiyorum, saat hakk覺nda bilgi soran herkes "saati ka癟a okuturum acaba" diye d羹羹nmeyebilir, kolunda ta覺d覺覺 ya da 癟ekmecede tuttuu saatin 繹zelliklerini bilmek isteyebilir,

Muhakkak 繹yledir, ben de bu s繹ylediinize z覺t anlama gelecek bir ey s繹ylemedim zaten.

Tavr覺m覺 agresiflikten 癟ok, baya覺 alayc覺l覺k ve k羹癟羹msemeye tepki olarak g繹rmenizi tavsiye ediyorum. Soruyu soran arkada, saati hakk覺nda bilgi almak i癟in sormutur sorusunu, alaya al覺nmak i癟in deil herhalde.
Tempus erit auri pretium!
Kullan覺c覺 avatar覺
alihoca

Ya: 40
Kay覺t: 09 Eki 2016, 23:44

Mesaj jukko » 25 ub 2019, 17:07

alihoca yazd覺:Tavr覺m覺 agresiflikten 癟ok, baya覺 alayc覺l覺k ve k羹癟羹msemeye tepki olarak g繹rmenizi tavsiye ediyorum. Soruyu soran arkada, saati hakk覺nda bilgi almak i癟in sormutur sorusunu, alaya al覺nmak i癟in deil herhalde.

Ben de sizlere na癟izane "okuduumuzu anlad覺k m覺?" k繹esini tavsiye ediyorum. Eer dikkatle okursan覺z siz de kolay bir ekilde anlayacaks覺n覺z ki ilgili mesaj覺mda mesaj覺 yazan arkada覺m覺z覺n ahs覺 i癟in deil, i癟inde bulunulan durum ile alakal覺 ge癟mi zamanlara y繹nelik bir espri bulunmaktad覺r. Kendimce, yaz覺lan c羹mleyi de hala 癟ok naif buluyorum. Buradan bir maduriyet devirme 癟aban覺z覺 da hayretle kar覺lamakla beraber, paragraf覺n en ba覺nda da belirttiim 羹zere yazd覺覺m iki c羹mlelik yaz覺y覺 tam olarak okumadan sonuca varm覺 olman覺za bal覺yorum.
Forumda 癟ok az yazar覺m mesaj say覺mdan da belli olduu 羹zere. Ancak 癟ok okurum, mevcut konular覺n %80'ine yak覺n覺n覺 羹ye olmadan 繹nceki s羹re癟ten balayarak okumuumdur. Yazmamam覺n sebebi de bu ekilde bir tart覺ma ortam覺n覺n i癟erisine 癟ekilmekten imtina etmemdir ancak san覺r覺m k覺smet bu sefereymi. Haydi hay覺rl覺s覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
jukko

Kay覺t: 19 May 2017, 01:50

Mesaj alihoca » 25 ub 2019, 17:29

jukko yazd覺:
alihoca yazd覺:Tavr覺m覺 agresiflikten 癟ok, baya覺 alayc覺l覺k ve k羹癟羹msemeye tepki olarak g繹rmenizi tavsiye ediyorum. Soruyu soran arkada, saati hakk覺nda bilgi almak i癟in sormutur sorusunu, alaya al覺nmak i癟in deil herhalde.

Ben de sizlere na癟izane "okuduumuzu anlad覺k m覺?" k繹esini tavsiye ediyorum. Eer dikkatle okursan覺z siz de kolay bir ekilde anlayacaks覺n覺z ki ilgili mesaj覺mda mesaj覺 yazan arkada覺m覺z覺n ahs覺 i癟in deil, i癟inde bulunulan durum ile alakal覺 ge癟mi zamanlara y繹nelik bir espri bulunmaktad覺r. Kendimce, yaz覺lan c羹mleyi de hala 癟ok naif buluyorum. Buradan bir maduriyet devirme 癟aban覺z覺 da hayretle kar覺lamakla beraber, paragraf覺n en ba覺nda da belirttiim 羹zere yazd覺覺m iki c羹mlelik yaz覺y覺 tam olarak okumadan sonuca varm覺 olman覺za bal覺yorum.
Forumda 癟ok az yazar覺m mesaj say覺mdan da belli olduu 羹zere. Ancak 癟ok okurum, mevcut konular覺n %80'ine yak覺n覺n覺 羹ye olmadan 繹nceki s羹re癟ten balayarak okumuumdur. Yazmamam覺n sebebi de bu ekilde bir tart覺ma ortam覺n覺n i癟erisine 癟ekilmekten imtina etmemdir ancak san覺r覺m k覺smet bu sefereymi. Haydi hay覺rl覺s覺.

Sizi tan覺mam etmem. Neden maduriyet devirmeye kalk覺ay覺m? Bu mant覺ks覺z bir iddia. Forumda tart覺maktan da hi癟 haz etmem. Bu nedenle size bir daha cevap vermeyeceim zira s繹yleceimi s繹yledim.
Tempus erit auri pretium!
Kullan覺c覺 avatar覺
alihoca

Ya: 40
Kay覺t: 09 Eki 2016, 23:44

Mesaj jukko » 26 ub 2019, 11:54

Kendi balatt覺覺n覺z tart覺may覺 kendinizin kapatmas覺 da takdire ayan bir hareket. Hay覺rl覺 g羹nler
Kullan覺c覺 avatar覺
jukko

Kay覺t: 19 May 2017, 01:50

Mesaj bcg羹l » 20 Mar 2019, 16:07

Merhabalar, yeni 羹ye oldum. Elimizde eski bir saat var, fotoraf覺n覺 eklemek ve deerini dan覺mak istiyorum, fotoraf nas覺l ekleyebilirim? Doru bal覺kta m覺y覺m? Teekk羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
bcg羹l

Kay覺t: 20 Mar 2019, 15:47

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners