Demesved Revoluzione konusunda bir hatanız olabilir, bilgi amaçlı yazıyorum. Türkiyede ben Rivoluzione modelinin satıldığını görmedim. Büyük ihtimalle sizin arada kaldım dediğiniz ve benzetttiğiniz model, aynı serinin diğer üyesi TI kodlu ürün, çünkü onda da mavi dial ibreleri kullanılıyor. İki model arasındaki seçimde sizle aynı fikirdeyim, sizin model çok daha hoş duruyor.
Rivoluzione ise komple siyah bir model, daha farklı.
Bir arkadaşım Nabucco modellerinden 2008 de almayı düşündüğü için detaylı bilgi edinmiştik. Nabucco ürün gamında temel olarak 4 seri mevcut diyebiliriz. Sıralama ise ilk çıkan 7800-SCF-05207 kodlu Steel Carbon Fiber ve farklı kordon yapılı modelleri, daha sonraki 7800-TCF-05207 ve 7800-TI-05607 kodlu Titanum Carbon Fiber ve Titanum modelleri, 7900 SR 05207 kodlu Cuore Caldo versiyonu ve 7810 BSF 05207 kodlu Rivoluzione modeli. Rivoluzione 25.000 Euro gibi oldukça pahalı bir etikete sahip özel bir model. Etiket fiyatınıda pek hakeden bir model değil açıkçası. Birde SRI modeli var ama o pek seri olarak sayılmaz diyebilirim.
Yurtdışı etiket fiyatları ise bilgim dahilinde yaklaşık;
SFC Steel ve Carbon modelleri: 1700-2200 Euro
TCF TI Titanium modelleri: 2.500-3.200 Euro
SR Cuore Caldo modeli: 12.000 Euro
BSF Rivoluzione modeli: 25.000 Euro
Model fotoğraflarını diğer üyelerimiz için referans olması açısından konu ilerledikçe paylaşırız.
İlgilenen üyelerimiz RW websitesinden yada vereceğim linkten daha basit olarak serileri inceleyebilirler.
http://watchluxus.com/brands/raymond-weil/nabucco