TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Frederique Constant Model FC-392HBS6B6B Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Frederique Constant Model FC-392HBS6B6B Yorum ve Tavsiye

Mesaj Modern60 » 14 Ara 2011, 23:18

Sppedmaster çok iyi ve ünlü bir modeldir. Speedmaster Professional üç değişik modelden oluşmakta. Elle kurum, otomatik 3 sayaç ve otomatik iki coaxial sayaç. Son modelleri 8500 ve 9000 kalibrelerden. İlk model yani elle kurum Nouvelle Lemania 1872 Omega Klaibre 1861 de en öenmli nokta kullanımında güncel hassasiyet farklarıdır. Serbest ayarlanmış olduğundan koşma ve hızlı harekeytlerde ileri gider. Diğer otomatik kalibreler FP nin 1185 kaibresi üzerine kurulmuştur. Daha hassastırlar.Ama 1957 den beri var olan Broad arrow ve ilk Speedmaster Professional bence çok özel bir dinamiğe ve saat estetiğine sahiptir ve yıllardır aşkımın bitmediği bir modeldir. Üç defa kolumda yıllarca takıp sattım ve gerçekten takmaktan çok zevk aldım. Hayırlı bir alışveriş dilerim.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj chef » 21 Ara 2011, 12:58

yorum icin cok tesekkurler.

Saat almak gercekten zor zanaatmış. Dene-begen-oneri al-sonra gene dene-begendigini tam alacakken birisi baska birsey soylesin, uzar da gider bu boyle. Simdi speedmaster modeli benim cok hosuma gitti ama aklımda halen Zenith de.

Guvendigim bir saatciyle konustum ve speedmaster professional ellerinde oldugunu soyledi. fiyatını da nakit odedigim zaman hatrı sayılır bir indirim yapacagını soyledi. Ben hep sunu savunurum " klasik olan guzeldir". O yuzden limited vs bir model alsam kendimce sacmalamıs gibi hissederim. nitekim koleksiyoner degilim ve olmayı da dsuunmuyorum. Speedmaster professional sanırım su anda uretimd eolan ve omeganın efsanevi modellerindne birisidir. Nasıl ki rolex diyince daytona direk akla geliyor, speedmaster diyince de omega o imajdadır diye dusunuyorum. Hem modern, hem spor, hem tarihe adını yazdırmıs bir model, hem ozel, hem secici, ve bide ustune tamamen klasik sayılabilecke bir model. el primeroyu henuz canlı goremedim, o yuzden begenir miyim bekler miyim dnemeli miyim hic bilmiyorum.

Butcemi asmadan, beklentilerimi karsılayacagım bir modlei buldum galiba. bu yazdıklarımdan sonra siz ne dusunuyorsunuz?

edit: fiyatı 7600TL.
Kullanıcı avatarı
chef

Mesaj mucadeleci » 21 Ara 2011, 13:26

acizane tavsiyem Zenith olur. avrupa saatleri içinde Teknik ve Optik olarak saygınlığı bambaşkadır benim gözümde. birde bütçenize uygun bir 36.000bph bulabilirseniz tadından yenmez.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Frederique Constant Model FC-392HBS6B6B Yorum ve Tavsiye

Mesaj SeRxx » 21 Ara 2011, 14:08

Mücadeleci sende 36000 sevdası var gibi :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Atlasp, Cimuanos ve 118 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners