chef » 21 Ara 2011, 12:58
yorum icin cok tesekkurler.
Saat almak gercekten zor zanaatmış. Dene-begen-oneri al-sonra gene dene-begendigini tam alacakken birisi baska birsey soylesin, uzar da gider bu boyle. Simdi speedmaster modeli benim cok hosuma gitti ama aklımda halen Zenith de.
Guvendigim bir saatciyle konustum ve speedmaster professional ellerinde oldugunu soyledi. fiyatını da nakit odedigim zaman hatrı sayılır bir indirim yapacagını soyledi. Ben hep sunu savunurum " klasik olan guzeldir". O yuzden limited vs bir model alsam kendimce sacmalamıs gibi hissederim. nitekim koleksiyoner degilim ve olmayı da dsuunmuyorum. Speedmaster professional sanırım su anda uretimd eolan ve omeganın efsanevi modellerindne birisidir. Nasıl ki rolex diyince daytona direk akla geliyor, speedmaster diyince de omega o imajdadır diye dusunuyorum. Hem modern, hem spor, hem tarihe adını yazdırmıs bir model, hem ozel, hem secici, ve bide ustune tamamen klasik sayılabilecke bir model. el primeroyu henuz canlı goremedim, o yuzden begenir miyim bekler miyim dnemeli miyim hic bilmiyorum.
Butcemi asmadan, beklentilerimi karsılayacagım bir modlei buldum galiba. bu yazdıklarımdan sonra siz ne dusunuyorsunuz?
edit: fiyatı 7600TL.