Saatistan yazd覺:Tr. Sartlarinda bu kadar problem cikartan bir telefon daha yok. Bluetooth u bile olmayan, marketi zayif, guncellemesi guc, menusu bitik . Samsung ve HTC varken bence cok mantiksiz iPhone almak Hak etmedigi rakamlari odemek. eskiden hatunsan iPhone erkeksen blackberry diye bi muhabbet vardi blackberry son hatasinda bitti iPhone ondan once bitmisti.
Bluetooth'u var apple g羹venlik nedeniyle bluetooth'u sadece itunes ve ses donan覺mlar覺yla kullanmaya izin veriyor. Telefonunuz jaillbreak'l覺ysa ''celeste'' adl覺 proramla bluetooth'la 癟ok rahat al覺veri yapabilirsin.(癟ok basit bir ilem)
Marketi zay覺f demisiniz.. 459.589 aktif uygulama say覺s覺yla d羹nya da birinci ( android 319.161)
G羹ncellemesi ger癟ekten samsung'a g繹re 癟ok 癟ok kolay..
Men羹s羹'n羹n bitik olmas覺n覺n nedeni al覺覺k olduumuz nokia m繹n羹s羹

Samsung ve HTC varken milyonlarca insan mant覺ks覺z olarak iphone al覺yor bu insanlar覺n hi癟 birinde mi mant覺k yok merak ettim

Drk HTC Sensation 癟ok salam bir cihaz 癟ift 癟ekirdekli zaten, iphone 4s'le k覺yaslanabilir ancak. Telefonun hay覺rl覺 olsun, ilk balarda arj 12 saatten bile az gidebilir ama sonra kurcalama ileri biterse 2 g羹ne 癟覺kar bazen 3'羹 bile bulur

Android'in aray羹z羹n羹 ger癟ekten 癟ok beeniyorum. Uygulama konusunda 繹zellikle T羹rkiye i癟in daha 癟ok uramas覺 gerek..
HTC-Samsung-Nokia-iPhone-Blackberry gibi cihazlardan herahangi birine k繹t羹 demek b羹y羹k haks覺zl覺k olur diye d羹羹n羹yorum. 羹nk羹 hepsinin pazardaki yeri belli, kullan覺c覺 say覺lar覺 belli klaslar覺 belli..