TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Let's Talk iPhone - Hadi iPhone Konual覺m (iPhone 4S)

Mesaj SeRxx » 31 Eki 2011, 01:08

Saatistan yazd覺:Tr. Sartlarinda bu kadar problem cikartan bir telefon daha yok. Bluetooth u bile olmayan, marketi zayif, guncellemesi guc, menusu bitik . Samsung ve HTC varken bence cok mantiksiz iPhone almak Hak etmedigi rakamlari odemek. eskiden hatunsan iPhone erkeksen blackberry diye bi muhabbet vardi blackberry son hatasinda bitti iPhone ondan once bitmisti.

Bluetooth'u var apple g羹venlik nedeniyle bluetooth'u sadece itunes ve ses donan覺mlar覺yla kullanmaya izin veriyor. Telefonunuz jaillbreak'l覺ysa ''celeste'' adl覺 proramla bluetooth'la 癟ok rahat al覺veri yapabilirsin.(癟ok basit bir ilem)
Marketi zay覺f demisiniz.. 459.589 aktif uygulama say覺s覺yla d羹nya da birinci ( android 319.161)
G羹ncellemesi ger癟ekten samsung'a g繹re 癟ok 癟ok kolay..
Men羹s羹'n羹n bitik olmas覺n覺n nedeni al覺覺k olduumuz nokia m繹n羹s羹 ;)
Samsung ve HTC varken milyonlarca insan mant覺ks覺z olarak iphone al覺yor bu insanlar覺n hi癟 birinde mi mant覺k yok merak ettim :lol:

Drk HTC Sensation 癟ok salam bir cihaz 癟ift 癟ekirdekli zaten, iphone 4s'le k覺yaslanabilir ancak. Telefonun hay覺rl覺 olsun, ilk balarda arj 12 saatten bile az gidebilir ama sonra kurcalama ileri biterse 2 g羹ne 癟覺kar bazen 3'羹 bile bulur :D
Android'in aray羹z羹n羹 ger癟ekten 癟ok beeniyorum. Uygulama konusunda 繹zellikle T羹rkiye i癟in daha 癟ok uramas覺 gerek..
HTC-Samsung-Nokia-iPhone-Blackberry gibi cihazlardan herahangi birine k繹t羹 demek b羹y羹k haks覺zl覺k olur diye d羹羹n羹yorum. 羹nk羹 hepsinin pazardaki yeri belli, kullan覺c覺 say覺lar覺 belli klaslar覺 belli..
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Re: Let's Talk iPhone - Hadi iPhone Konual覺m ( iPhone 4S )

Mesaj sadice83 » 02 Kas 2011, 02:24

htc d羹nya genelinde 35 milyon telefon satm覺 2011 in 3 癟eyreinde apple ise 12 milyon arkada bu htc nas覺l bii imi 2010 da 3 癟eyrekte 15 milyon satm覺 sonraki sene 35 milyon bir senede d羹nyada bu kadar telefon sat覺l覺rm覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
sadice83

Ya: 42
Kay覺t: 14 Kas 2010, 03:26

Mesaj freedom36 » 02 Kas 2011, 20:24

Bu mesaj覺 Htc Desire HD'den yaz覺yorum ve 癟ok dolu biri olarak unlar覺 s繹ylemeden edemeyeceim.

Kasan覺n salam yap覺s覺, ekran覺n b羹y羹k olmas覺 ve dokunmatik performans覺... Bunlar g羹zel; ama sadece bu kadar malesef...

iPhone veya iPod'un o esiz ve sorunsuz iletim sistemi ile Andorid'e 繹n羹m羹zdeki en as 3-5 sene daha tozunu yutturacak AppStore'u 繹vg羹y羹 hak ediyor. Sadece bunlarda deil asl覺nda, Apple'覺n t羹m 羹r羹nleri b繹yle.

Fiyatlar u癟uyor mu u癟uyor, ama paray覺 bir kez vereceim ve hem zamandan hem ak覺l sal覺覺mdan uzunca s羹reler tasarruf edeceim. Bir daha Apple'dan bakas覺na bakarsam ne olay覺m. :roll: imdi yapaca覺m ilk i Htc'yi sat覺p iPod ve ortalama bir telefonla, iPhone 5 癟覺kana kadar idare etmek...
Kullan覺c覺 avatar覺
freedom36

Kay覺t: 29 Eki 2011, 22:05

Mesaj asymptote » 02 Kas 2011, 20:39

Ben Nokia 3120 Classic' imden memnunum :) Uzun seneler daha ayr覺lmay覺 d羹羹nm羹yorum, proceksiyon 繹zellii olan telefonlar覺n 癟覺kmas覺n覺 bekleyeceim :D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj SeRxx » 02 Kas 2011, 23:38

freedom Htc'yi satma derim ya. Kuzenim kullan覺yor kar覺lat覺rm覺t覺m h覺z konusunda benim iphone 4 yan覺nda yava kal覺yordu. Eer satacam diyorsan iPod Touch 4 + Nokia 8310 al derim :champ:
Hi癟 bir telefon g繹z羹mde Nokia 8310'dan daha iyi olamayacak :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj freedom36 » 03 Kas 2011, 00:20

Dedigim gibi, donan覺m olarak eksii yok fazlas覺 var. Yaln覺z "system sucks" :P yar覺n 8210 alaca覺m b羹y羹k ihtimalle, ilk g羹zel kampanyada da ipod touch 4 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
freedom36

Kay覺t: 29 Eki 2011, 22:05

Mesaj SeRxx » 03 Kas 2011, 00:30

8210 alma 8310 al yaw.. Bunun 羹st羹ne telefon yok..
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj Thevenin » 07 Kas 2011, 07:41

Apple anten tasarim ve test amacli yankisiz odalari. Antenna designer torture facility :D

Resim
Resim
Resim
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners