TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

13 Kasım Antiquorum Müzayedesi, 117 Yıllık Sertifikalı Patek

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

13 Kasım Antiquorum Müzayedesi, 117 Yıllık Sertifikalı Patek

Mesaj espinosa » 28 Eki 2011, 13:45

Resim

13 Kasım'da Cenevre'de yapılacak açık arttırmada çok özel parçalar alıcılarını bulacak
Antiquorum Auctioneers isimli müzayede evi yakında çok özel bir parçayı satışa çıkartacak. Bu sene Mandarin Oriental Cenevre'de 13'üncüsü düzenlenecek olan "Important Modern & Vintage Timepieces" (Önemli modern ve eski saatler) organizasyonunda 603 kıymetli parça alıcılara sunulacak.

Bunlar arasında ön plana çıkan pembe altından bir Patek Philippe. 1894'de Napoli'de yaşayan Monsieur E. Hoesch'e 4.250 dolara satılan saatin daimi takvimi (perpetual calender), kronograf, ay döngüsü takvimi var.

Müzayedede orijinal Patek Philippe faturası ve sertifikası ile sunulacak olan saatin başlangıç fiyatının 226 bin 700 dolar olacağı belirtildi ve yaklaşık 340 bin dolara alıcı bulması bekleniyor.
Kullanıcı avatarı
espinosa

Re: 13 Kasım Antiquorum Müzayedesi, 117 Yıllık Sertifikalı P

Mesaj Frax » 28 Eki 2011, 17:16

117 yıl faturası ve sertifikası ile durması şaşırtıcı.

Müthiş cep saatleri var mutlaka bir göz atın :) müzayedede yer alan diğer saatler için;

katalog :arrow: http://data.antiquorum.com/eng/flip/2011_Nov_GV/
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj asymptote » 28 Eki 2011, 17:21

Frax yazdı: müzayedede yer alan diğer saatler için;

katalog :arrow: http://data.antiquorum.com/eng/flip/2011_Nov_GV/

Teşekkürle Frax, bu saat çok pahalı biz diğerlerine bakalım en iyisi.. :D
Edit: Bu arada linki kontrol edersen iyi olur. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Frax » 28 Eki 2011, 17:42

Kontrol ettim, bazen yüklenme hatası veriyor tekrar denemek gerekebilir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj deccoali » 01 Kas 2011, 15:13

bu katalogda alttaki fiyat başlangıç fiyatları sanıyorum, peki ne kadarlık arttırımlar söz konusu? yani çok güzel cep saatleri var başlangıç fiyatı 2000 SFr e bu fiyat nereye kadar gidiyor bilmek gerekir sanırım :roll:
Kullanıcı avatarı
deccoali

Mesaj asymptote » 01 Kas 2011, 17:04

Perpetual calendar ve quarter minute repeater komplikasyonlu LeCoultre cep saatinin başlangıç fiyatı 4000 dolar. :? Yine komplikasyonsuz Patek Philippe kol saatinin başlangıç fiyatı 5000 dolar. :? deccoali kapanış fiyatları ne olacak bakalım ben de merakla bekliyorum, fakat açılış fiyatlarının en az birkaç misli olacağını tahmin ediyorum..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj deccoali » 01 Kas 2011, 23:03

asymptote yazdı:Perpetual calendar ve quarter minute repeater komplikasyonlu LeCoultre cep saatinin başlangıç fiyatı 4000 dolar. :? Yine komplikasyonsuz Patek Philippe kol saatinin başlangıç fiyatı 5000 dolar. :? deccoali kapanış fiyatları ne olacak bakalım ben de merakla bekliyorum, fakat açılış fiyatlarının en az birkaç misli olacağını tahmin ediyorum..

işte ben de buna şaşırdım yani gayet umut vaadeden rakamlarla açılıyorlar, insanın birkaç sene para biriktirip sonra gidip katılası geliyor ama... :lol:
bakalım hele neticelensinler de biz de ona göre gelecek planlarımızı yaparız :D
Kullanıcı avatarı
deccoali

Mesaj deccoali » 18 Kas 2011, 16:06

müzayedenin hangi fiyatlarla sonuçlandığını öğrenebileceğimiz bir site var mı acaba bildiğiniz :?: :roll:
Kullanıcı avatarı
deccoali

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kocak04 ve 226 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners