TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? Daily Wristshot

Mesaj drk » 21 Eki 2011, 08:06

Archezia, her projede kendimizi aşmalıyız :thumbup:

Clk, çok teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj razz » 21 Eki 2011, 13:23

Bugün çok sevdiğim dostum ve aynı zamanda TSF'nin almost read only üyelerinden ''sea dweller'' ofisime uğradı.. Ben de bu buluşmadan bir shot alayım dedim ;)

İşte Beauty and The Beast.. 8-)

Resim

Sol üst köşedeki Ghost Final Scene efekti fotoğrafı upload ettikten sonra farkettim, saatlerimizin diğer boyuta geçme gibi bir durumu yok çok şükür.. :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj asymptote » 21 Eki 2011, 13:29

Güzel bir buluşma olmuş Razz, hem sizin açınızdan hem de saatler açısından :)
Bir saatin solucan deliğine girdiğini düşünemiyorum, çok ciddi bir sapma gösterir ve iyi bir ayar gerektirirdi herhalde :) Daha kötüsü kara deliğe girmesi olurdu kuşkusuz, tamamen dururdu ve ondan bir daha haber alamazdık :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj uzbey33 » 21 Eki 2011, 13:44

asymptote yazdı:Güzel bir buluşma olmuş Razz, hem sizin açınızdan hem de saatler açısından :)
Bir saatin solucan deliğine girdiğini düşünemiyorum, çok ciddi bir sapma gösterir ve iyi bir ayar gerektirirdi herhalde :) Daha kötüsü kara deliğe girmesi olurdu kuşkusuz, tamamen dururdu ve ondan bir daha haber alamazdık :D

İşte karadeliğe düşmekte olan pandülüyle tourbillon black hole concept watch:

Resim
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj asymptote » 21 Eki 2011, 13:51

tasarımcısı rüyasında mı görmüş bunu, harika invictas :shock: çok güzel düşünülmüş tam bir concept watch :roll:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 21 Eki 2011, 14:52

Razz eternal light exemplary olmus da bu Sile'de raki balik ile giden 300M reyizin kendisi mi kardesi midir? Ve dahi table pattern yaniltmiyorsa masa da oraya mi ait yoksa ofiste de onun kardesi mi var? Bunlar hep sorular... :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj razz » 21 Eki 2011, 15:17

Thevenin yazdı:Razz eternal light exemplary olmus da bu Sile'de raki balik ile giden 300M reyizin kendisi mi kardesi midir? Ve dahi table pattern yaniltmiyorsa masa da oraya mi ait yoksa ofiste de onun kardesi mi var? Bunlar hep sorular... :D

Hafıza konusunda kendimi pek bir beğenirdim lakin Thevenin Reyiz de bir Johnny Mnemonic Jr.'mış, görmüş olduk böylece.. :D
Şile'deki babamın Omega SMP 300 Chrono'su.. Çiziklerinin çok daha az oluşu, bezel insert'teki mavi tonunun henüz solmamış olması ve chrono hands'teki cherry tone'un ilk günkü canlılığında olması aklıma gelen birkaç farklılık.. 8-)

Razz yazdı:Babamla beraber Şile'de, hep gittiğimiz balıkçımızda, sohbet dolu bir Pazar akşamı ve babamın Omega Seamaster Professional 300 Chronograph'ı..

Resim

sea dweller'ın SMP 300 Chrono'su ise elinden geçen zilyon saatten sadece biri diyebilirim zira kendisi bu işin ticaretini yapanları aratmayacak nispette hızlı saat değiştirir :) En basitinden bu sea dweller'ın sahip olduğu 3. Omega SMP 300 Chrono.. Hatta bir tanesi Titane'di :shock: Bunun yanında yanlış hatırlamıyorsam Non-Chrono SMP 300 de elinden 6ad. geçmiş olmalı..

Şile'deki masadaki çizgiler desen değil ancak ofis masamdakiler öyle bu arada ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Thevenin » 21 Eki 2011, 15:34

Seadweller reyiz lutfen capslerimizi esirgemeyelim +reputation mevcut :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MrPandül ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners