İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
4n6 » 23 Eyl 2011, 12:17
Bir süre forum faaliyetinden uzak kaldım. Bu süre içinde "vay anam vay neler dönmüş Serhat ya" kıvamındaki gelişmelerden de haberim olmamış. Okuyunca çok üzüldüm. İsmimin de forumda bu şekilde geçmesi ayrıca üzdü. Msturan'ın o akşam Kadıköy'de o iki saate öylesine uygun fiyatlarla ve o denli benimseyerek sahip olmasının verdiği mutluluk resmen burnumdan geldi. X-Bey'in Hamilton kutusunu temin etmek için kendini de çok yıpratmak pahasına ne kadar uzun bir süre uğraştığının ve halen çaba sarfetmekte olduğunun da yakından tanığıyım. Umarım bu iki saatseverin, aralarındaki mizaç ve üslup farklılıklarından dolayı meydana geldiğine inandığım problemleri en yakın zamanda çözümlenir. Kendi adıma çıkardığım dersler ise:
1 - Bir daha, konu saatler bile olsa, kimsenin tanışmasına vesile olma, bırak kim kiminle nasıl tanışacaksa tanışsın..
2 - İki kişi arasında bir alış-veriş olacaksa oradan hemen uzaklaş..
En son
4n6 tarafından 23 Eyl 2011, 16:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-

4n6
-
msturan » 23 Eyl 2011, 12:27
İyi dilekleriniz için teşekkürler Bora bey..
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
-

msturan
-
Frax » 23 Eyl 2011, 19:10
4n6 yazdı:Bir süre forum faaliyetinden uzak kaldım. Bu süre içinde "vay anam vay neler dönmüş Serhat ya" kıvamındaki gelişmelerden de haberim olmamış. Okuyunca çok üzüldüm. İsmimin de forumda bu şekilde geçmesi ayrıca üzdü. Msturan'ın o akşam Kadıköy'de o iki saate öylesine uygun fiyatlarla ve o denli benimseyerek sahip olmasının verdiği mutluluk resmen burnumdan geldi. X-Bey'in Hamilton kutusunu temin etmek için kendini de çok yıpratmak pahasına ne kadar uzun bir süre uğraştığının ve halen çaba sarfetmekte olduğunun da yakından tanığıyım. Umarım bu iki saatseverin, aralarındaki mizaç ve üslup farklılıklarından dolayı meydana geldiğine inandığım problemleri en yakın zamanda çözümlenir. Kendi adıma çıkardığım dersler ise:
1 - Bir daha, konu saatler bile olsa, kimsenin tanışmasına vesile olma, bırak kim kiminle nasıl tanışacaksa tanışsın..
2 - İki kişi arasında bir alış-veriş olacaksa oradan hemen uzaklaş..
Bora abi bu tür olumsuzluklar öyle ya da böyle yaşanacaktır. Senin sayende burada aralarında benim de olduğum birçok kişi çok güzel saatlere sahip oldu. İyi niyetinden asla bir şüphemiz yok

Olan olmuş artık msturan da diğer arkadaş da gerekli dersleri almıştır... Kutusu osu busu bir yana güzel bir saate de msturan sahip olmuş oldu

-

Frax
-
msturan » 19 Eki 2011, 11:19
Ufak bir dikkatsizlik sonucu saat takriben 50 cm'den yere yüzüstü düştükten sonra;

Bir de wristshot alalım;

Güzel kırılmış ama

Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
-

msturan
-
SeRxx » 19 Eki 2011, 11:31
Hadi ya

.... İnan çook üzüldüm mustafa bu duruma

. Ama üstesinden gelinebilir kesinlikle sıkma canını. Eminim üstadlar hiç bir yardımı esirgemeyeceklerdir senin için..
En son
SeRxx tarafından 19 Eki 2011, 11:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-

SeRxx
-
msturan » 19 Eki 2011, 11:33
Servise verilerek gayet basit şekilde çözülebilir diye düşünüyorum ama bakalım nasıl öneriler gelecek

Teşekkürler serxx

-

msturan
-
Clk » 19 Eki 2011, 12:31
öneri mi
Birak böyle kalsin. Kimil kimil civcivli. Limited edition dersin
Not: Gecmis olsun...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
msturan » 19 Eki 2011, 12:32
Teşekkürler clk

Böyle simetrik kırılınca hoşuma da gitmedi değil, kalsa mı

Bir hoş oldu gibi

-

msturan
-
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Kakashi, scarbo, slhgzl ve 269 misafir