TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Meslek Seçimi Yardım

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Meslek Seçimi Yardım

Mesaj herofb » 24 Eyl 2011, 13:28

Miriel,

maaşlar pek de yeni mezun sayılmasalar da bahsedilen seviyelerde , daha öncede bahsettiğim gibi görevleri müşteri temsilciliği ve memnuniyet konusunda ise memnun olmak zorundalar çünkü dışarıda onların işine sahip olmak isteyecek çok fazla kişi var

aşağıda bir çok öğrenci'nin hatta bir çok kişinin düştüğü durum ile ilgili ufak bir haber

http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=137262
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Miriel » 24 Eyl 2011, 13:35

1500-2000 lira bence bir mühendis için az para :(

Peki Uçak,Elektronik ve Haberleşme ve Bilgisayar Mühendisliğinde durum nasıl
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj drk » 24 Eyl 2011, 13:42

Miriel, mesleğinden daha önemlisi onu ne kadar iyi yaptığın ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Clk » 24 Eyl 2011, 13:43

Miriel, sen ne düsünüyordun? Yeni mezuna 5.000 - 6.000 Tl vereceklerini mi? Herojd, un da dedigi gibi burasi Türkiye ve insanlar is bulabilmek icin ne verirlerse kabul ediyorlar. Dolayisi ile az dedigin maas baslangic icin gayet normal.

Bu rakam senin performansina bagli olarak ilk 5-6 sene icerisinde 2-3 katina cikabilir yada yine performansina bagli olarak ayni kalabilir...

Dolayisi ile ise salt para olarak bakmaman gerekiyor. Sen herhangi bir katki saglamadan kimse sana kara kasin kara gözün icin birsey vermez...

Hotel Mama is over... Welcome to the jungle !!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 24 Eyl 2011, 14:57

miriel aslında kımsenın hayatına tavsıye olarak da olsa fıkır vermek tarzım değil sorduğun için yazıyorum .Unıversıtenın ılk yılı olan alısma ve kavrama senesını hızlıca atlatıp işe koyulabılırsın.2.3uncu senelerde kantınde okul cıvarında pıyasa yapmak cazıp gelse de onun yerıne mezun olduktan sonra akıp gıdenın sadece zaman olmadıgını gec farketmeden (harcadıgın paraları saymıyorum) kendıne yakın buldugun bır sektorde maddı olanakları gözardı ederek faaliyete gecmek faydalı olacaktır.Bu yazdıklarım babanın holdıngı olsa da gecerlıdır.Fırmaya taze mezun olarak gırıp calısmak var bırde pıyasada kasarlanıp gelmek var dönen dolapları belkı farklı yorumlayıp katkını kucumseyenlere ders verebılırsın.Onemlı olan soru su teknık yonun mu satıs yonun mu ağır basıyor ona gore ön planda el sıkısan fırmanın guleryuzu mu yoksa gerıde çözüm üreten ve dert dinleyen mı olacaksın bunu da kendıne sormalısın.özel mesajımda belırttığım banka hesabıma yazdıgım tutarıda gondermeyı unutma .bu kadar klavye tuttuk :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Frax » 24 Eyl 2011, 15:01

-Koçum bitti mi okul?
-Evet abi bitti bu hafta. Nihayet mezun oldum.
-Ooo iyi sen 1-2 hafta tatil yap, sonra gel istediğin zaman başla. Haaa unutmadan maaşın 5bin dolar. 3 ayda bir de yurtdışına göndeririz seni. Bir ihtiyacın olursa yine karşılarız sen keyfine bak, gez, toz, eğlen para pul hiç önemli değil.

Mesela okulu bitirince böyle diyecekleri için hiç sıkıntı yok, rahat olmak lazım, burası ne de olsa Lüksemburg :D

Gerçek dünyada lisede, üniversitede kurulan hayaller bir yana bir an sonrası için bile ne olacağı bilinemiyorken 17 yaşında gideceğin okul bile belli değilken para konuşman çok anlamsız miriel. Daha yolun başı :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 24 Eyl 2011, 15:08

2fast4u yazdı:miriel aslında kımsenın hayatına tavsıye olarak da olsa fıkır vermek tarzım değil sorduğun için yazıyorum .Unıversıtenın ılk yılı olan alısma ve kavrama senesını hızlıca atlatıp işe koyulabılırsın.2.3uncu senelerde kantınde okul cıvarında pıyasa yapmak cazıp gelse de onun yerıne mezun olduktan sonra akıp gıdenın sadece zaman olmadıgını gec farketmeden (harcadıgın paraları saymıyorum) kendıne yakın buldugun bır sektorde maddı olanakları gözardı ederek faaliyete gecmek faydalı olacaktır.Bu yazdıklarım babanın holdıngı olsa da gecerlıdır.Fırmaya taze mezun olarak gırıp calısmak var bırde pıyasada kasarlanıp gelmek var dönen dolapları belkı farklı yorumlayıp katkını kucumseyenlere ders verebılırsın.Onemlı olan soru su teknık yonun mu satıs yonun mu ağır basıyor ona gore ön planda el sıkısan fırmanın guleryuzu mu yoksa gerıde çözüm üreten ve dert dinleyen mı olacaksın bunu da kendıne sormalısın.özel mesajımda belırttığım banka hesabıma yazdıgım tutarıda gondermeyı unutma .bu kadar klavye tuttuk :D

Iste kasarlanmis örnek :D Senet yapsaydin birde cocuga :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 24 Eyl 2011, 15:20

Miriel istersen çift anadal yapıp aynı anda uzay ve genetik mühendisi ol , piyasada pek bir sey farketmiyor maalesef
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners