TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Meslek Seçimi Yardım

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Meslek Seçimi Yardım

Mesaj Miriel » 24 Eyl 2011, 11:41

@herojd11
hocam peki ofis boy olarak ilk işe girdiğimde neler yapacağım ve sende endüstri mühendisi msin
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj herofb » 24 Eyl 2011, 12:00

ben işletme mezunuyum ama pozisyonum gereği ekibimde makina ve endüstri mühendisi de var.

ofis boy veya stajyer olarak fotokopi çekmek , getir götürden tut , koli taşımaya kadar işler yaptıracaklar , ama bunları senin nasıl yaptığın ayırt edici olacak.

istersen kim ne yapıyor diye gözler , çektiğin fotokopi'yi okuyup anlamaya çalışırsın ya da sadece gider gelirsin
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Miriel » 24 Eyl 2011, 12:04

peki hocam mesela yanında çalışan endüstri mühendisleri ne gibi görevleri var kaç senelik mezunlar ve maaşları ne kadar hocam birde ilk maaş 600 demişsin ama çok az değilmi :?:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj herofb » 24 Eyl 2011, 12:23

yıllar önceki ilk maaşımdan bahsetmiştim , benim ekibimdekiler satış bölümde çalışıyorlar ve bazı iş geliştirme kaizen'leri ve Tır planları falan dışında pek bir mühendislik ile alakaları yok diyebilirim :)

şu an için Bursa'da çok özel bir yere girmediysen (yabancı firma) ve çok ayırt edici özelliklerin yoksa yeni mezun birisi genellikle 1500'ün üstünü göremez diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj msturan » 24 Eyl 2011, 12:35

Miriel, henüz benim gibi, hatta benden daha da fazla işin başında olduğun halde çok güzel bir soru sormuşsun teşekkürler :champ:

Sayende biz de okuyup bir şeyler öğreniyoruz, reyizler sağolsun :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Miriel » 24 Eyl 2011, 12:47

@herojd11
teşekkürler
@msturan
:champ:

SAP eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz

Diğer arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Frax » 24 Eyl 2011, 12:52

Miriel yazdı:peki hocam mesela yanında çalışan endüstri mühendisleri ne gibi görevleri var kaç senelik mezunlar ve maaşları ne kadar hocam birde ilk maaş 600 demişsin ama çok az değilmi :?:

Büyük şehirlerde ortalama mezun maaşları birçok alanda en fazla 1500 TL ye kadarken küçük şehirlerde 1000 TL bile yoktur. Bunu çevremde işveren sıfatıyla çalışan birçok kişiden biliyorum. Okullarda anlatılanlara aldanmayın burası Türkiye. Bazıları çok kısa bir süre bazıları ömür boyu bu paralara çalışmak zorunda ne yazık ki.

Ayrıca yukarıda okul etiketlerinden bahsedilmiş, ben bunun da büyük bir aldatmaca olduğu kanısındayım. İyi bir okul insana çok şey katar bu kesin ancak yine de etiket çok geçerliliği olan bir şey değil.

Not: Henüz öğrenciyim :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Miriel » 24 Eyl 2011, 13:05

@herojd11
peki yanında çalışan endüstri müh. tam olarak görevleri ve maşşları ney artı olarak işinden memnunlar mı
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners