TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tissot PRS516 Automatic Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot PRS516 Automatic Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj cenk » 31 Au 2011, 14:49

350 dolarsa 癟ok iyi ama 700 chf 癟ok fazla.bende beyaz kadranl覺s覺n覺 denemitim.bir ara almay覺 d羹羹n羹yordum.o zamanlar ben 800 lira civar覺 fiyat alm覺t覺m.(nisan-may覺s aylar覺 gibiydi san覺r覺m) :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
cenk

Kay覺t: 27 ub 2010, 21:14

Mesaj SeRxx » 31 Au 2011, 15:07

700 frank bence de fazla. 6-7 ay 繹nce fiyatlar daha uygundu ama u d繹viz kurlar覺 y羹z羹nden u癟tu fiyatlar
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj herofb » 31 Au 2011, 15:14

Bence de saat cok g羹zel ama daha once de konuulduu gibi fiyat覺 pek mant覺kl覺 degil ,bu rakamlara oris bile belki al覺nabilir
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj SeRxx » 31 Au 2011, 15:34

O zaman 繹yle bir karar verdim 350 dolar olursa al覺r覺m fazlas覺n覺 da vermem :champ:
Ya Oris 癟ok kaliteli marka da i癟im 覺s覺nmad覺 bir t羹rl羹 anlamad覺m gitti
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj Offside » 02 Eyl 2011, 00:38

Saatin siyah kadranl覺 ve 癟elik bileziklisine sahibim.Ge癟en kas覺m ay覺nda 875 tl lira 繹demitim.Ben Tepe Nautilus'tan ald覺m.daha sonra sirkecide sormutum biraz daha ucuzdu. frank malum. hala vitrinde g繹rd羹羹m zaman fiyatlar覺na bak覺yorum.%20-25 pein indirimle bile t羹rkiyede 350 dolar iyimser bir fiyat olur.saatten memnunum. biraz klasik,biraz spor,eta makine,day-date,100 m su ge癟irmezlik fena olmayan lume,swiss made, bu 繹zellikleri bar覺nd覺ran o fiyatlarda daha iyi bir saat bulamam覺t覺m. ama biraz a覺r bir saattir kimi insanlar a覺r saatten holanmaz bunuda dikkate alman覺 繹neririm.
Kullan覺c覺 avatar覺
Offside

Ya: 48
Kay覺t: 09 Nis 2010, 16:52

Mesaj SeRxx » 02 Eyl 2011, 10:48

Offside saatiniz hay覺rl覺 olsun iyi g羹nlerde kullan覺n..Saatin sayd覺覺n覺z 繹zelliklerine bakarsak ger癟ekten o fiyata daha iyi bir saat bende bulam覺yorum(day-date , eta , swiss made). Siz 癟ok iyi fiyata alm覺s覺n覺z ama u an d繹viz u癟tuundan etiket fiyat覺 1500 diyorlar, fiyat b繹yle olunca biraz saat hakkettii deeri a覺yor o y羹zden yurtd覺覺na bakmak zorunda kal覺yoruz. Saati denedim boyut, a覺rl覺k olarak 癟ok uygun. Tam karar verirsem sizi detaylar i癟in rahats覺z edebilirim :roll:
Teekk羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj onuratamer » 02 Eyl 2011, 11:58

Cok guzel bir saat. Istediginiz fiyata bulabilirseniz kacirmayin derim. Ben de kullanmistim bir onceki seriden, kalitesi sasirtici derecede iyi. Ayni saatin uzerine Tissot degil IWC yazarsaniz 3-5 kati fiyata rahatlikla alici bulabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
onuratamer

Kay覺t: 16 May 2011, 18:13

Mesaj krstlas » 02 Eyl 2011, 17:35

fotoraftaki saatin ayn覺s覺 kardeimde var. kendisi y覺lba覺nda hediyesaati.com dan alm覺t覺, y覺lba覺 indirimi ile 720 tl ydi fiyat覺 san覺r覺m. fakat u anda bu fiyata bulmak ger癟ekten zor. kur y羹z羹nden ayn覺 sitede bile en son bakt覺覺mda 1000 civar覺yd覺 fiyat. tr de 350 usd fiyat ger癟ekten hayalcilik olur ama istanbuldaysan覺z 850-900 civar覺 bulabilieceiniz saat癟iler vard覺r belki arat覺r覺rsan覺z.

genel anlamda saat ger癟ekten 覺k duruyor. hem klasik hem spor bi taraf覺 var b繹ylece her k覺yafete uyum sal覺yor. delikli deri kay覺覺 ve beyaz kadran覺 ger癟癟ekten ho. sapma konusunda ise ger癟ekten baar覺l覺. hatta bu konuda sahip olduum hamilton khaki air race den iyi olduunu s繹ylemeliyim. sonu癟 olarak tissotun klasiklemi modellerinden, sevdiyseniz i癟inizde 羹phe kalmadan rahatl覺kla alabilirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
krstlas

Kay覺t: 22 ub 2010, 20:53

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners