TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? Daily Wristshot

Mesaj Archezia » 19 Ağu 2011, 18:36

Asymptote saat çok güzel :thumbup: Nereden, ne zaman, ne kadara aldığını öğrenebilir miyim acaba? Bir arkadaşım ilk mekaniği için bunu beğendi ama Ankara'da birkaç yere sorduk bulamadık. :?
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj asymptote » 19 Ağu 2011, 19:14

Saati www.saatcell.com alışveriş sitesinden 1 hafta önce, %40 indirimle uygun bir fiyata :D aldım Archezia. Saat yetkili ithalatçı firmanın (KARPA) imza ve kaşesiyle garantili olarak elime ulaştı. Ben bu saati Orient in kendi sitesinde gördüm ve çok beğendim, daha sonra araştırınca ebay dahil pek fazla yerde satışının olmadığını görerek hayal kırıklığına uğramıştım fakat daha sonra donanımhaber de bir arkadaşın verdiği linke tıklayarak adını verdiğim siteden alışverişi gerçekleştirdim. Bu sitede halen Orient saatlerde stokla sınırlı %40 indirim mevcut. Fiyat konusunu açarsak orient usa da metal bilezikli olanı (benim aldığım da buydu) 460 $, deri kordonlu olanı ise 425 $ :arrow: http://orientwatchusa.com/ffd0f001w. Ben metal bilezikli olanı 6 taksitle (4 de banka ekledi benim için 10 oldu) 500 TL ye aldım. Orjinal deri kordonu ellerinde kalmadığından 22x20 deri bir kordon başka yerden alıp kendim taktım, fena da durmadı ;) Erteleyip duruyoruma ama bi ara incelemesini de yapacağım bu saatin.. :geek:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 19 Ağu 2011, 19:22

60th Anniversary'nin yedegi gibi :D Gule gule kullan :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 19 Ağu 2011, 19:47

Teşekkürler Thevenin. Kurmalı ve mineral camlı olması vazgeçirdi beni yoksa bir şekilde 60 th anniversary' i alacaktım. Onun tasarımı daha güzel. Yalnız kurmalı olmasını anlarım da mineral camlı anniversary saat mı olur üstad? Orient bence ayıp etmiş bu konuda..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Eterna » 19 Ağu 2011, 20:06

asymptote yazdı:Saati www.saatcell.com alışveriş sitesinden 1 hafta önce, %40 indirimle uygun bir fiyata :D aldım Archezia. Saat yetkili distribütör firmanın (KARPA) imza ve kaşesiyle garantili olarak elime ulaştı. Ben bu saati Orient in kendi sitesinde gördüm ve çok beğendim, daha sonra araştırınca ebay dahil pek fazla yerde satışının olmadığını görerek hayal kırıklığına uğramıştım fakat daha sonra donanımhaber de bir arkadaşın verdiği linke tıklayarak adını verdiğim siteden alışverişi gerçekleştirdim. Bu sitede halen Orient saatlerde stokla sınırlı %40 indirim mevcut. Fiyat konusunu açarsak orient usa da metal bilezikli olanı (benim aldığım da buydu) 460 $, deri kordonlu olanı ise 425 $ :arrow: http://orientwatchusa.com/ffd0f001w. Ben metal bilezikli olanı 6 taksitle (4 de banka ekledi benim için 10 oldu) 500 TL ye aldım. Orjinal deri kordonu ellerinde kalmadığından 22x20 deri bir kordon başka yerden alıp kendim taktım, fena da durmadı ;) Erteleyip duruyoruma ama bi ara incelemesini de yapacağım bu saatin.. :geek:

Saatiniz hayırlı olsun. Çok güzel bence de. Yalnız yetkili distribütör "karpa" demişsiniz onu anlamadım? Orient in Aslan saat değil mi distribütörü?
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj asymptote » 19 Ağu 2011, 20:14

Teşekkürler Eterna. Karpa ithalatçı firma, Aslan saat ise yetkili dağıtıcı distribütör firma sanırım.
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj teomanr » 19 Ağu 2011, 20:54

Selamlar;
Buradan arkadaşlar siteme girince bende bir ziyaret etmek istedim. Satın alan arkadaş iyi günlerde kullanman dileği ile. Yurtdışındaki firmalarda distribütörlük diye birşey yok. Sadece Türkiye'de sanayi bakanlığından yetkili ithalat ve garanti konusunda belge almanız gerekmekte. Karpa aslında daha çok casio saatler getiriyor ve ama az model de olsa orient de getirmektedir ve bu markalarda sanayi bakanlığından yetkili ithalatçı belgeleri bulunmaktadır. Bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum.
Kullanıcı avatarı
teomanr

Mesaj mrhero » 19 Ağu 2011, 21:22

Nicky'de başka Bell&Ross larda var :). Onları da görmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
mrhero

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners