Arkadaşım dün almış bu saati, bugün kolunda gördüm. Hemen vurdum ensesine aldım saati bileğinden Saati bileğimde görüp bir wristshot ekleyeyim dedim. Birkaç güne bir incelemesini de ekleyebiliriz foruma.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Clk, acilen köprünün adresini istiyorum . Aladağlı, bu saat karşısında hiçbir şey söyleyemeyeceğim Herhalde şu an tüm gördüğüm, bildiğim saatler içinde ilk 3te yer alır ROO Diver.
Saat hakkında yorumlarınızı, sizce artılarını-eksilerini yazar ve birkaç fotoğrafını daha koyarsanız çok memnun olurum
"aladagli" boş mesaj atsın biz derhal beğenelim Arkadaşlar üşenmedim aladagli'nin toplam 17 mesajına baktım. Çok sayıda Jaeger Le Coulture, Blancpain, Breguet, Rolex, Glashutte ve bugün de Audemars Piguet. Hiç mi boşa atış olmaz? Güle güle kullanın. "asymptote" senin resimlediğin saat daha güzel bence. Niye mi? Erişebilir bulduğumdan. Arkadaşının ensesine tokat atmaya devam.