TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNP005P1 Premier Kinetic İnceleme

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Seiko SNP005P1 Premier Kinetic İnceleme

Mesaj msturan » 10 Ağu 2011, 13:02

İnceleme için teşekkürler iyi günlerde kullanın :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 11 Ağu 2011, 01:00

Teşekkür ederim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj magari » 11 Ağu 2011, 12:51

Bol özellikli bir saat, bu özellikleri sayenizde öğrendim , güzel inceleme için teşekkürler.
İyi günlerde kullanınız.
www.serkanozaydin.com
Kullanıcı avatarı
magari

Mesaj mrhappy » 11 Ağu 2011, 16:06

Güzel günlerde kullanın görünüşü gayet güzel saatin ayrıca kahve kemerle çok daha farklı bir hava katabilirsiniz bu saate..
Merak ettiğim saatin fiyatı nette dalgalı seyrediyor siz bayiden mi aldınız yoksa netten mi ? Birde sorun olmazsa fiyatınıda paylaşırsanız karşılaştırma yapmak açısından yardımcı olabilir bize..Teşekkürler inceleme için..
Daçkalı..
Kullanıcı avatarı
mrhappy

Mesaj SeRxx » 29 Ağu 2011, 09:41

Çok teşekkür ederim magari arkadaşım..

mrhappy arkadaşım ben aldığım zaman aydınsaatin sitesinde etiket fiyatı 1522 TL idi. ama saatçiler nakit ödediğin zaman %30 a kadar indirim yapıyorlardı.. Ben yurtdışından, siteden bayisinden aldım 400 dolara. Alacaksan premier serisi yenilendi etiket fiyatları 1900 civarı onlara bak derim. Kahverengi kayışla siyahı bir türlü yakıştıramıyorum ama uygun bulursam denerim:) Teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mucadeleci » 16 Oca 2012, 23:31

Bende aynı saate sahibim ve ayrıca bir inceleme konusu açmak istemedim ama saatimin hikayesine ve sevgili *serxx in değinmediği 1-2 konuya değineceğim ve biraz fotoğraf ekleyerek forumumuz daki zenginliğe elimden geldiği nisbette katkıda bulunmaya çalışacağım. Öncelikle şunu söyleyeyim bu saat benim en sevdiğim saatlerimden birisi zira bunu bana Ablam 25. doğum günü hediyesi olarak almıştı. Benim işlerimin son derece kötü olduğu bir dönemde çok sevdiğim Seiko Age Of Discover serisi saatim çalınmıştı, pek tabi saat arayışına başlamıştım ve bu saati çok beğenmeme rağmen alamamıştım, Ablamı ziyarete İzmir den Ankaraya gitmiştim, 15 Nisan 2006 günüydü, Tunalıda gezerken Viva saatin vitrininde bu saate ve ablamın beğendiklerine bakıyorduk ki içeri girdik saatin fiyatı 1565 TL. idi fakat satıcı arkadaş 1000TL yi bize 12 ye bölünce ablam saati bana doğum günü hediyesi olarak aldı ve -saatin çalındığında doğum gününde sana saat almaya karar vermiştim seninde sevdiğin bir saat olması iyi oldu. dedi... O gün bugündür (yaklaşık 6 senedir) aynı sevgi ve heyecanla bu saati kullanıyorum.

Özelliklerine gelince, Saat 2005 yılının 9. ayında üretilmiş,yukarıda *serxx in yazdıklarına ek olarak, fotoğraflarda da görüldüğü üzere saat 6 yönünde Ayları gösteren şık bir gösterge var, onun hemen sağ üzerinde ise 24 saatlik sadece akrep den oluşan küçük bir saat var ki bu ikisi saati çok şık kılıyor bence. Yanlış bilmiyorsam 18. yüzyıla kadar saatlerde yelkovan kolu yoktu ve bu tarihlerden sonra yelkovan kolu saatlere eklenmiş. Birde saat 9 yönünde Leap Year (LY) göstergesi var, buda Şubatın 29 çekeceği yılın ne kadar sonrasında olduğumuzu, +1, +2, +3, yazarak yada bu sene olduğu gibi LY yazarak Leap Year da olduğumuzu gösteriyor ki; buda perpetual calendar esprisini öne çıkaran hoş bir gösterge. *serxx in aksine saatin Auto Relay özelliğinden dolayı yelkovanın uzun uzun dönmesi görsel olarak benim çok hoşuma gidiyor, her seferinde doğru saati göstermesi heyecanla beklediğime değen bir sonuç oluyor benim için :) Tasarımına gelince Altın ve Çelik renginin bir arada olmasını çok beğeniyorum bu renk kombinasyonu saati takım elbise yada kot v.s. gibi spor kıyafetlerle de giyilebilmesini sağlıyor. Bu saat bir çok ortamda çok kahrımı çekti, bir diver olmasa da 8-10 metre derinliklerden birlikte kum çıkardığımız dahi olmuştur :) Benden "SNP004P 7D48 0AA0 Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar Auto Relay" için şimdilik bu kadar aşağıda da fotoğraflar var. Fotoğrafların 2 noktasında aklıma *Thevenin geldi birisi Seiko değiştirmiyor kutuyu söylettiriyor kötüyü :) diğeri de Deri ceket üzerinde fotoğraf çekerken fotoğrafların Steinhart "Manfred Handerer" terk olma durumu :D
Sevgi ve Saygılarımla beğeninize sunar, hata ettiysem affınıza sığınırım...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Tüm evrakları v.s. ilk günkü hevesle "Watch Winder" sız gardrobumda :)
Resim
Resim

edit: imla
En son mucadeleci tarafından 17 Oca 2012, 02:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj ErsinGS » 17 Oca 2012, 00:29

mücadelecinin 25. yaşında alınan saat sizinde 25. yaşınızda alınmış.
Biz bu saatleri alacak yaşı çoktan devirdik.Bize uymaz herhalde premier kinetic.

Güle güle kullanın saatinizi, iyi günlerde kullanın her gününüz iyi olsun...
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj drk » 17 Oca 2012, 00:31

Mücadeleci, inceleme için çok teşekkürler, iyi günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners