Tüm görüşlere saygım olmakla birlikte bazı görüşlere katılmıyorum..benim saat&saat grubuna olan negatif algım bu marka ile değişti açıkçası..Ben ilk önce nebulon serisinden uc 7689 small second modelini aldım ve ve hem işçilik Polisaj Finisaj kadran kalitesi ni çok beğendim zevklede takıyorum . Memnun kalıncada yine aynı markanın Supernova serisinden UC5060 mavi kadran 7750 eta makinaya sahip modelini satın aldım. Yıllarca elimden bir çok Marka geçti az çok takip eden forumdan arkadaşlar bilirler eğer bu saatleri bu komplikasyon da bu kalitede başka bir swiss made markadan almaya kalksak 200 bin tl aşağısana artık bulamıyorsunuz.(kronolu modellerden bahsedıyorum) Kaldıki yıllarca uygun fiyatlı diye bildiğimizve sevdiğimiz Seiko markasının da artık çok da uygun olmadığı aşikar , dolayısıyla ben marka değil saat sevdiğim için tercihim bu yönde oldu.. En azından ön yargınınızı kırmak için mağazada bir bakmanizi tavsiye edebilirim. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz, dediğim gibi tüm arkadaşların görüşüne saygım var ben naçizane Marka hakkında görüşlerimi belirtmek istedim. Eğer sevdiyseniz güzel de bir indirim yakalarsanız pişman olmayacağınız bir markadır. Markalaşma konusunda da ben biraz zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi forumlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi